Hemma.

Nu är man hemma igen. Eller ja, det var ju ett tag sen jag kom hem, men kände att jag behövde vila upp mig lite.

Gårdagen var helt underbar!
Tidigt uppe, fixade med maten som vi skulle ha under dagens gång. Sen så promenerade vi ner till stationen, och hoppade på. Det kändes som en oändlig resa upp till Landskrona...
Det var trångt, vi hade en hel massa packning, och vi var fruktansvärt trötta. Väl uppe i Landskrona, så blev det dags att hoppa på båten. Och på väg över till Ven, så började det ösa ner. Det regnade så jäkla mycket, att vi verkligen tappade humöret lite...

Väl på Ven, så var det till att ta sig upp för den första mördarbacken, med all packning, för att hyra våra cyklar.
Regnet började lite smått när vi stod där uppe och packade allt på cyklarna, och plötsligt åskade det...Jävla skit!
Men vi ställde oss under tak för en liten stund, och väntade tills det slutat. Sen bar det av, iväg till campingen.
Och vi stötte på ännu en backe, som jag mindes så väl. En backa som är jäkligt brant. Och denna gången hade man en hel massa packning, så det var bara till att ta det lilla lugna...
Men vi klarade det. Till och med Therese och Oscar, som hade deras tandem.

Väl på campingen, så var det bara till att börja få upp tälten. Innan det började regna igen, kändes det som. Man kan ju inte påstå att vi hade några stora tält, men det är fan så mycket lättare att få upp de tälten, än ett gigantiskt ett.
Efter att tälten kommit upp, och den första maten ätits, så var det bara till att hoppa upp på cykeln, och bege oss iväg. Helt perfekt väder! Solsken, med lite inslag av moln. Riktigt härligt. Ingen brännande sol, och inget regn, precis lagom.
Tog några pauser, och satte oss för att dricka lite gott. Men däremot, så la man märke till att det blev jobbigare och jobbigare att komma igång igen, efter varje öl/cider man druckit. Men det var det värt.
Vi tog det lilla lugna, och cyklade runt allt, förutom en liten, liten del av ön, men det handlade mycker om att vi började med att cykla till campingen, för att dumpa vår packning.
Sen när vi kom tillbaka, så slappade vi lite, efter att vi cyklat så fruktansvärt mycket. Haha.
Sen blev det dags för en runda minigolf. Det var en utmaning om något! Vilka banor! Och nu pratar vi inte om avancerade banor, utan om jävligt dåligt skötta banor. Helt sjukt. Men det blev ju lite mer sport av det hela, eftersom ingen fick det som man ville. Men jag förlorade inte i alla fall! =P

Sen slog vi våra fiffiga huvuden ihopa, och fixade till en jäkligt bra grill! För att grilla våra flintastekar. Mysigt värre att sitta och grilla nere på stranden, ha solen i ansiktet, och skymta dåligt väder på avstånd. Men det höll sig där borta, därför var det riktigt härligt att bara titta på.
Maten var riktigt god. Och det var härligt att sitta ner och bara slappna av.
Jag var systembolaget på ön, och det sköttes väl. Hade väldigt nöjda kunder. Haha.

Det var som sagt en riktigt mysig kväll, med god mat, trevligt sällskap, god stämning, god dricka.
Sen kom det även fram lite spel, godis, och lite mer att dricka. En mysig solnedgång på ena sidan, och när man sen vände sig till andra hållet, så var det riktigt dåligt väder in mot Landskrona, och det åskade riktigt mycket! Vi trodde definitivt att vi skulle få det över oss under natten, men vi slapp det faktiskt! Som tur var.
Det blev ett ganska så tidigt avslut, av många anledningar. Våra grannar hade alla lagt sig och vi var sjukt trötta efter en lång dag. Så sen började det jobbiga. Haha.
Två personer i varje två manna tält. Jag hade verkligen helt glömt hur sjukt små de tälten är! Smidiga att ta med sig, lätta att sätta upp, men sjukt obekväma att sova i.
Och själv låg man bredvid självaste Hulken. Haha. Det lät så i alla fall....=P Men det fixade vi bra. Efter ett litet tag fick man in någon bra ställning som man kanske kunde sova i. Så länge man sammarbeta lite så.
Det blev i vilket fall som inte mycket sömn, men det var underbart att vakna till det här:
Helt enkelt underbart!
Tack alla för en underbar liten resa. Det var mysigt och skönt att komma hemifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0