Jävla Väder!

Ja, idag, så ska flytten fortsätta, och jag hoppas kunna få med mig alla stora möbler idag! Vädret hindrade oss ganska så mycket igår, efter som det mer eller mindre var snöstorm i Tomelilla.
Lite regn bryr jag mig inte om, men ingen snö tack?! Idag måste jag hinna bli klar i min lägenhet, för imorgon är det dags för inflyttningsfest! Dock, så vet alla redan om att det knappast kommer vara helt färdigt, eftersom jag började flytta igår. Och eftersom jag faktiskt bara hållt på med lägenheten i en månad!
Stressad som en gnu är jag, men jag ska hinna med det mesta hoppas jag på! Tar emot all hjälp jag kan få!
Idag har jag redan kört ett flyttlass ifrån Sjöbo, och sitter just nu och väntar på min kusin och min mor, som ännu en dag ska komma och hjälpa till!
Så nu ska vi äta frukost, sen kopplas släpet på igen, och så bär det av! Håller även tummarna för att någon inte börjat tvätta i tvättstugan i Sjöbo...!

Flytten Har Börjat.

Ja, idag ska flytten börja på allvar.
Men där är så sjukt mycket runt omkring en flytt, så det inte är sant. Min nya lägenhet är inte färdig! Och jag har långt ifrån städat den...Några hörnor, så att man kan sätta in sakerna bara, så får jag möblera runt sen!
Men just nu sitter jag inne vid mors dator i Ystad, för att jag ska tvätta mina duntäcken i hennes tvättmaskiner. Vågar inte riktigt i de jag har i Sjöbo, eftersom jag vet hur det gick när jag tvättade dom i mors gamla maskiner. (Och de i Sjöbo är typ av samma modell..).
Sen så bär det av till Sjöbo igen. För att först, byta bil. Sen, packa in en massa. Och för att sedan, köra till den nya lägenheten. Lasta av, och koppla på släpet. Och tillbaka till Sjöbo.
Efter det, så ska jag mest gå och småplocka och fortsätta packa ihop en massa, i väntan på att min kusin ska komma. Dock är jag lite rädd för att det ska bli precis som vanligt. Att jag tror att jag har så mycket mer tid än vad jag egentligen har.
För som t.ex. nu, så sitter jag och väntar på att tvättmaskinerna ska bli klara, och det var egentligen inte inplanerat...
Men jag får hålla tummarna, och hoppas på det bästa!

Dagen.

Ja, idag har det uträttats en hel massa! Flyttat två lass med en massa saker. Dock bara "små saker", men det ska flyttas även det! Har även hunnit tvätta en hel massa, men är långt ifrån klar, och ska även tvätta imorgon natt. Allt ska tvättas innan flytt...!
Imorgon kommer min kusin, och ska hjälpa mig, så då ska allt det stora och tunga flyttas. Det är ju inget man kan springa runder med under armen själv...! Så det ska lastas in i lägenheten.
Imorgon kommer även elektriker, så ska det fixas med elen, och sen så ska det mest "bara" städas och möbleras. Men det är verkligen inte något BARA! Det är något av det som tar längst tid! Men det är ett måste även det.

Så nu blir det läggdags, för imorgon är det tidig morgon. Så tidig som klockan 7 ska jag dra upp mig själv. Och bege mig mot Sjöbo, och fixa och dona en hel massa skit. Sen så kommer kusin, så ska vi flytta en hel massa. Hoppas på fint väder, så att man inte ska behöva springa i en massa ösregn när man ska flytta alla möbler. Speciellt inte när det är ett helt vattenfall utanför dörren till min nya lägenhet....
Håller tummarna!

Listan.

Ja, det finns lite småsaker, som jag kan stryka ifrån listan nu!

# 28. Göra en tripp till Ullared.
# 34. Måla om vardagsrummet, fondvägg.
# 60. Måla om köket.

Känner en del press att hinna med allt, men till nästa helg, så ska jag t.ex. upp och hälsa på Therese! Och lite sådant! På vägen där passar man ju på att kunna stryka en hel massa mer ifrån listan!

Ullared.

Igår var jag med syster och hennes vänner i Ullared. Det var som vanligt lika roligt! Men också som vanligt lika dyrt...
Det inhandlades allt ifrån små saker, som tops, hårspray och liknande. Till lampor till mitt nya vardagsrum, och en massa julsaker.
Det blev en dyr resa, och jag känner mig ruinerad, men det var det trotts allt ändå värt. Får snåla resterande av månaden nu...

Idag ska jag börja packa ihop i Sjöbo för mig själv. Allting får för tillfälligt kastas in i klädkammaren i min nya lägenhet, så får jag utgå ifrån det sen...Men jag måste börja flytta på allt!

Överraskning.

Idag blir det en överraskning till min älskling!
Idag på dagen är det fyra år sedan vi var på bio tillsammans för första gången, och även den första gången vi hånglade. Mysigt värre. Vi var då på Filmstaden i Malmö och såg The Terminal. En mysig film.
Nu hade jag tänkt att jag ska hämta honom efter att han slutat på jobb, och så ska jag ta hem honom till lägenheten i Sjöbo, eftersom det blir sista veckan sakerna kommer befinna sig där. Äta pizza, vilket vi gjorde väldigt mycket förr, och sen så ska vi bege oss till Malmö, till Filmstaden. Och jag har dessutom bokat biljetter till en film, som jag verkligen vet att han vill se! Men jag tänker mest låtsas som ingenting, som om vi inte ska någon annanstans, och sen bara se till att köra.
Sen så blir det lite vandring på gågatan, precis som den gången.
Och med avslutad övernattning i Sjöbo, sista natten tillsammans i vår första lägenhet som vi flytta in tillsammans i.

Men nu ska jag bege mig till Sjöbo, för att fortsätta med flyttsaker därifrån istället!

Ännu En Vecka Över.

V. 41
 • Måla taket i vardagsrummet klart.
 • Måla väggarna i vardagsrummet.
 • Måla fondväggarna i vardagsrummet. (V.42)
 • Rengöra fönster och lister i alla rum.
 • Måla klart väggarna i sovrummet.
 • Slipa och spackla klart.
 • Riva ut golvet i sovrummet.
 • Riva ut golvet i badrummet.
 • Riva ut golvet i köket. (V. 42) ----> (V.43) (Hänger på spisen.) 
V. 42
 • Fixa till golvet i sovrummet.
 • Fixa till golvet i köket. (Halvvägs klart.)
 • Fixa till golvet i badrummet. ("Bara" listerna kvar.)
 • Slipa garderobsdörrar.
 • Måla taket i köket.
 • Måla taket i badrummet. (Hänger på att elen ska bli fixad i badrummet.)
 • Måla taket i lilla rummet.
 • Komma på lösning på hatthyllan.
V. 43
 • Måla garderobsdörrar. (Väldigt snart klar!)
 • Måla badrummet. (En vägg kvar.)
 • Måla köket.
 • Måla lilla rummet.
 • Fixa golvet i lilla rummet. (Bara lister kvar!)
 • Städa över hela lägenheten.
 • Måla i garderoben. (Bara listerna kvar.)
 • Fixa lådorna i köket.
 • Lägga in skydd i alla köksskåp.
 • Hänga upp alla garderobsdörrar, och kunna stänga dem. (Gick inte innan!)
 • Måla smygar. (Två kvar.)
 • Fixa till under kylskåpet. (Hänger på att golvet måste läggas.)
V. 44
 • Börja flytta in!
 • Till Ikea och inhandla lite möbler.
 • Flyttstäda i min gamla lägenhet!
Väldigt nöjd med veckans insattser! Kommer ju alltså inte hinna bli så färdig som jag hoppats på till på lördag, men det mesta kommer förhoppningsvis vara klart! Sen har jag även veckan efter som jag har semester, som jag själv kan springa och plocka en massa på. Som flyttstädningen kommer jag inte alls köra nu, utan den kör jag sen i lugn och ro. Ingen stress med den, eftersom ingen ska flytta in än...!

Besvikelse.

Ja, det blev en total besvikelse på Ikea idag.
Inget av det större som jag skulle inhandla där, fanns inne. Vitrinskåpet som jag ska ha, det kommer de att lämna till mig om tre veckor i min lägenhet. Och skänken som jag ska ha till, den hade de ingen information på. Den fanns helt enkelt inte inne, och där stod inte heller någon information på deras datorer om när den skulle komma in. Så han gissade på 4, 5, 6 veckor. Bra gissning. Jävligt bra gissning.
Så med andra ord, så får jag bara sitta och vänta in det. Så en hel del kommer att få stanna i den lägenheten som jag har i Sjöbo, för jag flyttar ju inte på något som jag inte är tvungen till, när jag inte har någonstans att ställa det på!

Men jag fick en hel del inhandlat där ändå, så det bli säkerligen hur bra som helst!
Ett badrumsskåp är inhandlat, och även badrumsbeslysning.
Det är även livsfarligt att gå in i fyndhörnan! Blev väl ett litet impulsköp där inne, som jag hoppas jag passa bra in i lägenheten också! Hoppas på att elektrikern kan flytta på kontakten i hallen lite bara, så att jag kan ha möbeln där.

Men imorgon blir det i alla fall en del sysselsättning i min lägenhet i Sjöbo. Slipa köksbordet, och jag ska tvätta soffan, och även börja packa ihop lite. Det är helt enkelt bara till att börja!
På lördag är det inflyttningsfest, så då ska det i alla fall vara en hel del flyttat! Om allt inte är färdigt, det är ju liksom lugnt, men man vill ju gärna kunna ha soffa, matbord och säng där i alla fall.

IKEA!

Idag, snart, bär det av in till Ikea! Ska några små ärenden först, och även hämta släp, så att jag kan få plats med allt jag ska handla! Här ska det handlas!
Inte för att jag har råd, men jag måste ju ha möbler i min lägenhet, och jag måste ju kunna ställa allt mitt Höganäs någonstans! Och i det som kallas för kök i denna nya lägenheten, där finns INGEN möjlighet att sätta så mycket Höganäs måste jag säga. Så därför ska jag inhandla möbler, som jag kan ha allt i hade jag tänkt mig.
Så nu hoppas jag bara på att jag inte stöter på något större problem, som att de inte har möblerna på lagret osv. För sådant orkar jag inte med! Nu ska jag in och handla det jag ska, punkt slut!
Så nu ska jag börja bege mig, så blir det säkerligen en uppdatering senare ikväll.
Tjingeling.

Känslor.

Ja, det kan vara så jobbigt värre.
Jag känner mig ganska så mycket, precis som dom sjunger i denna låten! Den är helt underbar!


Välfylld, Men Ensam Helg...

Ja, jag har en hel massa att göra i helgen, och jag kommer ju ha sällskap. Mycket sällskap, eftersom renoveringen av lägenheten mer eller mindre, förhoppningsvis, ska avslutas nu i helgen!
De allra största sakerna ska avslutas nu i helgen! Och det ska bli jävligt skönt!
Jag och Jolle ska börja tidig morgon imorgon, och sen så ska vi hålla på hela dagen lång, och lika så på söndag.
För att sedan åka på spökfest hos mitt gudbarn Albin (4 år), för att sedan bege oss mot Öja för att festa och släppa loss! Längesen sist, så det ska bli jävligt roligt!

Men det är en ensam helg även om jag har massvis med saker att göra. För min älskling är iväg. Igen...
Tycker att han spenderar massvis med tid ifrån mig nu, men det är samtidigt lite skönt att komma ifrån varandra lite då och då också. Kan behövas...
Sen blir det dubbelt så mysigt när man väl träffas sen. Kan man ju hoppas på i alla fall.
Nu ska jag sitta och ta det jävligt lugnt, eftersom man ska upp och jobba imorgon igen. Dock inte på jobbet, utan i lägenheten, för att från och med idag har jag två veckor och två dagars semester!!! Underbart!
Så nu i veckan ska jag se till att ladda upp en hel del före och efter bilder på min nya lägenhet! 

Inkompetent Målare?

Ja, personen i fråga som målade den röda färgen som har funnits i mitt sovrum, måste verkligen vara helt jävla inkompetent när det gäller att måla. Härromdagen, så hittade jag även röd färg på fönster och dörr. Och som om inte det var nog.

Hur fan lyckas man måla rött i valvet, som är mellan hallen och vardagsrummet?!

Hur i helvete kan man göra en sådan sak?! Har man verkligen ingen koll på penseln eller vad fan det nu var som använts?! Springer man bara runt och viftar med färgen i hela jävla lägenheten eller?!
Ja, detta är ju helt otroligt korkat tycker jag, och att man sen dessutom inte gör ett skit åt det, när man själv ska bo i lägenheten. Det förstår jag inte heller! Inte fan hade jag velat att min bruna färg i sovrummet skulle finnas på de vita väggarna i varken hallen eller köket?!
Och hade jag mot förmodan råkat göra en sådan inkompetent sak, att måla någon helt annanstans än där faktiskt ska vara färg. Då hade jag återställt det på det ena eller det andra viset. Så jävla komplicerat är det inte!

Så i min nya lägenhet, har det härjat en helt jävla inkompetent målare!

V. 42 Har Sprungit Förbi.

Ja, där var ju två saker som blev över förra veckan, som hoppade över till denna veckan.
Där är även lite fler saker som kommit upp, som jag väl också får skriva in.
Så jag börjar på min lista igen, och skriver in vad som behövs, och vi ligger ändå lite längre fram än jag planerat, men där är också en del som blivit försenat pga. olika anledningar.

V. 41

 • Måla taket i vardagsrummet klart.
 • Måla väggarna i vardagsrummet.
 • Måla fondväggarna i vardagsrummet. (V.42)
 • Rengöra fönster och lister i alla rum.
 • Måla klart väggarna i sovrummet.
 • Slipa och spackla klart.
 • Riva ut golvet i sovrummet.
 • Riva ut golvet i badrummet.
 • Riva ut golvet i köket. (V. 42) ----> (V.43) (Hänger på spisen.)
V. 42
 • Fixa till golvet i sovrummet.
 • Fixa till golvet i köket. (Hänger på spisen.)
 • Fixa till golvet i badrummet. (Har inte fått mattan än.)
 • Slipa garderobsdörrar.
 • Måla taket i köket.
 • Måla taket i badrummet. (Hänger på att elen ska bli fixad i badrummet.)
 • Måla taket i lilla rummet. 
 • Komma på lösning på hatthyllan.
V. 43
 • Måla garderobsdörrar. (Väldigt snart klar!)
 • Måla badrummet. (Hänger på elen.)
 • Måla köket.
 • Måla lilla rummet.
 • Fixa golvet i lilla rummet. (Bara lister kvar!)
 • Städa över hela lägenheten.
 • Måla i garderoben. (Bara en strykning kvar.)
 • Fixa lådorna i köket.
 • Lägga in skydd i alla köksskåp.
 • Hänga upp alla garderobsdörrar, och kunna stänga dem. (Gick inte innan!)
 • Måla smygar.
 • Fixa till under kylskåpet.
V. 44
 • Börja flytta in! 
 • Till Ikea och inhandla lite möbler.
 • Flyttstäda i min gamla lägenhet!
1 november: Inflyttningsfest!

Morgon?

Det är ju enbart djävulens påhitt! Morgon!

Som ni kanske förstår, så är jag långt ifrån morgon människa...
Och idag skulle jag jobba morgon på jobbet (vilket innebär att jag började klockan 9...). Men som när jag jobbade på ett annat jobb, 7-16 varje dag, hade jag inga problem! Första veckan var sjukt jobbig, men sen var det inga problem att ta sig upp, och köra till jobb. Men när man inte jobbat "morgon" sen i somras, så tar det emot jäkligt mycket att se till att komma upp, och vara på jobb till klockan 9!
Och sen när man då slutat, så är det bara till att ta sig hem, och fortsätta med lägenheten!
Idag har mor och Johan hållt på där nere för fullt! Så man kunde inte bli mer än glatt överraskad när man kom till sin nya lägenhet! Så det var bara för mig att sätta igång kaffe, och börja med att bjuda på god kaka som tack för hjälpen än så länge. Sen så var det bara till att gå ner, och slutföra andra strykningen på min andra fondvägg i mitt vardagsrum.
Underbart snyggt blir det om jag får säga det själv! Sen kommer jag väl bli lite besviken när jag väl tar bort täckpappret (som är något man använder när man målar väggar, för att inte få färg på golvet?!) ifrån golvet. Golvet är väl inte riktigt lika snyggt och trevligt som man hade kunnat hoppas på...
Men det tar mer och mer form alltihop! Och jag blir gladare och gladare för varje dag som går!
Det enda som inte är påbörjat än, det är min toalett, men det är för att det hänger lite på hjälp med min belysning där inne! Sen så ska där läggas in ny matta och målas också! Sen är där färdigt!
Så jag kan ju börja flytta in kökssaker t.ex. även om badrummet inte är klart. =P

Golvet i sovrummet har även blivit lagt idag! Underbart! Och det ser bra ut! Nu ska där bara in lister också!

Små Missöden...

Ja, små missöden har det väl hänt under tiden som vi håller på och renovera i min nya lägenhet.
Målat lite här och var där det inte skulle varit målat (skillnaden är att vi torkar bort färgen, och i andra fall, målar över med den färgen det ska vara!).
Men lite missöden och motgångar får man väl säkna med, för att sedan kunna få det fint i slutändan?!

Lite spill får man räkna med...?

Underbart.

Ibland kan allt bara vara så underbart!
Detta är bra exempel på det måste jag säga:

Finns det något bättre än överraskningar och mys?

Städning?

Ja, nu när jag ska flytta ifrån min första lägenhet, så frågade jag om där var något speciellt att tänka på, och då fick jag en broschyr. En broschyr där det står hur man ska städa, och vad man ska städa, för att det ska vara godkänt på besiktningen. Och jag kan ju bara säga som så att den lägenheten jag ska flytta in i, hade INTE blivit godkänd i en besiktning!!
Skulle fixa lite i köket idag, och upptäckte då att där är långt ifrån städat i ugnen, vilket jag måste säga är en självklarhet för mig att man städar innan man flyttar ut!?! Sista dagen innan man lämnar lägenheten, går man väl över så att allt verkligen är städat?!
Och en ugn som inte är städad är för mig jävligt äckligt! Och vem vet när det ska flytta in någon ny? Ingen som vet, och därför extremt äckligt med en icke ren ugn!
Och som om det inte var tillräckligt?!
Absolut inte! Bakom spisen låg där dessutom en kattleksak!! Så jävla äckligt!
Alltså, saken är det, att i den broschyren jag fick, så står det att det även ska städas bakom spisen, ärligt inte något jag visst om på det sättet. Någon gång då och då gör man väl det, för att det inte ska bli så sjukt äckligt till nästa gång. Men detta var fan helt jävla otroligt...
Att det som sagt till och med är lämnat matfett och skit i spis och på spis! Sjukt äckligt!!!

Häftigt?

För ett tag sedan när jag skulle laga middag, så såg jag en lite konstig sak. Något som jag aldrig lagt märke till när jag kokat potatis förr.


Är det bara jag som aldrig någonsin sett att luftbubblor formar sig efter potatisen i vattnet?

Tyckte i alla fall att det såg väldigt häftigt ut, och plockade självklart fram kameran!

Framåt.

Ja, det går framåt. Idag ville Sara jobba för mig, så jag lät väl henne göra det då.
Tänkte att jag så klart kunde passa på att fortsätta med renoveringen då!
Så idag har jag varit och handlat golv till mitt sovrum. Håller nu tummarna för att det kommer bli bra också, men det kan ju absolut inte bli sämre än vad det var innan!
Var inne om på Ikea, och köpte lite småsaker, så att jag t.ex. kan hänga upp gardiner. Kanske ett måste..!?
Så nu håller det på att målas för fulla muggar. Dock lite stressigt, eftersom mor inte kan hjälpa mig mycket länge till, eftersom hon ska vara på möte klockan 19 ikväll. Och vi har just börjat på att måla den ena fondväggen. Hoppas för allt i världen att vi hinner bli klara med första strykningen, och att det kommer se bra ut..!
Köket är struket för andra gången idag, så det ska förhoppningsvis inte vara några större problem nu! har en liten bit kvar som ska målas två gånger också bara, så det borde vara klart om två dagar (en stykning imorgon, och en i övermorgon). Spisen måste flyttas ut för att man ska kunna göra det ordentligt, och det hinner vi inte idag!
Men imorgon ska det jäklar i det hända saker!
Vi har även påbörjat den ena garderoben! Flera projekt igång samtidigt! Mest för att man ska känna sig mindre stressad....
Men jag säger bara att det är en jävla tur att jag har mor!! Annars hade jag varit långt ifrån halvvägs!

Att Blockera Eller Inte Blockera.

Det händer så mycket skrattretande saker runt omkring mig, så att det är ju inte sant...!
Först var det Johan som var blockerad, och inte jag, och sen poff helt plötsligt, så var det tvärtom. Jag som var blockerad, och inte Johan...
Det är ju bara så patetiskt! Och att man inte ska tro att det märks heller dessutom. Patetiskt.
Det är bara att gå ner på dagisnivå, och bara, bara vara patetisk!

V. 41 Är Över...

Ja, då var det slut på vecka 41, och jag har kommit en bra bit på vägen med min lägenhet i alla fall!
Detta är vad som var planen för denna veckan:
 • Måla taket i vardagsrummet.
 • Måla väggarna i vardagsrummet.
 • Måla fondväggarna i vardagsrummet.
 • Rengöra fönster och lister i alla rum.
 • Måla klart väggarna i sovrummet.
 • Slipa och spackla klart.
 • Riva ut golvet i sovrummet.
 • Riva ut golvet i badrummet.
 • Riva ut golvet i köket.
Så jag är med andra ord en bra bit på vägen, men fondväggarna i vardagsrummet är inte målade, för att jag har inte haft färgen. Så det ska göras vecka 42 istället, och lika så golvet i köket. Golvet i köket hängde på att där inte var färdigmålat.
Så jag är fruktansvärt nöjd med våra insattser än så länge, och tackar alla för hjälpen som har hjälpt mig på vägen hittills!

Idag.

Idag ska det fejas en hel massa! En kompis ska komma hit, och vi ska hålla på med lägenheten förhoppningsvis resterande av dagen/kvällen. Och då förhoppningsvis komma jäkligt långt! Får väl bara hoppas på det bästa..?!
Jag har ju min lista på vad jag vill få gjort denna veckan, så jag hoppas ju på det bästa, att jag faktiskt hinner det tidsschemat jag vill, men det tror jag inte, eftersom där nu är en del saker som hänger på andra.
Men vi får se! Tar det som det kommer. Men idag kan inte Johan hjälpa mig, så det blir bara vi två som ska riva golv och måla och skit...!

Sitter I Min Drömvärld.

Just nu sitter jag i min drömvärld! Eller ja, snarare dansar omkring i min drömvärld!
Jag har äntligen fått låna skivan av Josefine, som hon köpte nere på Queens Garden i maj.
Och nu springer jag runder här och dansar och sjunger med, och enbart drömmer mig ner till Alanya och Queens Garden! Denna ska lätt Therese också få, så kanske hon också kan drömma sig ner där!
Eftersom jag fick ett sms igår om att hon längtade tillbaka så. Vilket hon absolut inte är ensam om! Och jag är redo att börja planera en resa ner där igen måste jag säga...! Pinsamt men sant! Älskar det!
Men OM jag verkligen ska ner där, så hade jag nog tänkt att satsa på en två veckor, och faktiskt se till att resa omkring där nere!! Se lite mer av Turkiet! Där är så fruktansvärt mycket att se, så det är bara att planera!

Någon som är sugen på att följa med på semester och resa runder i Turkiet i två veckor?!

Dagens Låt.

Ganska så mysig.

Idag Gäller Det.

Idag ska jag springa runder, och snora nere i min nya lägenhet, och jag ska se till att måla klart taket i vardagsrummet, och se till att m¨la klart mitt sovrum också!
Allt detta, för att överraska Johan. För att se hur han reagerar! Det ska bli skitskoj!
Taket ska jag måla själv, istället för att vänta på att han ska få tiden för att göra det.
Det kan väl inte vara svårt...? Ahh...Jag ska själv klara det i alla fall!

Och jag måste även se till att sticka hem om idag! Måste se till att hämta lite saker, som också behövs när jag håller på att måla och fixa i lägenheten!

Snorigt.

Ja, idag är det väldigt snorgit, och väldigt mycket rethosta konstant.
Körde till jobb, befann mig på plats en liten stund, och sen skaffade jag mig en ersättare, och begav mig hemåt, eftersom jag verkligen inte klarade av att arbeta med denna hemska jävla förkylningen.
Plus att jag tycker att det är jäkligt äckligt att sitta med en megaförkylning, och ta i kunders varor. Äckligt värre! Och jag hade inte själv velat handla av någon som sitter och snorar...!
Så nu sitter man här, tycker synd om sig själv.
Har redan sjukanmält mig för morgondagen också, så att jag kan kurera mig ordentligt, och helt enkelt satsa på att bli frisk! Så imorgon blir det en väldigt lugn dag, och även ikväll. Blir väl film eller liknande. Lär väl däcka jäkligt tidigt kan jag tänka mig.

"Nej, men jag bara snorar och saglar! Jag måste gå o snora nu!"

Hihi...Internskämt, som är väldigt roligt!

Tanken & Planeringen.

Tanken och planeringen över min nya lägenhet ser väl ner eller mindre ut så här (och jag hoppas verkligen, verkligen på att jag kommer hinna med allt under dessa tiderna också!):

V. 41
 • Måla taket i vardagsrummet klart.
 • Måla väggarna i vardagsrummet.
 • Måla fondväggarna i vardagsrummet. (V.42)
 • Rengöra fönster och lister i alla rum.
 • Måla klart väggarna i sovrummet.
 • Slipa och spackla klart.
 • Riva ut golvet i sovrummet.
 • Riva ut golvet i badrummet.
 • Riva ut golvet i köket. (V. 42)
V. 42
 • Fixa till golvet i sovrummet.
 • Fixa till golvet i köket.
 • Fixa till golvet i badrummet.
 • Slipa garderobsdörrar.
 • Måla taket i köket.
 • Måla taket i badrummet.
 • Måla taket i lilla rummet.
V. 43
 • Måla garderobsdörrar.
 • Måla badrummet.
 • Måla köket.
 • Måla lilla rummet.
 • Fixa golvet i lilla rummet.
 • Städa över hela lägenheten.
 • Måla i garderoben?
V. 44
 • Börja flytta in!
 • Flyttstäda i min gamla lägenhet!
Detta är vad jag än så länge vet, och hoppas på!
Det lär med troligast kommer till mer saker, och jag kommer säkerligen inte hinna med allt!
Men jag hoppas på allt detta!

Inte Ensamt Längre!

Ikväll kommer jag inte längre att vara ensam!
Och vad han inte vet, är att jag tagit mig ledigt ikväll, vilket gör att jag kommer vara hemma när han kommer hem, och han kommer bli SÅ överraskad! Underbart!
Och så kommer han förhoppningsvis bli överraskad över hur mycket som är gjort i min lägenhet! Även om det kunnat vara så mycket mer, om vi bara haft tid och möjlighet. Det hade varit så sjukt roligt om vi kommit längre egentligen, men ja, där är ju inte så mycket att göra åt det.
För vi har ändå kommit en bra bit om man säger så!

Bilder kommer upp inom kort, på hur det såg ut innan jag började, och på uppdatering lite då och då när jag kommer längre! =) Det är så sjukt roligt att bara se förvandlingen hända!

Sovrum, Fortsättning.

Idag, så ska det fortsättas med sovrummet. Fondväggen ska målas en andra, och sista gång!
Sen så får man väl börja fixa med allt annat skit som måste fixas där, som bara är onödigt slöseri med tid.
Fick en kommentar om att jag låter jävligt arg i det förra inlägget, och det kan man ju lugnt säga, och jag har ju några gissningar på vem den anonyma personen kan vara som skrivit det...
Men ja, man blir ganska så arg när man måste lägga extra pengar och tid på att fixa något som en annan hyresvärd inte godkänt att det blivit lämnat så! Men som sagt, så är det andra förutsättningar här, men bara för det, så ska man inte behöva ha röd/rosa lister, och behöva skrapa av en massa färg ifrån golv, tak, garderober och lister.

Igår, så var jag på 25 års fest på kvällen, som var väldigt jättetrevlig! Var dock nykter, eftersom jag har åkt på en extremt snabb förkylning om man säger så...Suger! I förrgår morse var det inga problem, sen vaknade jag igår, och då hostade jag, och näsan rann! Usch, fy och blä säger jag bara!
Det tar jäkligt mycket på krafterna!

Sen så har jag fått reda på att en nära familjemedlem inte mår så jättebra, vilket också drar ner en väldigt mycket...
Man tänker på varför man inte ägnar mer tid åt att faktiskt hälsa på sina familjemedlemmar.
Egentligen har man tid till det, men kommer alltid med dåliga ursäkter. Det kommer nog dessvärre alltid vara så, mer eller mindre...

Men nu ska jag slänga i mig frukost, och springa ner och fortsätta i lägenheten! Underbart!
Får se hur mycket man orkar idag!

Sovrummet.

Ja, vilket jävla helvete med det jävla sovrummet!
Eftersom någon innan målat det fruktansvärt dåligt, och bara målat över allt och inget typ, så blev det stora hål i tapeten när man sen själv skulle plocka ner saker för att kunna måla ordentligt (så som man egentligen ska göra från början!).
Dessutom, så är det en massa jävla färg på golvet, vilket gör att jag egentligen inte har något större val än att ta bort den plastmattan. Man brukar väl i alla fall täcka golvet när man ska måla det?! Eller det är bara jag...?
Och dessutom en massa jävla röd/rosa färg på mina lister...Inte så jävla trevligt, eftersom jag inte är så jävla road av att måla och fixa med dem också! Just precis eftersom det inte är min egen lägenhet!

Man får väl för fan lämna lägenheten som man själv vill komma in och bo i en lägenhet!?

Det är ju en jävla tur att det inte är under vanliga omständigheter i denna hyreslägenheten, som i andra, för då hade personen innan förmodligen åkt på att få göra om det, eller ersätta det! För det ser rent ut sagt ut som fan, och det känns inte så jävla roligt att man ska behöva lägga ner så jävla mycket extra tid på just det, när det bara handlar om att någon annan haft så jävla brått, och inte brytt sig...!
Någon gång blir ju lägenheten uthyrd, och då får man räkna med att det kan vara den kräsnaste jäveln som finns, så det är bara till att få det att se godkänt ut!
Men röd/rosa färg på golv och lister, det är verkligen inte godkänt för min del, och jag är inte så jävla kräsen med tanke på att jag ska bo i just den lägenheten!

Men i alla fall, så har jag nu målat fondväggen i sovrummet en gång, och imorgon blir det en andra gång!
Är väldigt nöjd med resultatet än så länge! Så idag ska det spacklas och slipas och förberedas för en massa annat målande imorgon också!
Sjukt jävla trött är jag, och jag börjar bli jävligt förkyld. Allt går emot mig just nu känns det som...
Och så ska man dessutom då till jobbet sen, och efter det, kasta på sig festkläder, för att bege sig till 25 års fest.
Stressigt värre känns allt!
Och när man då dessutom är ensam hemma, och inte har någon vidare att prata med allt om, så känns allt en smula tyngre..!
Saknaden är stor!

Ny Dag, Ny Början.

Idag gäller det! Idag ska jag börja på en av de alla fondväggarna jag ska ha!
Så nu blir det frukost, och sen ner i lägenheten! =)

Klart!

Då var taket klart i vardagsrummet! Underbart!

Och nu är baguetterna klara, som jag skulle göra till pojkarna, som de kan ha på deras långa resa!
Dock hann jag inte fota dom, som jag tänkt mig. Det var väldigt stressigt att komma iväg...
Goda såg de ut, och jag hade gärna själv velat ha en, men ja, får väl göra sånna själv i helgen istället! =)
Jag hoppas nu att de får en trevlig helg, så de kan vara så grabbiga som bara möjligt. Och hade jag varit som Sanna, så hade jag nog för tillfälligt bosatt mig någon annanstans! =P

Nu kommer snart morsan, så då fortsätter förvandligen i lägenheten.
Och sen blir det till att köra till jobb dessvärre...

Överraskningen.

Ja, överraskningen blev tydligen väldigt uppskattad i alla fall! Det gillar vi!
En väska med godsaker. Som kan användas på helgens bravader.
Fyra killar i en bil upp till Karlstad. Det kan behövas en del godsaker till det tycker jag.


Det som ligger i väskan är:
Öl, sprit, coca-cola, två choklad, chips, chilinötter, brago kex, ballerina muffins, Moore tidning, powerking och pengar till pizza (eftersom det som sagt enbart är killar, så lär det ju bli pizza någon av kvällarna...!).
Sen kommer det en överraskning för dom alla idag!
Återkommer med det lite senare!
Nu ska vi till lägenheten och fortsätta! Nu ska taket målas i vardagsrummet!

Kvällen.

Ja, då har man spacklat en del, provmålat, fått ner gardinstänger och plockat ner en massa spik och skit!
Så nu ska det köras igång på riktigt så att säga!

Hämtade mitt paket ifrån h&m, och blev väldigt glad! Min nya jacka har kommit. Dock, så måste jag nog beställa en storlek större, men är ändå väldigt nöjd med mitt val! Det är nog en av de jackor jag faktiskt tyckt bäst om, och trivts bäst med redan från början!

Den ordentliga middagen jag skulle laga idag...Ja, det blev pizza...
Tiderna har inte riktigt blivit som jag tänkt mig idag, så har verkligen ingen tid och lust att stå och laga middag nu när klockan är så pass mycket, och när jag är så SJUKT hungrig!

Imorgon blir det fortsättning på renoveringen, och så är det även jobb på kvällen dessvärre...
Men nu ska vi äta, och sen så ska jag försöka fixa med överraskningen...
Hoppas bara han inte läser detta innan! =P

Dagen.

Idag, så ska jag till min nya lägenhet, och börja spackla och dra ner en massa spik och pluggar. Ska även provmåla en liten bit på väggen, för att se om jag är nöjd med min färg till fondvägg!
Hoppas på att jag ska få mitt paket ifrån h&m idag, vilket då gör att jag ska köra hem om till Sjöbo för att hämta det.
Och jag ska fixa med en överraskning som Johan skulle få imorgon innan han skulle iväg med sina vänner, men som kommer bli ikväll det mesta istället. Tyvärr. Eftersom han tydligen ska vara ledig imorgon.

Men nu ska jag till min nya lägenhet, och börja fota hur allt ser ut, så att jag har något att jämföra med sen! Så att man kan se förändringen efterhand!

Ska även in om till morsan och hämta stege och lite fler saker som jag måste ha när jag ska hålla på nere i lägenheten!
Och så ska jag även se till att inhandla lite mer saker som ska vara till Johans överraskning då!

Och på något sätt, så ska jag även hinna städa lägenheten här, hur nu det ska gå till....
Får väl försöka så gott det går.
Men ikväll blir det en riktig middag i alla fall!

Återkommer senare idag!

Nu Jäklar!

Nu börjar det på riktigt! Idag var morsan och jag i färgbutik, och började välja ut färger!
Imorgon ska jag själv börja plocka ner skruvar och skit ifrån väggar, och så ska jag provmåla den ena färgen jag inhandlat, så får jag se om jag blir nöjd. Förhoppningsvis!
Sen så hoppas jag även på att jag kan börja spackla en massa också! Det är BARA till att köra igång!
Färgen är utvald till sovrummet, så där ska jag bara mäta väggarna, för att få rätt mängd färg!
Vardagsrummet, ja, där ska jag provmåla först, för att sen se till att lägga papper på golvet, så att taket kan börja målas! Sen ska väggarna sättas igång! Nu jäklar!
Jag känner mig så upprymd, och taggad över allt jag vill göra, och SKA göra! Detta ska bli skitskoj!

Hoppas verkligen att provmålningen blir bra, så att jag faktiskt bara kan köpa så många liter jag behöver, och se till att börja! Imorgon ska det fotas en massa bilder också i min nya lägenhet, så att jag kan lägga upp och visa lite efterhand som jag hinner med att göra saker, och även för att det är roligt själv också att ha!

Detta var allt för nu, nu ska jag laga middag till Albin och mig!

Dagens Låt.

Som jag förknippar väldigt mycket med Turkiet! Tack Therese! =)

RSS 2.0