Söndagen v. 43

Söndagen blev en väldigt intensiv och intressant dag.
Drog upp ögonlocken, upptäcker att det balkongdörren är öppen, och att jag ligger i draget. Rullar ur soffan, och inser att mina ben knappt vill bära mig. Jävla träning i lördags. Drar mig ut till badrummet, där jag tänder lampan, tittar mig i spegeln, och håller på att dö av synen...
Gud. Hade uppenbarligen en bra kväll. En massa små luddiga minnen dyker upp i mitt huvud om gårkvällen. Smärtan i mina fötter är olidlig, och jag inser att jag nog gjorde en del misstag kvällen innan.
Skit samma. Försöker dra upp J, för att få oss till att börja gå mot tåget.
Upptäcker efter ett tag att min kära kusin uppenbarligen är kass på vägbeskrivning, och vi har knappt någon tid till att hinna med tåget. Fötterna gjorde OLIDLIGT ont. Nöden hade ingen lag...Jag gick barfota i regniga Malmö en söndag förmiddag...
Ahh fan... Jag bjuder på den!

Ser tåget köra ifrån oss, och jag drar mig upp för trapporna till stationen, där jag sätter mig för att invänta att J ska hitta en kiosk eller liknande för att få något att dricka. Långt om länge kommer min ängel, och har apelsinjuice med sig. Jag har nog aldrig varit så sjukt tacksam över något!! Räddaren i nöden.
Kallt och jävligt, och vi satt och väntade på tåget i en timme. Väl framme i Svarte, så hämtade min mr. Handyman oss. En varm bil. En extra jacka. Min dag var gjord!

Sen körde han och jag hem till mig, och fixade och donade som planerat! Sjukt nöjd är jag. Har lite kvar att fixa, men man kan inte få allt när man har en hel massa att göra..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0