Problem, Problem.

Ja, dessvärre stöter jag fortfarande på problem på denna jäkla skänk. Så nu ska jag in till morsan och lämna deelarna, och se till så att de byter ut den istället, eller fixar så att det fungerar. Och, helt enkelt hoppas på att jag får ihop skiten ikväll.

Granen kom i alla fall in igår, och den blev pyntad. Katterna var ganska så lugna. Luktade mest på det nya fenomenet. Men när man väl gått och lagt sig, så hörde man hur de sprang ute i lägenheten....När man väl öppnade dörren, så tog det tre röda, innan de låg under soffan.
Vi kan ju säga som så här: Åke, den lilla katten, kommer skita glitter i juldagarna....
Vilka katter....

Men nu måste jag göra mig i ordning, och iväg till ännu en jäktig dag på jobb.
Och sen så skall vi försöka hinna baka och sätta ihop skänken ikväll. Hur de nu löser det hela med skänken, det skall bli spännande. Speciellt eftersom det inte är jag som är med och fixar det. Men lycka till i butiken säger jag bara!

Tack och hej för denna morgonen!

Mys Kväll.

Ja, när Johan äntligen kommer hem, så skall vi äta en lät middag ( fiskpinnar med mos ), för att sedan ner i min lägenhet och bygga ihop skänken. Och på tal om det. Ringde idag för att beställa den delen, och de ringde lite senare tillbaka, och sa att de hade en hemma. Körde upp där för att hämta den, och när jag väl kommer dit, så ser den lika fel ut som den jag har här hemma. Nej, då visar det sig att beskrivningen är fel. Men va fan?!

Så skänken skall ihop ikväll, och granen skall in, och det skall städas undan en massa. Granen skall även pyntas, och så hoppas jag på att katterna kan låta bli den, även om jag egentligen inte tror ett skit på det själv. Lär väl ligga över hela golvet imorgon....
Katterna är underbara. När de sover...Haha...
Sen så tror jag tyvärr inte vi hinner med mycket mer idag, utan sen så blir det nog mest läggdags. Sen imorgon kväll, hade jag tänkt mig bak. För nu börjar det bli ltie väl tajt om tid att baka klart innan jul....!

Stackars Fötter.

Sitter här, och fötterna värker.
Vilken jävla dag säger jag bara! Samtidigt, så känns det som om jag gjort det bra ändå. Känner mig faktiskt lite stolt över hur mycket jag hann med på denna dagen. Mer än vad hon som har hand om cigaretterna brukar hinna med. Och jag hade dubbel beställning att ta hand om idag.

Men imorgon blir det annorlunda.

Idag har jag inte suttit alls mycket i kassan, vilket både varit positivt och negativt. Jäkligt ont i fötterna har jag, men jag har sluppit alla gnälliga kunder. Lovely!
Imorgon blir det konstant i kassan, och likaså på onsdag. Jag ska jobba på självaste julafton. Men ja, man kan väl ställa upp så länge man inte själv har barn, så att de andra kan få lov att fira.
Men imorgon blir det ännu en helvetes dag på jobb, och det är bara att tacka och ta emot!

Ännu En Tidig Dag.

Ja, idag har jag ännu en tidig och lång dag, och det skall jag ha även imorgon. Jävla skit! Jag är ju så långt ifrån morgonmänniska fortfarande. Att de inte förstår det....
Men idag ska jag ha hand om ett område, dock kommer det väl bli mer eller mindre problem för mig att bli klar med det, men det får gå som det går. Det är jävligt viktigt att det kommer undan i alla fall! Och jag hoppas att de själva förstår det!
Så nu ska jag åter igen köra till ett helvete, där inga kunder kan förstå att man är mänsklig, och faktiskt kan göra fel. Och inga kunder som har förståelse för att man jobbar så gott man kan....!

Dessa Möbler.

Dessa jävla möbler säger jag bara! Nu har jag äntligen köpt både skänk och vitrinskåp, och vad händer!?
Jo, skänken är felkonstruerad. Va fan?! Som om jag inte väntat tillräckligt länge på detta nu!?
Jävla skit. Så jag gick in i butiken en snabb runda igår, för att höra hur jag skulle göra, om jag skulle vara tvungen att dra med mig hela skiten dit igen, eller hur det hela fungerade. Men jag hade tur ( för en gångs skull )!
De behövde bara veta vad delen heter, så beställer de den, så behöver jag bara lämna den felaktiga sen! Skönt!
Dock, så vill jag ju verkligen få ihop det innan nyår, så att jag kan få lite mer ordning. Men han lovade att det skulle komma innan, så det hoppas jag verkligen! Annars får de lösa det bäst de vill, för nu har även han lovat!

Alla dessa jävlar som lovar. Ja, ni får bara vad ni förtjänar när ni lovar!

Igår: Julafton.

Med min familj!
Igår firade vi julafton med min familj. Och det var enbart för att det var den enda dagen alla var lediga innan och efter jul mer eller mindre. Eftersom Albin ( min systerson ) ska fira med sin pappa i år, så blir det oftast dagen efter med vår familj. Men i år jobbar alla då.
Så igår fick jag mina julklappar, och jag är väldigt nöjd! Jag ska in till Ikea i denna veckan, och se till att slutföra min hall innan nyår hade jag tänkt mig!

Riktigt mysigt var det igår, med spel och fruktansvärt god mat, precis som vanligt!

Tidig Morgon.

Idag är det tidig och lång dag på jobb.
Kan ju säga att det faktiskt gick ganska så smärtfritt på jobb igår, men det var mest för att jag helt och hållet kopplade ifrån rasterna! Det hade Jennie hand om. Otroligt skönt. För eftersom där var tre sjuka i kassan, så var där folk som fick jobba väldigt  lång dag, så därför räknade jag dessutom med att sitta i kassan hela tiden. När man har nio timmars dag, så brukar man få gå ut på golv, men under de här dagarna, så är det andra omständigheter, för då sitter de flesta nästan hela tiden. Så det är bara att tacka och ta emot och sitta.

Och nu är det ny dag, och skall väl vara nya tag. Men jag orkar fan inte. Morgonpass är inte min grej. Och nu ska man helt enkelt snart köratill jobb, och enbart se glad ut. Lägga upp ett rastschema på alla, och jobba häcken av sig 9,5 timme idag också. Spännande....
Och jag vet redan att det kommer bli jävligt stora problem att kalla in folk från golvet, när vi verkligen behöver fler. Och det innebär även att när jag väl kallar, så blir det sura, sura miner! Där är mycket att göra på golvet också, och det är jag väldigt medveten om! Men nu är det som så att kassan går trotts allt först, men det är ju väldigt delade meningar när det gäller det, och även väldigt delade meningar med hur långa köerna ska vara!

Men nu ska jag gå och göra mig i ordning, och se till att köra till jobb, så man är där lite innan, så man kan skriva det jävla rastschemat, och hämta väskor och fixa och dona. Roligt detta kommer bli.....

Och när man kommer hem ikväll, så är där en skänk som väntar på att bli ihopbyggd!

Usch Och Blä.

Idag är det en av de värsta dagarna på jobb. Och pga. det, så har jag sett till att sova ut lite idag, och ligger nu och tittar på Top Model på trean bara. Igår när jag var uppe och bakade och tvättade och sådant, så kändes allt bra, och jag hade gått humör, tills....Jag kom till jobb.
Allt var kaos, och allt i kassorna fick jag styra upp, eftersom den andra kassaledaren var sjuk. Och alla killarna skulle iväg på grabbkväll, och se hockey. Så det blev lite kris även där, för vi var lite lite folk i kassorna, och fick konstant ta hjälp av folk på golvet. Vilket inte skall behövas, men det löste sig. Men vilken stress!
Så jag var så sjukt trött när jag kom hem, så det blev pizza, och sen sängen ganska så direkt!
Sov ut lite i morse, slängde i en maskin tvätt, och sitter nu här.

Idag är det barnbidrag, och det kommer vara ännu mer kaos på jobbet. Och det värsta är att jag redan fåt reda på att 3 stycken i kassan är sjuka. Inte så jättebra om man säger så. Det är där vi verkligen måste ha folk! Och det är min uppgift att fixa. Hur mycket jag än försöker koppla bort det nu när jag är hemma, så går det inte riktigt. För jag vet vilket helvete jag kommer få när jag väl är på jobb. När man jobbar nio timmar, som jag skall idag ( vilket är lång tid på ett sådant här jobb! ), så brukar man få lov att gå ut en hel del på golvet, för att variera sig. Men idag är det många som jobbar lång tid, och jag är kassaledare, och det är Andreas utedag idag. Han brukar bara kunna gå ut på fredagar. Så det är väl bara till att se till att sitta sin tid, precis som igår...

Ikväll blir det i alla fall ännu tidigare i säng! För imorgon börjar jag 8.30 och jobbar till 18. Och jag kan inte räkna med att få lov att gå klockan 18. För är där mycket, så är det bara till att sitta. Och klockan 18, är det som stressigast, så det är nog bara att räkna med att sitta kvar. Usch och blä, för jag har en hel massa att göra på lördag kväll, eftersom vi ska fira jul med min familj på söndag!

Redan Ändringar.

Ja, det är redan ändringar i dagen.
Eftersom morsan har fullt upp med att förbereda inför att vi ska fira jul med min familj på söndag, så beslöt vi att vi skippade att bygga ihop min skänk idag. Johan och jag får ta det på lördag, så hoppas jag att jag får sluta den tiden jag skall på lördag.
Det lär vara fullt med folk i butiken på lördag. Barnbidrag imorgon, så från och med imorgon räknar vi med en hel massa folk! Så det är bara till att vara förberedd!
Så idag blir det bara bak och tvätt för min del. Eller ja, det är inte så bara det. Men ingen skänk i alla fall.

Ny Dag, Ny Bakning.

Ja, igår hann jag med: Ischoklad, knäck och chockladbröd.
Dock vet jag inte vad felet varit när jag gjort knäcken, men den har fortfarande inte stelnat, och jag gjorde den klockan 12 igår! Någon som bakar knäck varje år, som har koll? Detta var första gången jag gjorde det.
Så nu ska jag starta med att baka igen. Nu blir det kolakakor, och det blir nogdet enda jag hinner med idag, för sen så skall morsan komma hit, så att vi kan bygga ihop skänken.
Vi hann tyvärr bara med vitrinskåpet igår, och vi hann inte ens bygga ihop det hela innan jag skulle iväg till jobb...Så Johan fick avsluta det. det som är så skönt med detta vitrinskåpet är att det inte behövs fästas i väggen, som det andra hade behövt. Så jag ska börja lasta in mitt Höganäs i den imorgon hade jag tänkt. Äntligen ska jag få lov att få lite ordning!
Men idag ska skänken också ihop! Och jag har redan slängt i en maskin tvätt, och ugnen är igång och redo för bakning!

Sen blir det vidare till jobbet även denna dagen...
Och det "roliga" är att typ alla killar på jobbet ska iväg på hockey, som chefen fixat. Så ska man sitta där och slita, medans de är på hockey...Sikket sätt. Vi tjejer då!?

Nyårs Förslag Någon?

Jag hade behövt ha inspiration och förslag till vad man kan laga till middag?! Och överhuvutaget ha för gott på nyråsafton!?
Någon som vill hjälpa mig?! Snälla...

Baka!

Äntligen harj ag gått upp, och börjat göra allt det jag ska! Är igång med min andra maskin tvätt, har bakat ihop två saker som jag skulle göra innan jul. Ska börja med den tredje nu. Och sen när Johan kommit hem, så ska vi bygga ihop möbler!
Sen blir det nog mest bara in i duschen och iväg till jobb. ska nog vara glad om jag överhuvudtaget hinner bygga ihop båda mina möbler...
Men jag håller tummarna! Eftersom jag, peppar peppar, har hunnit med så mycket än så länge. Och ska förhoppningsvis hinna med minst en baksak till. Om inte två. Men några saker har jag inte längre ingredienser till, så de ska jag handla ikväll. Och sen så vill jag inte vara själv när jag ska göra andra saker. Men imorgon ska jag väl se till att komma upp på morgonen igen, och se till att baka någon sak till. Sen så får jag se när jag hade tänkt hinna med att båda ska baka. Men det löser sig förhoppningsvis.

Dagens Låt.


Morgonen.

I morse, lite över 6, så vaknade man. Tänkte direkt:
"Nu får det fan vara nog! Vänder Johan sig nu så att det känns i hela sängen?!"
En halv sekund efter tänkte jag i mitt yrvakna tillstånd:
"Det kan ju inte stämma...Dörren skakar ju inte för att han vänder sig. Har en bil kört in i huset eller något? Är det de första jag kommer se när jag öppnar sovrumsdörren? En bil i mitt vardagsrum?" ( Kopplade bilen till ett ljud som kom när vi skulle somna på natten. )

Johan vaknade direkt, och satte sig rakt upp i sängen. Efter lite tänkande, och några sekunder, så kom jag och Johan fram till att det måste varit en jordbävning. Herregud?! En jordbävning?
Och jodå, när Johan sen skulle stiga upp, och iväg till jobb, så kollade han på internet, och mycket riktigt, så var det en jordbävning.


Och visst kände man det! Och det kändes obehagligt.
Vilken start på morgonen....

Listan.

Jag har dessvärre lagt listan ganska så mycket på hyllan, eftersom det handlar väldogt mycket om pengar, och det äger jag inga för tillfälligt. Och tid har jag inte heller så jättemycket.
Men detta har jag också hunnit med fram tills nu i alla fall:

# 33. Skissa upp något att ha på en fondvägg.
# 70. Gå ut och festa minst en gång i månaden.
# 78. Gå ut och festa i Malmö 1 gång i alla fall.
# 83. Handla minst 2 nya klädesplagg i månaden.
# 84. Sätta 200 kronor på fonder varje månad.

Det är lite mer som blivit gjort i alla fall. Men jag har liksom gett mig fan på att inte fuska, och det har jag inte heller! Istället, så är jag helt ärlig, och hinner inte med mer än jag gör helt enkelt!

Veckans Lista.

Ja, det känns som om jag har en hel massa att göra denna veckan! Eftersom det är jul nästa onsdag...Och jag mest jobbar fram tills dess.
 • Bygga ihop skänken och vitrinskåpet.
 • Sätta fast köksbänken.
 • Sätta upp hyllor i köket.
 • Sätta upp spegel och ljuslyktor i hallen.
 • Få upp hållare till gardinstänger i hela lägenheten.
 • Fira jul med min familj.
 • Tvätta.
 • Jobba.
 • Inhandla julklappar.
 • Kontakta Driva.
 • Baka.
 • Se till så att jag får tv kanaler i min lägenhet!

Dagens Låt.


Mysig!

Nyår.

Nyår ska firas hemma hos mig som det ser ut nu. Med god middag och vänner.
Inget mer är väl egentligen planerat som det ser ut just nu. Hoppas på att hinna bli klar med en hel del mer i lägenheten innan dess! Morsan skall förhoppningsvis hjälpa mig lite till med bordet. Sen så lär jag som vanligt inte hinna bli helt klar med det, men så länge själva bordet blir färdigt, så är jag nöjd! Stolarna kan man jobba med lite sen också! Och det är så skönt nu att jag har fixat mig ett extra utrymme att fixa det i, eftersom jag har katterna som springer runder i lägenheten. Men när det gäller bordet, så får jag nog ändå flytta på katterna, eftersom det blir lite svårt att flytta ut ifrån lägenheten, så som det är nu.

Skönt att vara ledig på nyår, men ska dock inventera den första. Men det är ändå helt okej, för jag börjar inte förens klockan 13. Även om det inte är något vidare roligt, så får det gå!

Ikea, Fixat!

Nu har det blivit en hel massa fixat som har med Ikea att göra!
Det jäkla vitrinskåpet, som jag skulle ha matchande skänk till, som nu visat sig att den skänken nog till 99% inte kommer in någonsin igen. Så jag har ringt till kundservice en hel del, och nu då fått ett svar jag ville ha.
Igår var jag och Johan inne och lämnade vitrinskåpet, utan original emblage, och fick alla pengarna tillbaka!
Och jag har redan inhandlat nytt vitrinskåp och en ny skänk, för ca. 1500:- mindre än vad det andra skulle bli. Så det skall byggas ihop på onsdag, eftersom det är den enda dagen jag börjar sent denna veckan. Och Johan slutar tidigare.

Jag har även fått vänner att inhandla de tre gardinstängerna jag skulle ha ifrån Ikea, som inte längre skulle komma in i Malmö, för att de skall utgå. Så de kommer jag få nu snart någon gång! Underbart! Känns så skönt! Allt börjar falla lite mer på plats!

Bakdag.

Idag ska det äntligen bakas! Johan slutar tidigare idag, och jag är ledig.
Vi ska iväg och handla lite också, men framför allt ska vi baka! Baka allt det vi pratat om. Mmmm.
Lussebullar, knäck, ischoklad, saffransbullar osv. Riktigt roligt och gott!
Sen så ska även julpyntandet fortsätta. Vi måste inhandla en julgransfot och lite sådant. Få lite ordning på granen vi har. Så att grenarna kan falla ner och bli fina.
Så det ska väl bli ännu en mysdag om man säger så. Trevligt.

Spelkväll.

Igår hade jag, Johan och Andreas spelkväll hemma hos mig, och Johan. Det var jävligt roligt!
Tre personer som är intresserade av konsoller och spel. Eller ja, jag tillhörde väl inte riktigt lika mycket samma intresse, men en del ändå! Skitroligt hade vi!
Andreas hade mer eller mindre aldrig provat Wii. Och vi hade ju det nya Rayman, som vi själva knappt provat, vilekt då var roligt, för att vi alla var lika kassa på det. Vi upptäckte att Andreas var jäkligt duktig på att dansa! Haha..
God middag, och spel, för att sen avsluta med Ben & Jerry glass. En riktigt trevlig och mysig hemmakväll! Som absolut måste göras om!

Volbeat.

Jag, min syster och hennes arbetskamrater, skulle in till KB i Malmö, för att se Volbeat.
Förväntningarna var höga, och vi hade roligt på förfesten! Jag fick uppleva en fyrkantig pizza, som var mest deg och inte alls god..
Efter några öl, så bar det av till KB. Vi såg förbandet, Scams. Och sedan kom Volbeat, och det började trängas en hel massa mer! Och vi hörde tre låtar, och sen kom en jävla idiot vakt och förstörde allt.
Kvällen slutade i alla fall efter tre låtar med Volbeat, och poliser. Sen bar det av hem.

Tyvärr hände allt detta på min födelsedagspresent. Men förfesten var rolig! Och det vi såg var bra! Så tack syster, för en väldigt bra födelsedagspresent!

Mer än så är det inte lönt att säga. Vakterna på KB beter sig som jävla idioter, och borde få straffas för det!

Dagens Låt.


Dagens Låt.

Låten är asbra. Men jag hittar dock inte den riktiga musikvideon, men det får duga med denna. För den riktiga videon är så jävla bra!

Jävla Fiskben!

Helt sjukt. Jag lagade middag igår kväll, och hade maten färdig till när Johan kom hem ifrån jobb,eftersom jag själv för en gångs skull slutade tidigt.
När jag nästan ätit klart, så upptäcker jag ett fick ben, precis när jag sväljer. Och ja, nu sitter jag här vid datorn på tisdag morgon. Ringt och sjukanmält mig har jag. Provat att äta det mesta för att få ner skiten.

Jag åkte in till akuten igårkväll, eftersom jag fick panik, och det gjorde så fruktansvärt ont! Det satte sig rakt på tvären, och det sitter som sagt fortfarande kvar. Jag har inte sovit så mycket inatt om man säger så.
Satt i alla fall på akuten i 1,5 timme, och fick sedan svaret att öron/näsa/hals avdelningen finns inte där på kvällarna, så jag skulle ringa dom klockan 8 i dag då ju. Åkte hem igen, med det jävla fiskbenet i halsen...Mindre trevlig kvälll om man säger så.

Och jag sitter just nu, och känner hur det rör sig i halsen. Nervös som fan är jag för att åka in till sjukhuset idag igen. De ringde mig 08.05 ( jag fick ju reda på att jag skulle ringa, men okej ), och jag fick tid klockan 10.40. Jag hoppas att allt ska gå väldigt smärtfritt, och att vi ska få ut skiten på ingen tid. Och att jag får massvis med bedövning i halsen, för annars klarar jag inte av det.

Så jag säger bara, JÄVLA FISKBEN!
Men nu har jag fått uppleva det också, och aldrig mer vill jag känna på detta om man säger så! Inget att rekomendera!

Födelsedagspresent.

En väldigt försenad sådan, men det är mest jag som inte riktigt kunnat bestämma mig vad jag velat ha heller. Men nu är det här. Fick det för två dagar sedan:

Fast trean, den nyaste! Spelade det igår efter att folk åkt hem. Sjukt roligt var det, om man har rätt humor!

Julpynt.

I helgen, så julpyntades det i min lägenhet. Mysigt blev det tyckte jag! Rött och juligt.
Katterna fick för första gången komma ner i lägenheten, och börja bekanta sig med sin nya lägenhet. Sjukt rolia såg de ut. Och Berit återtog sin fåtölj som hon hade även i Sjöbo. Och Åke återtog soffan.
Mysigt värre. Lite stressigt var det väl mer eller mindre hela söndagen, och vi fick inte hälften av sakerna gjorda som vi ville. För vi ville baka en massa julgodis.
Men vi skulle ha gäster på kvällen. Lite som ännu en inflyttningsmiddag. Första gången Johans pappa och Cecilia befann sig i min lägenhet. Och de tyckte den var väldigt fin. Roligt att höra! Känns att man lyckats!
Även syster med bihang och mor med bihang var med!

Hade tanken att detta var den enda gången familjen kunna träffas innan jul, för sen jobbar jag häcken av mig nu innan jul. Så tänkte att man kunde ha lite julmys så här innan jul!

Jävla Ikea Säger Jag Ännu En Gång!

Nu var jag på Ikea i helgen ju. Och guuuuud så spännande då. Skänken som de LOVAT mig att jag ska kunna köpa, den är inte ens uppmonterad i butiken längre. Jävligt roligt. Så då hade jag med andra ord åtminstonde kunnat köpa utställningsexet, om man vetat detta. Men det visste man ju inte.
Och så tog jag mig ännu en gång kraft att prata med dom om det. Och hon sa då att de inte fick lov att lova någonting, eftersom där var inget de kunde veta med all säkerhet.
Men det är ju jävligt synd att han looooovade detta till mig då?! Jävligt snyggt försäljningsknep. Där står lilla Jessica, och vet inte om hon ska köpa vitrinskåpet, eftersom hon ska ha den matchande skänken till. Men eftersom han loooovade, så var det ju inget tvivel. Jessica köpte ju vitrinskåpet.
Och så sa hon även att det var inget hon kunde se mer än fram till den 4 januari, men som hon själv personligen såg på det, så trodde hon INTE att den kom in igen. Och när jag då tog upp att hon på kundservice hade sagt att de ju då fick göra ett återköp på vitrinskåpet, om de nu hade lovat att jag skulle kunna få skänken också, så var det inget hon kunde svara på. För de fick de egentligen inte göra, eftersom de inte fick lov att lova kunder någonting, för det var inget de kunde styra.
Så det fick jag ta med kundservice.

Så detta innebär att jag nu med andra ord ska behöva ringa och slåss med dom, så att de ska komma och köpa tillbaka det jävla vitrinskåpet som jag velat ha så jävla länge.

JÄVLA IKEA!

Dagen/Helgen.

Idag ska vi hinna med en hel massa! Och likaså imorgon är det tänkt.
Idag ska vi:
 • Till apoteket.
 • Till Sjöbo och förhoppningsvis hämta ett barbord.
 • Till Ikea och handla lite.
 • Till Ystad och hämta tapeter.
 • Till Willys och hämta ljusstakar, som Johan inte vet om, men jag ska överraska honom.
 • Göra sig i ordning för en utekväll tillsammans med Johans jobb.
 • Tillbaka till Sjöbo, för att sen vidare till Lund med Johans jobb, och se 500.
Det är som planen ser ut just nu. Detta är bara måsten på denna listan. Sen så hoppas jag att vi hinner göra lite i lägenheten också, men det är absolut inte säkert, eftersom vi ska vara i Sjöbo på Johans jobb klockan 16. Så det kan nog bli lite väl tajt.
Jag behöver ha tid på mig att göra mig i ordning, dels för att jag klippte mig igår, och jag vet hur svårt jag har det för att få till en frisyr när jag just klippt mig.

Söndagen är tänkt att den ska bli lite mindre jäktig, och lite mer jul mysig.
Detta är söndagen:
 • Handla till bak.
 • Baka.
 • Julpynta.
 • Tvätta.
 • Stryka gardiner.
 • Ta ner katterna för första gången i min lägenhet.
 • Få gäster vid 15 tiden, och fika.
 • Få gäster vid 17 tiden och äta middag.
Fullbokat upp över öronen, men förhoppningsvis blir det bra. Detta är den sista dagen innan jul som hela min familj är ledig, vilket jag då tänkte att man kunde göra något mysigt med. Och jag behöver verkigen julpynta klart nu! Måste bara se till att komma in i garderoben där allt julpynt ligger, eftersom det är instängt av allt Höganäs....
Inte lika roligt.

Några idéer på vad vi kan baka och laga till middag?

Vägverket Är Idioter!

Ja, för det är dom!
Igår fick jag mig en räkning. Till Lili Wihlborg. Visserligen heter jag Lili i andra namn, men fan inte i första! På 21 år har jag aldrig fått ett brev där det stått Lili innan. Inte som har varit till mig i alla fall!
När jag sen öppnar och läser, så är det en räkning som skulle vara betalt den 1 december! VA?! Hur kan jag få en räkning den 4 december som skall vara betald den 1!? Det är ju sjukt!

Så idag ringde jag dem. Och de sa att det var mitt eget fel, och att jag skulle få betala 100 kronor extra för att jag inte betalt in den i tid. För det var min egen uppgift att ta kontakt med dem om jag inte fått räkningen. Hur fan ska jag veta det? Jag har haft körkort i snart tre år, och bil i 2,5. Och då ska jag veta allt sådant allmänt? Det är ju de som gjort fel, eftersom dom skrivit fel namn och skickat det till fel adress och ja, jag vet inte allt. Men nej, jag ska ändå betala 100 kronor för ett fel de har gjort. Idioter! Och sen så frågade jag om jag skulle vänta in nästa räkning, eller hur jag skulle göra?
Och hennes svar blev:
- Nej, det ska du nog inte om du vill använda bilen, eftersom du har körförbud på den nu.
VA?! Är du helt från vettet?! Så jag har kört runt med en bil i fyra dagar, med körförbud?! Hade ju varit jävligt roligt om jag blivit stoppad av polisen, och de sagt att jag inte får köra längre. Och så har jag inte ens fåt någon räkning som jag ska betala in!? Rent från vettet! Jävla kärring!

Och hon sa dessutom att hon inte förstod hur de kunnat skriva Lili, eftersom det står att jag heter Jessica. Sen ändrades det till att det ju faktiskt stod att jag hette det också. Men hon sa från början så här, med dessa orden:
- Det står klart och tydligt att du heter Jessica, så det kan jag inte förstå.
KLART OCH TYDLIGT!!! Och ändå är där någon dum jävel som har skrivit Lili?!

Men visst, det är väl så de tjänar pengar. Skickar ut det alldeles för sent, och skriver fel namn och adress, för att sedan säga att det är mitt fel. Jo tack.

Vägverket är idioter!

Kläder!

I förrgår fick jag mina kläder jag beställt ifrån h&m. Jätteglad blev jag!

Och det blev även Berit. PLAST!

Jag hann även med att kopiera min nyckel, så jag nu slipper vara rädd för att slarva bort den!

Mys Dag.

Detta är min och Berits dag idag om man säger så:

Berit ligger och myser för sig själv i sängen, Åke i soffan, och jag går och tar det lugnt. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, och sen bege mig iväg för att fixa det lilla jag måste göra idag. Dock blir det inget jysk idag, har istället glott på internet. Så jysk blir det till helgen, när vi kan köra dit tillsammans.
I helgen ska det fixas och donas!

3 December.

Idag var det upp och äta frukost ännu en dag. Men sen gick det utför. igår kväll, började jag må väldigt dåligt i magen, vilket tyvärr har gjort att jag sovit tills nu. Tvätten har inte satts igång, och jag har definitivt inte gjort något i lägenheten. Och det känns tyvärr inte som om jag kommer göra det heller.
Men jag ska till låssmeden, ringa samtal, till jysk och jag ska jobba. Det är väl de fyra måstena. Det måste jag göra, och inget snack om det!

Dagens Låt.


Tur.

Idag hade jag lite tur om man säger så. Eftersom jag började klockan 9 i morse, istället för klockan 15, så fick jag också sluta tidigare. Slutade klockan 19, istället för 21.30 ( klockan blir så mycket innan man kommit ifrån jobb... ).
Så nu ska vi äta bakad potatis, och planera veckan lite mer. Prata julpynt, och inredning lite. Vad som skall inhandlas innan jul och så.
Sen så kanske man även får börja tänka på vad man ska ge folk i julklapp. Det är inget lätt det inte!

Men nu åter till matlagningen, så att vi kan få mat någon gång!

2 December.

Idag är det den 2 december, och början på min och Johans nya rutiner.
Vi ska stiga upp på morgonen och äta frukost tillsammans! Vi är varken frukost människor, eller morgon människor. Men detta ska hända varje dag nu! Och jag har köpt ett sådant dagsljus eller vad man ska kalla det för, så att vi måste upp, och tända det! Mysigt var det i morse. Sen när jag låg i sängen och kollade igenom gårdagens reklam, när Johan gjorde sig i ordning för jobb, så ringde min telefon. Det var ifrån jobb. Attans. Niklas försökte skrämma mig om att jag inte hade kollat schemat, och borde vara på jobb. Men den gick inte idag! =P
Nej, jag som egentligen skulle in till Malmö med syster idag, eftersom jag inte började förens klockan 15, fick hoppa det...
Jag börjar istället klockan 9, och jobbar till stängning, vilket vill säga: 21.15. Mög! Och så missar jag en shoppingtur i Malmö. Jag som dessutom behövt börja spana efter julklappar!
Men ja, börjar få lite brått nu, måste köra...!

Dagens Låt.


RSS 2.0