Dagens Låt.Måste väl hålla med Johan om att denna videon  är cool, och man måste se HELA!
Titta och njut...?

Framtid.

Det ska bli så fruktansvärt skönt att flytta ifrån min lägenhet! För så som det varit det senaste året, så är det bara dåliga vibbar och minnen som har hängt över mig när jag befunnit mig där.
Hemska minnen, vilket gjort att jag knappt varit hemma, vilket gjort att jag tyckt väldigt synd om mina katter! Så nu har jag äntligen hittat en lägenhet! Den är större, billigare och det är inte lika långt att pendla!
Det är ju bara positivt!

Sen kommer det som är både positivt och negativt.
Det är en hel del att fixa och göra i lägenheten om man säger så. Så det ska jag börja med redan denna veckan! Eftersom jag sa till de om min lägenhet jag har nu, att jag kan flytta så fort som möjligt, vilket jag också vill! Dels för att slippa betala den dyra hyran, och dels för att jag inte trivs, så vill jag verkligen kunna vara redo att ta mina saker och flytta den sista oktober OM där är någon som vill ha den den första november!

Sen så blir man dock självklart lite sentimental över att jag ska flytta. Det är trotts allt min allra första lägenhet! Det är trotts allt den lägenheten jag och Johan flytta in i tillsammans. Så visst, det känns jobbigt också!
Men det är nog mest skönt, eftersom det var så mycket skit där. Och eftersom jag inte själv bodde där i en månads tid, och jag vet att där var folk som jag verkligen inte vill ha i min lägenhet, vid mina saker, och speciellt inte på det sättet!

Så nu säger jag tack och hej Sjöbo!
Trivdes i några månader, och sen försvann det roliga...

Händer Saker!

Ja, nu händer det saker, och fort ska det helst gå!
Idag, så ska jag säga upp min lägenhet, och helt enkelt hoppas på det bästa att jag blir av med den så fort jag bara kan!
Och imorgon ska förhoppningsvis mor och jag börja planera vad vi ska göra i den nya lägenheten! Bara se till att sätta igång och måla och feja!
Helt enkelt se till att bli färdig, så att man kan flytta in så fort som bara möjligt!

Detta ska bli skitkul, och jag verkligen bara längtar!!
Äntligen händer det saker i mitt liv, som förhoppningsvis bara förändras till det bättre!!

Stella Och Sebastian.

Det är ännu en bok jag just läst ut. Riktigt bra tyckte jag verkligen att den var! Jag kände igen mig i väldigt många ställen i boken måste jag säga, vilket bara kändes sjukt på ett sätt, men samtidigt väldigt roligt.
Boken är rolig, och handlar om just Stella och Sebastian, som en gång varit ett par, men inte längre är. Man får se det ifrån bådas synvinkel, och det är en tredje person som berättar om deras tillvaro. Det handlar om deras liv, vilket innebär fest, sex och lite jobb ungefär. Och nya förhållanden till andra människor.

Ett utdrag ifrån boken:

"Ute på Bondegatan stängdes den tunga porten långsamt bakom Sebastian och han tittade tillbaka upp mot Stellas fönster. Persiennerna var nerdragna och han kunde inte se något trots att ett av fönstren stod öppet. Hon hade väl gått och lagt sig igen. Krupit ner i den varma sängen med en annan kille. Lagt sina smala armar runt honom och tryckt sin nakna kropp mot hans förhoppningsvis håriga rygg. Sebastian ruskade på huvudet för att bli kvitt de obehagliga bilderna som ofrånkomligen dök upp i hans inre, Stella upphetsad, Stellas händer på någon annan, Stellas kropp som mjukt och följsamt hittade rytmen, Han hoppade in i Porschen som stod dubbelparkerad utanför Stellas hus och startade motorn varpå Håkan Hellströms röst omedelbart hördes ur högtalarna. Passagerarsätet var bestrött med små beiga hundhår, ett litet minne ifrån Sid. Han borstade snabbt ner håren på golvet innan han gjorde en u-sväng och tog till höger nere på Renstiernas gata för att åka tillbaka till Östermalm.
Magen knorrade och påminde honom om att han ännu inte hade ätit frukost och han klev ur bilen uppe på Östermalmstorg i stället för att köra ända hem. Det var nästan alldeles tomt, det var fortfarande tidigt för att vara söndag. Inte ens torghandlarna var på plats med sina grönsaker och blommor, men de kanske inte brukade vara här på söndagar. Sebastian hade ingen aning, han hade aldrig handlat något på torget trots att han bodde knappt fem minuter därifrån. Grönsaker tyckte han inte om och vad skulle han med blommor till? Ett leende letade sig fram när han såg Stellas besvärade min framför sig. Han tittade in genom brevinkastet när det tog henne så lång tig att komma och öppna och redan då hade han sett de enorma gymnastikskorna i hallen. Båtar, fiollådorm, simfötter. De var förmodligen de största skor han någonsin hade sett vilket var ganska irriterande, stora skor...stor kuk. Äckligt. Stellas uppspärrade svullna ögon när han frågade om han kunde få låna toaletten, obetalbart! Även om hon fortfarande hade varit full hade han inte trott att hon skulle gå på hans banala fint om att cd-skivorna inte gick in genom brevinkastet. Men det hade hon gjort, Sebastian flinade för sig själv och sparkade till en sten på trottoaren."


Ja, en bok jag rekomenderar att läsa! Den är riktigt rolig!!

Ännu En Dag.

Ja, då ska man iväg till jobb ännu en dag. Dock, så är det en kortare arbetsdag idag, vilket jag tänker njuta av! ( Vilket säkert innebär att det kommer vara den värsta på länge... )
Än så länge har vi sjukt gnälliga kunder på att saker och ting av våra erbjudanden tar slut. Men när man beställer hem 9 pallar om dagen, och det är slut klockan 14.00, då är där dessvärre inte så mycket att göra åt det...
Vi har inte hela världen som lager, och kan ha mer?!

Men innan detta, så ska jag iväg på lite ärenden. Jag ska
 • till sjukgymnast
 • växla tillbaka pengar
 • lämna bensinkort
 • gå igenom h&m katalog
 • ringa och bjuda fler till kalas på söndag
 • börja planera vad jag ska bjuda på på söndag
 • börja titta på när jag ska hinna med att städa lägenheten
 • försöka planera helgen efter listan, och hoppas på fint väder!
Usch...Ja, en del är tidsbestämt, och en del är bara saker som jag verkligen måste ta tag i!
Och sen så hoppas jag verkligen på fint väder i helgen, så att man förhoppningsvis kan kryssa av en del saker till på listan. Det börjar mer och mer kännas pressat med vissa saker, innan det blir alldeles alldeles för kallt ute. Och jag måste även se till att köpa lite mer saker, så att jag kan fortsätta med listan också..!

Listan Fortsätter.

Ja, listan fortsatte fortfarande väldigt mycket nere i Turkiet!
Therese hade lagt ner väldigt mycket tid att fixa saker som hade med min lista att göra.
En del saker kan jag dock inte stryka än ändå. Men det handlar väldigt mycket om tur också!
Jag fick en bingolott, en trisslott och en tialott. Och tyvärr var där ingen vinst på bingon, och tyvärr inga tio tusen på de andra lotterna heller...Men jag ska fortsätta försöka! Det skadar inte att för en gångs skull "våga".

Det jag nu kan styka är:


# 37. På något sätt skaffa Sex And The City boxen.
# 47. Resa någonstans med Therese.
# 75. Bjuda mor och Henric på tre rätters middag.

Jag hade för mig att jag kunnat styka mer, men ja, dessvärre inte. Men det är alltid något, och nu när jag gått igenom listan igen, så är det bara till att börja kämpa igen! Det ska fixas! En del är halvt klara, men det ska göras klart!

Usch...

Igår var första arbetsdagen på väldigt, väldigt länge. Och det var inget roligt!
Det tog inte mer än någon timme, sen var jag helt slut i kroppen, och i princip bara satt och gäspade konstant...
Inget vidare roligt.
Men jag tog mig igenom det, och ska alldeles strax bege mig och ta igenom det ännu en dag.
Jag är sjukt trött och sliten i kroppen fortfarande, och inget vill riktigt hänga med som jag vill.
Men vi får väl se...

Skrattretande.

Jag erbjöd innan att fixa in folk på sommarjobb där jag jobbar, vilket inte är något problem för mig att fixa.
Men det dög inte, för det var väl inte riktigt det jobbet som önskades...
Men jag ser det som så, att det är pengar! Absolut inte mitt drömjobb heller! Absolut inte, men så länge jag har ett jobb, får in pengar, och jag bo själv, så är jag nöjd!

Därför är det rätt så skrattretande att nu få reda på att de fått jobb på samma jobb i annan stad bara.
Lycka till..
Tvungen att sjunka i nivå...Stackare. Ha det så skoj, hur ska detta gå till...!?

Jag älskar mitt jobb, för man träffar människor, och man har en del bra arbetskamrater.
Man träffar till och med på folk i Turkiet som känner igen en från jobbet. Sinnes, men sant...
Får väl ta det som en komplimang, eftersom hon sa at jag var bland de trevligaste på ett sådant jobb!

Äntligen Hemma!

J, när jag kom hem ifrån resan, så fick jag reda på att min lilla underbara Åke (min katt) hade rymt hemifrån...
Inget skoj! Men efter en del letande på kvällen, så låg han på ett och samma ställe och väntade på mig, på att jag skulle komma och hämta honom!
Johan och hans familj hade letat sen i torsdags när han rymde, men när jag väl kom hem, så kom han fram. Visst, det tog sin tid, men vi fick in honom!
Jävla idiot katt! Hoppa ifrån andra våningen!

Men jag älskar honom ändå, annars hade jag inte letat som en galning!
Jävla katter....

Älskade Turkiet!

Ja, då var man ju dessvärre hemma igen...
Aldrig skoj.
Eller jo, för en liten stund är det väl roligt, men sen vill man bara tillbaka ner till värmen, utflykterna, barerna, och det roliga!
Fy fan vilken vecka säger jag bara! Helt underbar! Den mest händelserika turkiet veckan någonsin!
Therese och jag kunde nog inte sysselsätta oss mycket mer på en vecka..!
Vi hade ingen fritid i princip, och vi hann inte ens ta oss upp till fortet i Alanya...

Saker som hände:
 • Vi var på Hamam. ( Turkiskt bad. )
 • Vi solade på stranden 1 dag.
 • Vi åt på hotellet 3 kvällar. ( Egenlagad pasta, med någon tomatsak till. )
 • Vi var på båtutflykt.
 • Vi var på aquapark.
 • Vi la in 2 mongofyllor. ( Tre om man räknar med den dagen innan vi reste. )
 • Vi shoppade.
 • Vi låg vid poolen 2 dagar. 


Sen så har vi ju då min födelsedag. Den bästa födelsedagen någonsin vågar jag ju nog faktiskt säga! Fy fan va roligt vi hade det! Hela dagen var fartfylld!
Dagen började med rafting, vilket var skitkul! Vilken upplevelse säger jag bara! Även om jag fick en riktig panikattack, så var det asroligt, och det var nog det roligaste jag gjort på väldigt många år!
Sen så kom vi hem lite senare än beräknat, och fick då börja dricka, och göra oss i ordning för att bege oss ut.
Sen var det dags att äta, på Cubana blev det. Och sen bar det vidare till Queens Garden! Efter det, Robin Hood, och sen har jag inte så mycket mer koll, sen var vi hemma...
Vilken underbar dag, kväll och natt!

Sen så tog vi ju självklart även lite fina bilder också, så att säga. Inte bara turist, och fyllebilder...Haha...Underbara älskade Turkiet säger jag bara! Jag sa innan att jag varit där två gånger på ett år, men det stämmer inte kom Johan fram till. Jag har varit där TRE gånger på ett år...! Så mycket älskar jag denna platsen!
Och denna gången har jg sagt att det skulle bli andra resmål hädanefter...Men jag vette fan...Nu när jag är hemma, längtar jag ännu en gång tillbaka ner till Turkiet!
Man kan helt enkelt inte ta Turkiet och Alanya ifrån mig! Jag trivs!

Tack Therese, för en underbar födelsedag, och en underbar resa!!!


Uppdatering.

Ja, nu kommer en uppdatering efter allt...
Jag hann med allt det jag skrev att jag skulle göra i alla fall.
Och tur var väl det, eftersom det handlade om inför resan med det mesta.

 • Tvätta.
 • Besiktiga bilen.
 • Spendera tid tillsammans med Albin.
 • Skriva brev.
 • Skriva adresser.
 • Packa klart.
 • Gå ut på kvällen.
 • Växla pengar.
 • Bränna klart skivor.
 • Posta brev.
 • Fixa med h&m returer.
 • Hämta stereo.
 • Hämta mina uppladdningsbara batterier hemma, som jag just kom på att jag glömt.
 • Handla.
 • Lägga musik på mp3-spelarna.
Känns väldigt bra! Det är nog första gången jag faktiskt gjort allt.
Känns bra!

Ny Dag.

Ja, då är stressiga dagen igång!
Jag har redan tvättat klart en maskin tvätt, och har alldeles nyss lagt i en ny maskin.
Jag har redan hunnit med att köra rundan till Sjöbo, för att hämta mina batterier!
Och nu är jag igång med att försöka lägga musik på den andra mp3-spelaren, men det verkar inte fungera riktigt som jag vill...Så får väl se om den åker in i väggen, eller åker med ner till Turkiet?!

Men som jag sa igår, så kommer det vara en väldigt stressig dag, och jag ska försöka göra allt för att hinna med allt, och hoppas inte att jag stöter på några större komplikationer...!! Håller tummarna för det!

 • Tvätta.
 • Besiktiga bilen. 
 • Spendera tid tillsammans med Albin.
 • Skriva brev.
 • Skriva adresser.
 • Packa klart.
 • Gå ut på kvällen.
 • Växla pengar.
 • Bränna klart skivor.
 • Posta brev.
 • Fixa med h&m returer.
 • Hämta stereo.
 • Hämta mina uppladdningsbara batterier hemma, som jag just kom på att jag glömt.
 • Handla.
 • Lägga musik på mp3-spelarna
Så nu försvinner jag i min stressighet, och uppdaterar efter hand som jag äntligen blir klar.
Får hoppas på att mor kan fixa till de "små" fel som jag nu hittat på bilen, innan jag ska bege mig iväg på besiktningen!
Önskar mig själv lycka till, och hoppas verkligen på det bästa! (Att de bara står med ett leende på läpparna, är jävligt trevliga, och vinkar mig hejdå och säger: Välkommen tillbaka nästa år, för detta året var det inga problem i alla fall!)
Som om det kommer hända...Men men kan alltid drömma!

Sitter Här...

Ja, nu sitter man här, och går igenom en massa musik, som ska med på resan!
Och försöker slappna av lite smått, även om man vet att jag har så sjukt mycket att göra!
Men man får väl ta allt som det kommer, eller ja...I alla fall försöka...
Men just nu är koncentrationen på att bränna skivor, så att vi kan ha bra musik på hotellet!!
Sen så blir det att krypa ner i sängen så fort som möjligt, eftersom det måste bli tidig morgon imorgon, för att allt ska hinnas med.

Och när man tror att man fixat allt med bilen, eller i alla fall småsaker som man inte gärna vill åka på, inför besiktningen, så uppstår det en massa fler småfel, som egentligen måste fixas. Får åka in till stan imorgon innan jag beger mig vidare för att få domen....

Men detta är vad som står på schemat inför imorgon, som MÅSTE göras:
 • Tvätta.
 • Besiktiga bilen.
 • Spendera tid tillsammans med Albin.
 • Skriva brev.
 • Skriva adresser.
 • Packa klart.
 • Gå ut på kvällen.
 • Växla pengar.
 • Bränna klart skivor.
 • Posta brev.
 • Fixa med h&m returer.
 • Hämta stereo.
 • Hämta mina uppladdningsbara batterier hemma, som jag just kom på att jag glömt.
 • Handla
 • Lägga musik på mp3-spelarna
Over and out, för nu har jag verkligen inte tid mer!

Middagar.

Ja, i förrgår åt vi en lite av en somrig middag enligt mig. Köttbullar, prinskorv, kokt potatis, gärddfil och gräslök.
Väldigt gott var det! Man hade bara velat sitta ute och äta det egentligen...
Men man kan ju tyvärr inte alltid få som man vill. Man får väl börja inse att sommaren är över.

Och igår åt vi en brak middag!
Stekt rostbiff med potatis kroketter, vitlöksstekta morötter och paprika, pepparsås/bearneise sås, kantareller och vitlöksbröd.
Otroligt gott var det!
Det var det godaste på väldigt länge.
Och jag såg till att passa på att sluta en halvtimme tidigare, vilket gjorde att jag kom hem en timme tidigare än jag egentligen skulle. Så det blev en liten överraskning för någon! Och det var ju i alla fall roligt att veta att det uppskattades!

Men nu blir det iväg till jobb igen! Jobbar fram till och med torsdag, sen är där en del att göra på fredagen, inför resan på LÖRDAG!!!

Möte?

Vi är fyra stycken som fått en ny roll på arbetsplatsen, sen innan sommaren.
Men egentligen, så vet vi inte direkt vad vi ska göra, och dessutom, så är det möte idag, nu...
Och här sitter jag...
Två utav fyra är på mötet...
Hur seriöst känns allt?! Jag får inte vara med, för att de sätter mötet tidigare än jag börjar!?
Hur seriöst ska man då ta sin arbetsuppgift?!

För mig känns detta fan mer och mer som ett skämt!
Och jag tror nog att jag ska börja skita i vilket istället, och se vad som händer...!


Uppdatering:
Nej, det är inte lätt när man fick reda på att de skulle ringa på torsdagen och säga när det var, för att jag sa att jag självklart ville vara med!
Men att de inte hörde av sig. Jag frågade en av de som skulle på mötet, men han trodde inte att det blev, för han hade inte heller hört något!
Då är det inte så jävla lätt att veta om man ska köra in eller inte! De får fan ta sitt ansvar när de själv lovat att ringa!

Dagens Låt.

Hur mysig som helst!


Bestämt.

Ja, då har han gjort sitt val. Han vill ha hela sin slutgiltiga julklapp i förskott!
Så då har man försökt fixa och dona inför det, och hoppas på att det blir glada miner när han kommer hem sen.
Ska även se till att laga någon god middag. Hade tänkt mig att göra något lite av en somrig middag, eftersom det börjar ta slut på sommaren dessvärre.
Men får se hur hela kvällen blir, men förhoppningsvis, så blir den väl bara bra om jag får hoppas!
Och även att han blir glad för det han får.

Förtids Julklapp Till?

Ja, eftersom han var så stressad att få den ena julklappen, så får vi se om han vill ha den kompleterande julklappen i förtid också! Det andra var liksom inte så mycket enligt mig, så nu har jag gått och köpt resterande, och så får han väl själv bestämma om han vill ha det eller inte.
Om inte, så får jag på något sätt se till att gömma det i hans lägenhet...
Det blir inte det lättaste, men jag får väl se vad han själv vill...

Dagen i övrigt, har jag mest inte gjort så mycket...varit hemma om.
Sen så har jag mest suttit och tänkt en hel massa. Vilket väl både har varit positivt och negativt...
Så vi får väl se vad som händer ikväll...

Hittad!

Ja, nu har jag hittat Therese! Eller ja, om hon hittade mig kanske...
Men i alla fall, så har vi pratats vid idag. Och det känns som om vi la en bra grund inför skvaller och prat till resan om man säger så.
Kändes på något sätt som om vi slutade prata mitt i allt...
Men ja, kanske bäst så ändå, eftersom vi har i alla fall en hel vecka sen att bara prata en hel massa!
Gud vad roligt, underbart och mycket festande det ska bli!

Längtar!!!!!!!

Dagens Låt.

Jag hittade denna på Joannas blogg, och blev jävligt partysugen när jag hörde den måste jag säga, och den ska även också lätt med ner till Turkiet!Har du fler bra låtar Joanna?

Borttappad!

Är det någon som har sett eller hört något från en borttappad Therese?
Jag tappade bort henne någon gång i början på augusti, på Willys i Ystad.
Saknaden fanns där redan efter första dagen, men det är inte förens nu jag verkligen inte kan få tag på henne någonstans...

Hon ringer när jag jobbar, och jag ringer när hon...
Ja, jag vet inte vad hon gör, men svarar gör hon inte...Inte på sms heller dessvärre...

Är det någon som har sett eller hört minsta lilla av Therese?
Jag börjar bli lite orolig för att festandet är allt för hårt där hon är, och att hon inte ska palla med den kommande veckan utomlands?!Har du skymtat henne någonstans?

Ärenden Och Skvaller.

Ja, idag harj ag fixar en hel del ärenden som jag skrivit upp på min lista innan i veckan.
 • Gå till sjukgymnast som inbokat.
 • Äta frukost med Joanna.
Efter ett besked om att jag allmänt är sned hos sjukgymnasten, så fick jag lite övningar att träna på fram tills nästa besök om en vecka. Jobbigt värre att få reda på att hela min skuldra sitter konstigt så att säga...
Att allt lutar sig framåt, medans det helt enkelt ska luta sig bakåt istället...
Jävla skit!

Sen bar det av upp till Joanna, för att uppdatera sig i hennes liv, hennes semester, och för att allmänt skvallra!
Alltid lika roligt att skvallra tillsammans med Joanna om jag får säga det själv! Får alltid reda på en massa nytt roligt!
Så vi satt mest och beklagade oss över allt möjligt i livet. Medans jag absolut inte tycker att hon har ett skit att beklag sig om, då hon ska resa iväg imorgon igen! Även om det bara är för en kort stund denna gången, så ska hon helt enkelt sticka igen....
Jävla skitunge säger jag bara! Men skoj för hennes del! Roligt att någon kan uppfylla sina drömmar!
Ha en trevlig helg Joanna, så hörs vi, och om inte annars, så syns vi definitivt på fredag innan vi reser iväg!!

Tränat.

Efter att nu ha tränat i två timmar, så kan jag ju lugnt säga att duschen kallar på mig!
Och sen bär det vidare av till ännu ett arbetspass!
Jag är helt ärligt så sjukt stolt över mig själv som tränat så pass mycket idag! =)

Händer Det Något?

Det känns som om det inte händer så mycket spännande i livet just för tillfälligt.
Inte mycket att skriva om, inte mycket att berätta.
Men på ett annat sätt är det jävligt skönt!
Men nu är jag ledig onsdag och torsdag, och ska väl kanske kunna se till att hitta på en del. Där är en del saker jag redan planerat in, som jag ska se till att hinna med, för sen är jag inte ledig förens dagen innan jag reser.
Och den dagen är redan fullbokad med saker som måste göras!

Men dessa två dagarna nu, så ska jag se till att:
 • Gå till sjukgymnast som inbokat.
 • Städa lägenheten, grundligt.
 • Äta frukost med Joanna.
 • Kryssa av något mer på min lista.
 • Träna.
 • Tvätta.
Så där är en hel del jag faktiskt kan fördriva tiden med, för en gångs skull.
Men nu ska jag i alla fall komma igång med träningen igen! Först frukost, och sen så ska jag hoppa på mitt Wii Fit ännu en gång! Och nu ska jag se till att klara av att göra en timme om dagen! Kunde jag det innan, så ska inte någon semester hindra mig från att fortsätta! Och det var inte ens min egen semester....
För när jag kommer hem från Turkiet, så lär jag ju behöva träna, för där lever man ju gott! =P

Jag Hade Rätt.

Han märkte inget själv, utan han såg julklappen först när han varit inne och läst mitt inlägg.
Och glad blev han som tur var! Och förhoppningsvis även lite överraskad.
Så det tyckte jag var riktigt roligt!

Idag.

Idag anlände en julklapp till en stressad person. Det var väl jävelen rent att man inte kan typ hålla käften och bara vänta och se vad man får i present och julklapp och jag vet inte allt. Utan nej, det ska inhandlas själv.
Så idag anlände en alldeles för tidig julklapp, som jag hoppas han blir nöjd med! Eftersom han till och med själv beställde den.
Och han har tjatat om den sen den blev beställd. Men för att göra det hela lite roligare (för mig) så har jag undanröjt alla bevis på att den anlänt idag, och bara satt upp den på hyllan med de andra.
Så antingen lär han väl se den när han läst detta inlägget, eller så lär han väl hitta något bevis som jag försökt undanröja.

God Jul önskar jag en väldigt stressad person....

Inventering.

Inventering suger, och även denna gången slapp jag undan lite fint. Så jag tackar och bugar!
Sjukt mycket att inventera i en stor butik, och det blir sena natten innan man är klar.
Underbart att kunna säga hejdå till den sista kunden, för att sen som vanligt gå igenom rutinerna i kassan.
Sen är det bara till att gå igenom hela butiken och säga hejdå till en massa!
Underbart!
Inventering suger!

Har du inventerat någon gång?

RSS 2.0