Fniss Fniss.

Jag har nu köpt mig en FET tv! GUUUUUTT säger jag bara! Jag har inhandlat mig en 47 tums tv, så jag kan redan kryssa av en av mina punkter på min lista. Blev lite impuls, men det känns jävligt bra! Jag har en enorm tv i mitt enorma vardagsrum!
Och så har jag införskaffat mig min avlastningsbänk i köket, och även ett hyllplan till mitt badrumsskåp, och den lilla saken som jag nu har bredvid toalettstolen, som jag har toapapper i.
Känner att jag kommer i ordning så mycket bättre här! Än så länge har jag de stor sakerna som jag behöver, nu är det mest småsaker som jag behöver, och det tar man efter hand.
Men jag har handlat mina inredningssaker denna månaden, och jag har inhandlat min tv, så jag kan kryssa av en del saker.
Och det enda jag säger är:

GUUUUUUUTT!!!


Drömmar.

Jag har så mycket jag vill handla, och vill få fixat i min lägenhet. Men pengarna finns inte riktigt där...
Men det är som vanligt. Men denna månaden har jag jobbat på två jobb, och det är därför jag inte skrivit något här, eftersom jag så trevligt har haft en massa 14 timmars dagar. Då har man inte riktigt haft lusten att sätta sig vid datorn och skriva.

Men imorgon är tanken att morsan och jag skall in till Ikea. Johan också kanske, om han vill. Sen så måste jag och Johan storhandla.
Sen utöver det, så jobbar jag hela helgen, så jag vet ju vad jag skall göra. Och hela nästa vecka har jag 14 timmars dagar, måndag-fredag. Så det lär väl ta ett tag till innan jag skriver igen. Men nästa helg, är det fest! Och förfesten är här! Det ska bli så jäkla roligt!

Men nu skall jag gå och ta tvätten, och sen så blir det till att laga mat och äta.

Listan 2009.

Nu har jag städat lite idag, och då hittat listan jag skrivit inför 2009.
Så detta är resultatet, och jag gjorde inte lika många punkter denna gången, av en anledning.
Ingen tid till att göra allt ändå, och fantasin flödade inte lika mycket, efter att man redan gjort en lista till förra året.
Men detta är resultatet, och målen för detta året:

1. Köra go-kart.
2. Vara med på paintball.
3. Köpa en ny tv, minst 47 tums. =P
4. Köpa minst en inredningssak i månaden.
5. Byta bil.
6. Resa utomlands.
7. Åka och vara med på "Lelle veckan".
8. Gå ner 5 kilo.
9. Spela fotbollsgolf.
10. Samla ihop ett gäng, och sticka över och cykla på Ven.
11. Köpa något nytt till kameran.
12. Köpa ny soffa.
13. Köpa ny mobil.
14. Leta efter annat jobb.
15. Köpa ett klädesplagg i månaden. ( det var så bra med den punkten förra gången! )
16. Få färdigt i lägenheten.
17. Måla mönster på min fondvägg.
18. Åka skridskor.
19. Gå ut och festa en gång i månaden.
20. Skriva en lista " ? saker att göra innan jag blir 30."

Dagen.

Idag börjar jag inte förens klockan 14, och hade då tänkt att fixa en del innan. Sen blir det väl som vanligt inte så mycket gjort som man vill. Men jag tänker ju hoppas som vanligt.
MIn tanke är:
  • Sortera bland papper. 
  • Fixa i källaren.
  • Tvätta.
  • Diska.
Så, så det är bara till att komma igång nu...
Denna veckan är ganska så lugn så att säga. Jag skall "bara" jobba en 14 timmars dag denna veckan. Men nästa vecka blir det fem 14 timmars dagar. Så jag skall försöka passa på att få lite gjort i lägenheten denna veckan! Men idag är det röd dag, och Johan är också ledig..Men dessvärre har vi nog inte samma tanke över dagen, eftersom han fortfarande ligger och sover...
Men det tar vi sen.

Jävla Bil!

Igår morse när jag skulle ta mig iväg till jobb, så startade inte fanskapet. Jävla skitbil säger jag bara! Men jag hade turen att Henric körde mig in, så jag blev inte fullt så försenad som jag blivit om jag varit tvungen att ta bussen eller tåget.
Och jag slapp gå i stan. Jag fick gå här hemma, hem till Henric, och jag höll på att avlida. Fy fan va kallt det var!

Sen så passade jag på att åka med min killkompis hem, eftersom han skulle hjälpa mig få upp lampan ovanför mitt bord i vardagsrummet.
Så nu är det också gjort. Även om man blev något nervöst när den tappades. Men den höll! Phew!

Sen så kom de vita riddarna på kvällen precis som vanligt! Och räddade min bil. Fy fan va bra! Så om det nu går som det skall, så ska det inte vara några problem att köra till och från jobb idag!

Ännu en utgift som man inte var beredd på...

Badrum.

Mitt nästa projekt blir badrummet. Jag skall bara beställa foto till min tavla i hallen, och leta efter ett nyckelskåp eller liknande. Någonting jag helt enkelt kan ha nycklarna vid eller på. Men fotot skall beställas i veckan, och nyckelskåpet tänker jag leta efter under tiden jag gör annat. Det största är klart i hallen. Vill inte köpa något bara för det skall så vara heller. Därför väntar jag hellre, och tar det när jag verkligen hittar något jag vill ha!

Detta är vad jag tänkt mig att inhandla till mitt badrum ( och här är verkligen allt som jag vill och behöver handla ), och precis som när jag skrev mina tankar till hallen, så vet jag en del om hur saker skall se ut, men har inte hittat det än:

Smink behöver jag! Så till mitt badrum skall det inhandlas lite mascara, foundation och liknande.


Detta är vad jag redan har inhandlat. En hel del om man säger så.
Men alltså, skåpet och lampan var jag ju ganska så tvungen att inhandla i början!
Det andra har inhandlats efter hand, eftersom det inte har varit några större summor. Det har även inhandlats hyllplan till badrumsskåpet, eftersom det inte medföljde. Snikna jävlar!
Har även inhandlat en lite mindre papperskorg, eftersom jag hade ett större badrum innan, och det då fick plats en ganska så mycket större papperskorg då. Så den har hamnat nere i tvättstugan istället!Jag måste inhandla en ny toasits! Eftersom den som sitter på, den passar inte. Så man sitter och gungar på sittsen, och det är inte så jättetrevligt..!
Den vita smala saken hade jag tänkt att ha bredvid toasittsen, eftersom jag måste ha någonstans att ha toapappret. För att på andra sidan har jag kattlådan, så där får jag inte plats med något mer.
Nya handdukar skall inhandlas! Något lite mer färgglatt, eftersom allt mer eller mindre är vitt.
Hyllan är tillhörande badrumsskåpet, som jag funderar på om jag skall köpa till. Men jag får se. Det är fortarande ett kanske.
Sen så skall det även inhandlas små plastsaker som ska sitta vid rören. Vet inte riktigt hur jag skall förklara dom, men det skall handlas..! Och detta skriver jag även lite för att jag själv skall minnas allt!
Det skall även upp en tavla! Mysigt.

Så ser det ut just nu. Det skall inhandlas en del, och en del skall även funderas på. Men jag har lite smått kvar i hallen. Som att: Måla den lilla biten som vi spacklat, beställa foto och sätta upp tavla. Och leta upp något nyckelskåp.

Men under tiden skall det påbörjas i badrummet!

Slutsats.

Jag klarade 46 av 100 punkter på min lista. Tyvärr inte riktigt i närheten av vad jag satsade på. 100 satsade jag väl egentligen inte på, eftersom jag redan från början visste att pengarna inte skulle räcka till allt det.
Men jag ser det som så, att jag gjorde en hel massa mer än vad jag egentligen gjort under årets gång om man säger så!
Vilket har varit väldigt trevligt!

Tackar för detta året som gått, och ger gärna tipset till att alla ska göra en lista. Det gör att man gör så mycket mer, för då har man ett mål!

Listan 2008.

Jag gjorde en lista för 2008. Saker att göra. Här kommer det som jag hunnit med nu i slutet, och förklaringar på det jag inte hunnit med, och varför.
Fet text = Avklarat!
Kursiverad text = Inte riktigt klarat av det...

Listan
# 1. Cykla på ven.
Jag och Johan var själv iväg på en liten utflyckt den 25/8, och cyklade runder på Ven. Riktigt mysigt var det. Lite trevligare än att bara sitta hemma och glo. Vädret var inte det allra bästa, men det regnade i alla fall inte, och då är jag nöjd!

# 2. Köpa ny tv till vardagsrummet. MINST 42".
Pengarna är ju inte det man har så mycket av dessvärre. Så det har inte blivit någon tv, med tanke på att det funnits ganska så mycket mer jag prioriterat!

# 3. Blogga minst 500 inlägg.
Jag hade mina månader, där det gick ganska så bra. Men sen så har det varit utan internet ett tag, och då blev det lite sämre med det hela. Men jag klarade trotts allt av att skriva så mycket som: 382 inlägg! Bra kämpat om jag får säga det själv.

# 4. Besöka Tosselilla.
Jag och Johan var där den 23/8, när det var gratis. Men det pissregnade också något så sjukt! Så det var mest till att sitta under tak, och glo på de få som kände för att gå i det jävla regnet.

# 5. Gå på minst en marknad och köpa minst 10 par strumpor.
Sjöbo marknad den 17/7! Den heliga dagen för alla Sjöbo bor. Där inhandlade jag mig 10 par strumpor! Använder de fortfarande för fullt.

# 6. Besöka Aqvakul.
Denna punkten skrev jag utan att tänka mig för. Tänkte inte på att det var nedlagt. Men häromdagen fick jag höra av en arbetskamrat att de varit där inne. Så jäkla skit, de hade jävlar i det öppnat igen. Jäkligt synd. Det skulle jag bara vetat!

# 7. Resa till Polen-Krakow.
Ännu en gång pengarna som inte räckte till! Jag har i efterhand kommit på hur mycket saker jag skrivit upp som jag logiskt tänkande inte skulle kunna ha råd med på ett år....

# 8. Köpa filmkamera.
Inga pengar...

# 9. Sola och bada i Sverige.
Jepp, och relativt tidigt på året också ( 6/6 ). Det blev inte många gånger, men det blev av i alla fall. Några dagar på någon vecka. Men sen var det jobb som gällde igen...

# 10. Tälta.
Vädret har inte varit det bästa de gångerna jag haft tid till det. Och sen så har folk inte kunnat, och till sist, så sket jag i det. När intresset inte fanns där från någon annan, så la jag ner, för jag tänkte jäklar i det inte tälta själv!

# 11. Åka på julskyltning i Köpenhamn.
Pengar OCH tid har inte räckt till. Jobbat häcken av mig på jobb under december månad.

# 12. Gå på en konsert.
Jag har varit på två! Takida, 31/7 och Volbeat, 9/12. Båda med min syster och LilleLinda. Therese var även med på Takida, och på Volbeat var tre av systers arbetskamrater med också!

# 13. Köra över Öresundsbron.
Denna punkten går ju ganska så mycket ihop med nästa punkt. Ingen som velat följa med, och pengarna har inte funnits här heller.

# 14. Handla sprit i Tyskland.
Läs ovan.

# 15. Hjälpa Patrik att flytta.
Tiden. Jobbade alldeles för mycket, och tyvärr flyttar man ju inte hur länge som helst, så det blev mest inte av.

# 16. Gå på festival.
Haha. Ja, Ystad festivalen...=P

# 17. Åka karusell.
Passade på när jag var på Tosselilla. Mellan regnskurarna, så sprang vi in och åkte en karusell!

# 18. Spela minigolf.
Jag, Johan och hans vänner hade en heldag den 19/7, med en hel massa saker som jag då kunde kryssa av på listan, vilket då detta var en av dom! Johan var en stor forlorare, och jag kom väl typ bland de tre bästa i alla fall. Alltid något!

# 19. Gå på bio minst 10 gånger.
Tyvärr blev det inte några tio gånger. The Dark Knight, Madagaskar 2, Max Payne.

# 20. Ha tjej kväll.
Inte haft varken tid eller lust.

# 21. Ha/gå på kräftskiva.
Den 19/7, presic som när vi gjorde en massa annat tillsammans med Johans vänner. Då passade vi på att ha en kräftskiva, och dricka lite till.

# 22. Fixa estetfest.
Ingen tid, och ingen större möjlighet. Eller jo, möjlighet hade jag nog haft, men ingen ork. Leta upp allas nummer osv.

# 23. Uppleva minst 10 av de alla olika orgasmerna som finns med i Orgasmboken.
Med tanke på singellivet, så har jag väl dessvärre inte riktigt hunnit med att fixa detta. Och ärligt skulle det vara när jag gjorde denna listan!

# 24. Åka till Marsvinsholm.
Den 26/6 gjorde jag och Petra ännu en resa, för att ta igen det vi inte hann med den 21/6. Då blev det Marsvinsholm, där vi mest inte hittade någonting, och ville inte betala för att mer eller mindre inte se ett skit. Så det blev mest på avstånd. Men jag var i Marsvinsholm!

# 25. Gå ner 5 kilo.
Kan väl inte precis påstå att jag kämpat för det heller. Gick ner två kilo innan Turkiet resan tillsammans med Therese. Men jag har fått många frågor om jag gått ner i vikt, så det tar jag åt mig! =)
 
# 26. Klä ut mig på Halloween.
Den 1/11 hade jag inflyttningsfest/Halloween fest. Jag var utklädd till hembiträde. Med min korsett och kort kjol, så blev det hur bra som helst. Dock blev det ingen vidare utgång, men jag var utklädd här hemma i alla fall!
 
# 27. Åka till Ivö, och besöka Ivö klack.
Den 21/6 åkte jag och Petra mer eller mindre Skåne runt, för att kunna kryssa av en hel del på min lista, varav Ivö och Ivö klack blev ett av målen. Väldigt fint var där, och massvis med motion fick man i alla fall! Inte för att vi egentligen hade någon som helst aning om var vi gick någonstans, men nu har man sett även det. Upptäckte en hel del mystiska saker, och kom fram till att det måste vara en del från Lost som fanns där...Haha..

# 28. Göra en tripp till Ullared.
Jag, syster och hennes två arbetskamrater var uppe på Ullared. Handlade väl som vanligt för mycket, men trippen blev riktigt rolig!
 
# 29. Köpa MINST 5 par jeans.
Ont om pengar. Blev faktiskt inget par jeans alls, på hela året...Men jag kan ju säga som så, att nu MÅSTE jag handla nya, för de gamla börjar bli för stora...
 
# 30. Få ett foto med på utställning.
För att lyckas med det, så måste man kämpa en del, och det har jag inte gjort. Men däremot, så ska jag snart få upp foton på väggarna här hemma, och det känns jäkligt bra!

# 31. Besöka Rövarekulan.
Den 26/6 blev det även en underbar promenad i Rövarekulan. Så jävla fint var där! Tänk om man haft sådana områden i närheten av sig, då hade man ju varit ute så mycket mer! Så jävla fint var där!
 
# 32. Köpa nytt objektiv till kameran.
Pengarna fanns inte.

# 33. Skissa upp något att ha på en fondvägg.
Jag har en skiss på vad jag vill ha på en fonsvägg, men det är bara inte uppmålat. Men jag får se hur och när jag gör det.

# 34. Måla om vardagsrummet, fondvägg.
Det fixade jag när jag flyttade till min nya lägenhet! Gröna fondväggar! Jäkligt nöjd är jag!

# 35. Besöka Skånes djurpark.
Jag och Johan körde dit. Tyvärr saknades dock en del djur, men det var faktiskt roligt ändå.

# 36. Köpa ny tv möbel.
Pengabrist.

# 37. På något sätt skaffa Sex And The City boxen.
Tack Therese! Fick den av henne i födelsedagspresent! Har dock inte börjat titta på det än, inte haft någon tid. Men det kommer! Jag ska se allt, och det är bara fakta!

# 38. Besöka Stenshuvud.
Stenshuvud blev det första målet då jag och Petra var Skåne runt den 21/6. Jobbigt värre, och jävligt blåsigt. Men vilken utsikt!

# 39. Promenera 10 000 steg varannan dag.
Det blev alldeles för mycket! Tiden fanns inte där. När man trotts allt jobbar så mycket som jag gör, så måste man antingen ut och gå jäkligt sent, eller jäkligt tidigt. Men när man är själv, och ska ut och gå själv, så blir det inte av...Tyvärr..

# 40. Köpa en bikini...och vara 100% nöjd med den.
Jag har fått många komplimanger för min bikini i år, så jag är definitivt nöjd! Vågar till och med säga 100% nöjd! Det är bara en enfärgad, men den sitter faktiskt bra på mig.

# 41. Hälsa på Therese.
Den 7/11 körde jag och Johan på roadtrip. Jag hoppade av i Jönköping hos Therese, och Johan körde upp till sin kompis i Karlstad. En lugn och mysig helg! Precis vad som behövdes. Vi gjorde en turkisk afton, med turkisk öl, musik och foton. Så jävla roligt!

# 42. Åka tåg i minst 30 minuter.
Alla skrattade åt mig när jag skrev till denna punkten, men jag visste att den skulle bli problem! Jag har åkt en kvart. Och det var mellan Tomelilla till Ystad. Så tyvärr. Jag hatar fan att åka tåg!

# 43. Ut och fota med Patrik.
Vi hade det inbokat, men båda två glömde fan bort det. Så det hann jag inte heller med..

# 44. Besöka Tykarpsgrottan.
Skåne runt innebar även Tykarpsgrottan den 21/6. Dock tyckte jag verkligen inte att det var värt att betala pengar för något som var så långt ifrån intressant...Men nu har jag sett det också!
 
# 45. Gå på cirkus.
Jag och Johan var på en liten cirkus i Sjöbo. Han hade fått gratisbiljetter på jobb, och så vi passade på! Inget jätteroligt, men jag kunde kryssa av det på min lista!

# 46. Lära mig stå på händer.
Jag är ju då inte så akrobatisk av mig, och är något nojjig av att slå mig, så jag har inte ens försökt...

# 47. Resa någonstans med Therese.
Den 13/9 lyfte planet från Sturup, och vi var på väg mot Turkiet, Alanya. Den bästa resan jag någonsin gjort i hela mitt liv än så länge! Vi var på forsränning, på aqua park, på båtutflykt, och vi var ute och festade! Det var så jävla roligt! Detta skall göras om, och det är bara tvunget. Om jag så skall behöva dra med Therese, men det skall göras igen! =)

# 48. Ta en lott och vinna minst 10 000.
Jag fick en lott av Therese i födelsedagspresent, men tyvärr fanns det ingen vinst på den. Men det är tanken som räknas!

# 49. Gå på fotbollsmatch.
Det beror på hur man ser det, men jag har faktiskt varit och tittat på när Albin spelat fotboll. Hur mycket match det var, det vet jag inte, men för dom små liven är det ju! ( 16/1 )

# 50. Läsa ut minst 5 böcker.
Jag läste ut tre böcker, och håller just nu på med min fjärde. Det är trotts allt väldigt mycket för mig att läsa ut tre böcker, så jag är nöjd!

# 51. Sälja ett av mina foton för minst 500 kronor.
Har inte försökt, men det hade nog kunnat gå. Eftersom jag haft några stycken som varit väldigt intresserade av att ha mina foton på sina väggar. Alltid trevligt att höra!

# 52. Spara ihop 10 000 på ett konto.
Pengabrist kan man ju lugnt säga! Om jag hade vunnit de 10 000 på lotto, så hade de satts in på ett konto!

# 53. Börja spela poker.
Johan har tjatat på mig som fan, men jag har inte riktigt haft orken och lusten till det.

# 54. Själv "avfyra" en raket.
Absolut. På nyårsafton tände jag själv på en tårta. Och det är jag jäkligt stolt över! Jag som är ganska så rädd för fyrverkerier...

# 55. Få klart min egen hemsida.
Johan har gjort den relativt klar, men jag har bara inte fått tummarna ur att fixa med mina foton.

# 56. Rida på en häst.
Jag hade två chanser. På cirkusen och på julskyltningen, men jag skippade tyvärr båda två, vilket jag ångrar så här i efterhand...Skit samma om folk glott, jag hade ju kunnat kryssa av det..!

# 57. Bada med 10 badankor.
Äger inget badkar, och inga 10 badankor. Men jag fick en av Therese i födelsedagspresent. Hon hade tänkt köpa tio till mig, och så kunde jag bada med dom i poolen på hotellet. Men vi glömde bort det under veckans gång. För vi hade tänkt handla fler nere i Turkiet.

# 58. Samla ihop hela Höganäs servisen.
Jävligt nöjd är jag, och jag hann med det i början av året! Och det var bara för att min färg skulle utgå.

# 59. Äta Åhus glass...i Åhus.
Petra och jag krängde vars en jätteglass när vi var ute på utflykt. Dock regnade det, men det var gott ändå!

# 60. Måla om köket.
Det gjorde jag absolut när jag flyttade in i min nya lägenhet nu!

# 61. Fixa en frysbox.
Pengabrist.

# 62. Åka till Lisseberg.
Intresse från andra saknades, pengabrist och tidsbrist.

# 63. Plantera blommor som ska leva HELA 2008.
Det sumpade jag redan den 1 januari. Eftersom jag inte planterade några blommor. Så jag sumpade med andra ord en sak på listan redan första dagen på det nya året...

# 64. Åka på picknick.
Den 25/8 när jag och Johan var på Ven, så hade vi en picknick väska med oss, och satt och mös och hade trevligt.

# 65. Åka skridskor.
Tidsbrist.
 
# 66. Lära mig kameran mycket bättre.

Jag har fotat en hel massa detta året, men jag har inte lärt mig kamran så mycket bättre som jag hade tänkt mig.

# 67. Vara utan sex i en månad.
Ja. Januari var den sexfria månaden, och det var väl mer eller mindre svårt. Jag var ju korkad nog att övernatta borta, när jag hade denna månaden. Svårt som fan var det. Men jag höll det hela. Sen i efterhand kan jag väl inte säga mer än att jag ångrade det, med tanke på situationen, och med tanke på att februari trotts allt är en kortare månad. Men gjort är gjort, och jag klarade det!

# 68. Spela bilbingo.
Den 14/6 var jag, Axel, Therese och Oscar och spelade bilbingo i Ystad. Med lite god dricka och trevligt sällskap, så var det så sjukt roligt! Faktiskt så att man hade kunnat göra det igen. Även om vi missade en hel del av det...Och förmodligen inte vann just precis på grund av det...Jävla mellanspel som vi inte köpte...

# 69. Ordna fast anställning.
Jag har egentligen haft fast anställning sedan den 1 januari, då mitt förra avtal gick ut, men den 14/11 fick jag äntligen papper på det, och kunde då dra ett sträck över denna punkt.
 
# 70. Gå ut och festa minst en gång i månaden.
Januari: 3 gånger. ( 4/1, 19/1, 26/1 )
Februari: 4 gånger. ( 2/2, 9/2, 16/2, 22/2 )
Mars: 5 gånger. ( 1/3, 8/3, 15/3, 22/3, 29/3 )
April: 1 gång. ( 19/4 )
Maj: 9 gånger. ( 2/5, 3/5, 4/5, 5/5, 6/5, 7/5, 8/5, 9/5, 31/5 )
Juni: 2 gånger. ( 14/6, 28/6 )
Juli: 3 gånger. ( 12/7, 17/7, 19/7 )
Augusti: 1 gång. ( 9/8 )
September: 3 gånger. ( 12/9, 15/9, 19/9 )
Oktober: 1 gång. ( 4/10 )
November: 2 gånger. ( 1/11, 29/11 )
December: 2 gånger. ( 13/12, 31/12 )

# 71. Tona rutorna på bilen.
Pengabrist, och inte haft en hel bil hela året tyvärr...

# 72. Köra till Höganäs.
Tidsbrist.

# 73. Vinna på BingoLotto.
Fick även en bingolott när jag och Therese var i Turkiet. Dock var där ingen vinst på den...

# 74. Skriva dagbok.
Började bra på året, men det hände ju så jävla mycket, att det tog för lång tid att skriva om en dag, vilket gjorde att jag kom efter. Så jag la ner det i mitten av januari..

# 75. Bjuda mor och Henric på tre rätters middag.
Ja, minns dock inte riktigt vad det var jag bjöd på och så, men jag har gjort det i alla fall!

# 76. Bowla minst 5 gånger.
Har inte ens bowlat en enda gång. Tråkigt, men sant. Ingen tid.

# 77. Skriva matdagbok.
Började med det också, men eftersom jag inte åt riktigt ordentligt, så tappade jag bort mig ganska så bra på det också.

# 78. Gå ut och festa i Malmö 1 gång i alla fall.
Ja, det räknar jag det som när jag, syster och hennes vänner var inne och såg Volbeat!

# 79. Handla för 10 000 på H&M under årets gång.
Det blev inte avklarat, men det var nog säkerligen inte långt ifrån. Med tanke på så mycket jag beställt över internet.

# 80. Gå på gaybar.
Nej, det har jag inte varit. Men det hade fortfarande varit intressant!

# 81. Resa ner till fars hus, enbart tjejer.
Pengabrist.

# 82. Ordna födelsedagskalas för Petra.
Med tanke på omständigheterna, så fanns det ingen lust att fixa det. Så då kunde hon fortsätta att aldrig ha haft ett födelsedagskalas i hela sitt liv. Jag hade planerat att fixa det, även om jag var nere i Turkiet den dagen hon fyllde år. Men när en vän inte längre är en vän, så fanns det ingen lust att varken lägga pengar eller tid på något sådant!

# 83. Handla minst 2 nya klädesplagg i månaden.
Avklarat, utan problem! Haha.

# 84. Sätta 200 kronor på fonder varje månad.
Autogiro, så det gick hur bra som helst!

# 85. Åka till Gränna och köpa polkagris.
Jag passade på när jag var uppe hos Therese. Vi åkte och köpte en hel massa polkagris. De är långt ifrån uppätna än. Har bara öppnat en påse, och åt bara en klubba när jag var uppe hos Therese.

# 86. Klara "Broken Sword" SJÄLV.
Jag började, men jag kan ju säga det redan nu, att jag aldrig klarat det alldeles själv ändå, eftersom det är assvårt.

# 87. Åka till Sommarstad Gotland.
Tog aldrig ens reda på när det var. Men jag är fortfarande sugen på att åka dit någon gång!

# 88. Ha sex på ett udda ställe.
Avklarat, mer säger jag inte! Haha.

# 89. Köpa en riktigt bra skrivare.
Pengabrist.

# 90. Se Johan Glans Live.
Den 13/3 var jag och Fredrik i Osby tillsammans, och såg en väldigt rolig och underbar Johan Glans. Något av det roligaste detta året faktiskt!

# 91. Lägga in minst EN mongofylla.
Ja, vi kan ju bara säga som så att jag la in mer än en. =P

# 92. Cykla dressin.
Den 19/7 började vi hela dagen med att cykla dressin. Fan va roligt det var! Och det skall definitivt upplevas igen! Punkt slut. Rekomenderas till alla!

# 93. Lära mig dricka kaffe.
Det är verkligen inte gott med kaffe...!

# 94. Sjunga kareoke.
Usch nej, känns som om jag måste skona folk omkring mig.

# 95. Anordna charadkväll.
Tidsbrist.

# 96. Vara singel hela året.
Funkade inte heller så bra. Johan och jag hittade tillbaka till varandra. Det är väl så när man verkligen älskar någon..=)

# 97. Ut och fiska.
Tidsbrist, och dåligt väder. Hade det planerat några dagar, men det blev dåligt väder.
 
# 98. Vara "intim" med någon vid tolvslaget på nyårsafton.
Inget jättespännande, men Johan och jag hade det mysigt.

# 99. Gå på premiären av Sex And The City filmen.
Den 21/6 var det premiär av Sex and The City här i Sverige, och då infann jag och Petra oss på röda mattan på Royal i Malmö. Halvnakna män som tog emot oss, och delade ut godis. Kan det bli bättre? Ja, absolut. Med hjälp av en helt underbar film, och en fullsatt biosalong!
 
# 100. Göra en lista för 2009.

Det är gjort, jag ska bara hitta den någonstans bland alla mina papper i lägenheten! Så den kommer in sen!

Dubbelt Upp.

Just nu har jag det dubbelt upp. Jag jobbar på två jobb samtidigt just nu, allt för att tjäna ihop till en ny tv, så att man kan se filmer, spela wii ordentligt, och sätta upp den på väggen helt enkelt.
Så vissa dagar blir så trevliga som 14 timmar långa. Men vad göra man inte. Men det är inte så länge till jag har det andra jobbet, så jag tar det mer än gärna en liten stund. Så man kan leva lite gott, och om inte annat, så betala av skulder som jag dessvärre har. Det blir väl lätt så när man inte tjänar så jättemycket...
Men jag trivs till viss del med det jobbet jag har, men nu när jag kom tillbaka till det gamla, om så bara för en liten stund, så kom jag genast hiåg hur mycket roligare det var! Det är jävligt synd att det inte är ett jobb man kan ha året om. Det är periodjobb, och det är mest som nu på vintern. Men det är sjukt roligt!
Hade jag kunnat byta till det, så hade jag mer än gärna gjort det. Trevligare personal, mindre personal, vilket blir mindre skitsnack. Och där får man komplimanger för att man jobbar häcken av sig, och lägger manken till, jämfört med där jag är, för där är det mest negativt, hur mycket man än gör. Det är aldrig tillräckligt, hur mycket man än offrar sig rent ut sagt.

Tv.

Idag har jag ÄNTLIGEN tv-kanaler! Vi var och skaffade box till tv:n idag, så äntligen kan jag glo på tv i min egen lägenhet också. Och just nu sitter jag vid min egen dator i min egen lägenhet och bloggar. Underbart! halva priset på allt också, eftersom jag och Johan kan dela på båda! Man får ju göra allt för att tjäna in pengar! =P

Nyår.

Det blev en väldigt lugn, trevlig och mysig nyår. Vi var 8 personer, som åt middag och hade det trevligt här. Lagom mycket sprit, och lagom mycket håll igång! Man börjar ju trotts allt bli vuxen...?
Folk tyckte att det var en väldigt fin lägenhet jag skaffat mig, och gillade vad jag gjort med den! Underbart att höra. Och jag börjar trivas så mycket mer nu när jag äntligen börjat få upp en massa saker på väggar och så.
Satsar mest på att fixa klart i lägenheten nu! Känns som om det faktiskt är det jag vill. Känns jävligt roligt att leta inredningsprylar!

Middagen blev jävligt god, och alla var mätta och belåtna när de gick ifrån bordet. Det var i alla fall vad de sa, så blev de inte det, så är det mest deras egen skull, för där var mer mat...=P

Fyrverkerierna var jäkligt fina, och katterna var hysteriska.
Det fick bli en relativt tidig kväll för mig, eftersom jag trotts allt skulle upp och jobba dagen efter. Jag skulle köra, och jag skulle även inventera. Spännande, jävligt spännande. Men eftersom jag nästan alltid får migrän när jag inventerar, så kändes det inte så jävla spännande att vara bakfull också.

Men jag tackar alla för en mysig och trevlig nyår!

Möbler.

Möblerna är väl mer eller mindre ihop, men de har fortfarande inte fått något svar på delen som saknas på min skänk. Men jag får väl helt enkelt själv fixa något känns det som...
Tråkigt värre. Men jag pallar inte vänta hur länge som helt innan jag får det jag skall ha heller!

Hallen är mer eller mindre klar dessutom! Det blev inte den lampan, för den passade inte riktigt. Den fick sitta inne i sovrummet istället, där den passade jävligt bra till allt annat!
Men nu är spegeln uppe, ljuslyktorna, lampa och ett tidningsställ.

Det som fortfarande saknas är: Nyckelskåp och tavla.

Nyckelskåpet som jag ju tänkt ha, dissade Andreas totalt när vi var inne på Ikea. Så nu får jag leta annat. Vill ju trotts allt inte ha vad som helst. Det ska ju gärna passa in och vara snyggt också!
Och så ska jag se till att beställa förstoring på ett foto som jag skall sätta i min tavelram. Jag har köpt ram, och skall bara framkalla min bild! Så det är halvt klart!

Så mitt nästa projekt är min toalett.

Julafton.

Arbetade jag, och sen körde vi hem till Johans mamma, och firade där. Det blev traditionell svensk julmat, och man rullade ännu en gång ifrån matbordet när vi var klara. Vi åt knappt hälften av allt, och vi skippade mer eller mindre efterrätten.
Julklappsspelet sög, eftersom varken jag eller Johan vann ett skit. Hans mamma och sambo vann allt. Men Johan tiggde till sig en av julklapparna, som han dessutom själv köpt.
En mysig kväll, med massa mat och trevlig prat. Precis som det ska vara på en julafton.
Nöjd med alla julklappar är jag, och det blev en lagom händelserik dag.

Lite jobbigt på jobb bara, eftersom det trotts allt ändå var ganska så mycket folk, för att vara julafton..Men det fixade Bengt och jag. Vi hade ju trotts allt på oss våra fina tomteluvor med flätor. Då klarar man allt!

RSS 2.0