Dagen Efter Ett Stort Äventyr.


Ja, idag är det dagen efter ett stort äventyr. Och herregud vad trött man är!
Igår började det ju då med att göra en middag som skulle vara till senare på dagen, och sen så var det dags att bege oss ifrån Tomelilla klockan 9.
9.30, så började sedan turen att cykla. Lagen var:John, Axel och Sanna, Christoffer och jag, Johan.
Axel, Christoffer och Johan var de som fick börja cykla, och det gick hur bra som helst. Jag och Johan körde sist, vilket var bra, för vi blev lite förvarnade när Sanna och Christoffer spårade ur på andra övergången. Så då var det bara till att stå på bromsen, och försöka fixa till det, dock så var det redan för sent...Så där stod vi...Av spåret...
Medans vi inte ens skymtade Axel och John längre...
Sen var man lite nervös för om man egentligen var på spåret eller inte, men det funkade bra!

Sen så var vi framme, och det var dags att ta sig en promenad till Gyllebosjön, där det var dags för en fika. John, Christoffer och Axel tog modet till sig att bada även om det var halvdant väder, och det var väl inte allt för skönt uppenbarligen.
Sen var det dags för middagen som vi gjort på morgonen. Johan var ju dock tvungen att spilla ut hälften på marken, så att vi andra inte kunde bli helt mätta...Hihi...


Efter att vi cyklat dressin, druckit lite, och kommit tillbaka till Tomelilla, så var det dags att bege oss till bangolfen!
Haha...Vi hann bara med tio hål, vilket nog tog oss 1,5 timme, om inte längre...Men roligt hade vi, och det var KNAPPT någon psykning...


Man fick se Johns riktiga jag som man kan se på dessa bilderna.
Haha...
Efter detta, så blev det kräftskiva, förfest, och sen så stack tre iväg till Öja. Resten var antingen så fulla så att de inte kom någon vart, eller så var man bara alldeles alldeles för trött! För det var jag! Hade varit en jävligt lång dag!
Men fruktansvärt roligt hade jag, och kan nu kryssa av en hel massa mer på min lista!

# 18. Spela minigolf.
# 21. Ha/gå på kräftskiva.
# 64. Åka på picknick.
# 88. Ha sex på ett udda ställe.
# 92. Cykla dressin.

Och idag blir det nog ännu fler äventyr. Ska nog ut och fiska i eftermiddag som det ser ut nu! Hoppas bara på att vädret håller i sig!

Har du haft en spännande helg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0