Upptagen!

Nu är det som så, att idag är jag så uppbokad, att det inte är sant..!
Låt bilderna tala för sig själv:
Och nu börjar det! Frukost och McLeod's! Finns inget bättre!
Och sen så blir det lite arbete, för jag ska se till att sätta ihop ett nytt klösträd till katterna. Som kom idag!
Och så måste jag även in till stan och hinna med lite ärenden, och sen är det fan jobb. Idag hade jag velat vara ledig, och tillbringa all min tid tillsammans med McLeod's!

10:11

Så sjukt stolt över mig själv! Än så länge har jag hunnit med att:
Gå ca. 5 kilometer, OCH tränat på Wii i ca. 30 minuter!
Just nu sitter jag och försöker slappna av lite, och sen så ska jag slänga mig in i duschen.
Sen blir det lite småärenden innan jobb.
Jag ska hämta ut mitt pass, och även handla kattmat! Viktigt, viktigt!

Idag fick jag även taxfree katalogen inför Turkiet resan! Nu är det inte långt kvar, så nu ska jag gräva ner mig i den en liten stund också!

Sökandet Efter Kärlek?

Va fan är detta? Är det allas försök till att desperat hinna hitta någon innan vintern?
Så att man har någon att mysa med, och slipper sitta själv i mörkret?
För fan va alla rent ut sagt jagade i lördags. Herregud. Är det så fruktansvärt att vara ensam?
Jag tycker att det är ganska skönt snarare! Bara passa upp sig själv, och slippa bekymra sig om någon annan.

Kan folk sluta hets leta efter "kärleken"?! Sommaren är långt ifrån över, och det är inte fel att vara singel!

Vilken Helg!

Ja, nu ligger jag här hemma i sängen, med datorn i knäet, och Berit vid mina fötter.
Vilken helg som sagt! Riktigt rolig. Längesen jag skrattade SÅ mycket!

I torsdags, så slutade jag tidigt, och sen körde jag direkt ut till min syster. Där jag gjorde mig i ordning för middag i Malmö med far. Jag körde oss in till Malmö, eftersom jag hade jobbat, och visste vilken dag jag hade framför mig på fredagen, så tyckte jag det var likabra att vara nykter, och se till så att man kunde ta sig hela vägen hem utan några större problem.

Långt om länge, när vi gått några varv på Lilla Torg i Malmö, så valde vi att sitta på Mello Yello. Mysigt, och trevligt.
Alltid lika roligt att bara sitta och stirra på folk. Här har vi en som tyvärr inte är så van vid att äta ute så ofta. Är lite snål av mig när det gäller sådant...
I alla fall, så beställde jag in lammfilé, för det var något som far sa att han tyckte var gott, så varför inte. Lika bra att prova. Riktigt gott var det!
Med en avslutande liten glass vid en liten kiosk.
Det blev en relativt tidig kväll, och mätt som jag vet inte vad var man efteråt!


Vi kan ju börja med en midre lyckad fredag. Jag hade ett så trevligt arbetspass som 8-21.15. En lång dag i allmänhet, men när man vet att det är löning, så blir det genast ännu jobbigare. En fruktansvärd dag, som jag bara kan säga en sak om i slutet: Jessica var grinig när hon skulle hem, och det fick nog kunderna tyvärr känna på när de kom oh gnällde över deras jävla skitsaker.


Lördagen började lugnt. Slappade mer eller mindre hela dagen. Tog ett litet träningspass på Wiiet, och sen så begav jag mig vidare till jobb. Inget färdigplanerat till kvällens utgång, mer än att vi helt enkelt skulle ut. Och det viktigaste som vi bestämt oss för hela veckan: Therese och jag skulle ut tillsammans, och inget att prata om angående det! Vi har liksom egentligen inte festat i sommar alls, så det var på tiden!

Det slutar med att jag ska hålla i förfesten, uppe hos morsan, och helt plötslitgt gick vi från fem personer till femton typ. Sinnes...Började känna att det kanske skulle urarta, men vi fick ta det som det kom.
Therese finns alltid där och hjälper mig!
Jag såg till så att jag kunde pysa ifrån jobbet lite tidigare än vad jag egentligen skulle, så jag skyndade mig att göra mig i ordning. Hämtade Therese, och så öppnade vi vars en öl/cider. Kvällen var igång.
Det började lugnt, med att Maria och Melli kom från jobb. Och vi körde igång med "Jag har aldrig". Något av det roligaste man kan göra, när man vill snacka skit tillsammans och bjuda på sig själv typ. Sånt bjuder jag på!

Ganska så sent, så började folk komma, och helt plötsligt var lägenheten mer eller mindre full. Lite komplikationer dessvärre när vi skulle iväg, men det tog Therese och jag tag i. Bara vi två kvar, och vi inväntade vår tålmodiga chaufför, men vi behövde bara en liten stund för oss själva, för att komma i stämning igen.
Golvet i köket. Lite djupa andetag. Och en slammer!
Sen var vi på hugget igen! Väl ute på Öja, så möter vi bekanta ansikten direkt i kön utanför. Och en av dessa var ganska så bra i gasen. Sånt är alltid lika roligt!

Väl inne på Öja, så är det alltid precis som vanligt. Men jag höll mig faktiskt mest till sällskapet vi träffat på utanför, och det trivdes jag med! De var roliga!

När vi sen skulle hem, så tyckte jag att vi väl kunde gå hem. Liten bit, men va fan, det gör vi!? Det blev jag, Therese, Mia och 4 karlar, varav en av dom var den berusade ( bulldozern...haha ). Jag fick väl ta på mig rollen att se till att han inte blev påkörd ( eftersom, när man ska gå ifrån Öja, så är det på en grusväg, där bilarna även kör ). Jag gick väl mest lutad till höger hela vägen hem, mot den här karln, för att mer eller mindre stötta upp honom.

Och idag när jag vaknade, och skulle resa mig, så vek mina ben bara sig, och jag fattade INGENTING?! Jag hade så sjukt ont i mina vader! Men sen slog det mig....Det var väl träningsverk efter att ha gått och stöttat upp honom hela vägen. Han är ju inte så där liten, ganska välbyggd, eller vad man ska säga, och med sprit i kroppen, så blir man ju varken lättare eller smidigare...

Några av kvällens underbaraste kommentarer och tabbar:

- Ja, men vi båda ska ju dit, så om vi genar här över åkern? säger Therese som ett skämt.
Och i ögonvrån ser man två personer bara försvinna i veten. Han tyckte det lät som en bra idé...

Jag låter "bulldozern" gå för sig själv i ett litet, litet tag, och vad resulterar det i...
Jo, att han på något märkligt sätt trillar och slår sig, och "bröt lillfingret"...

Det blev väl lite jobbigt på vägen hem, och någonstans på vägen fanns det tydligen en cykel. Men den var väl inte riktigt hundra, så två stannade till, och försökte laga den. Men det funkade nog uppenbarligen inte, eftersom vi andra inte såg cykeln mer..

- Vill du gifta dig med mig?
- Nej.
- Du kan få en pantburk?
- Då vill jag vill ha två!
- Men det har jag inte...
Ett litet tag senare, så försöker någon sig på att skrika:
- Okej då! Du får tre pantburkar och en kram.

Bulldozern skadade under kvällens gång: Lårbenshalsen, bröt lillfingret, stukade foten och skadade halva halvbenet. Dramatiskt karl.

Lite nya smeknamn tillkom: Träsket.

Tack alla för en underbar kväll! Och speciellt tack till X, som gav mig träningsverk i både vader och mage. Och mage var för allt skrattandet. En riktigt lyckad kväll!
( Bilder kommer sen, när jag pratat med Therese... )

15:29

Nu har jag gjort mitt jävla träningspass. Svettig som en jävla gris är jag, och jag jobbade häcken av mig.
MEN....
när jag sen skulle spara det, eftersom jag gick direkt på en 30 dagars utmaning. Så hängde sig skiten, så det bara försvann...JÄVLA SKIT!
Men tränat har jag, och jag kan lova att jag gav järnet! Phew....

14:05

Eftersom det uppenbarligen blivit en del ändrade planer på mitt schema idag, så ska jag nu försöka ta mig igenom ett helt träningspass med mitt nya spel till mitt Wii.

Underbar Kväll!

Igår var det bara en helt underbar kväll!
Jag drog med mig Joanna, för att lämna in min systemkamera på lagning, och långt om länge, så fick vi gjort det. Och sedan gick vi vidare in i butiken, för att kolla på digitalkameror. Där vi spanade in några alternativ. Sen högg Joanna tag i en som jobbade där, som höll på att hjälpa en jävligt jobbig stockholms familj. Något så sjukt jobbiga var de, och ja...Otroliga...
Han hjälpte oss, men snacka om att han raggade på Joanna. Hon skötte hela snacket, och det var bara så jävla roligt att titta på! Det var som att titta på en liten föreställning om hur killar är eller något. Intressant. =P
Sen så tänkte vi gå in och handla till kvällsmaten på Ica supermarket, men upptäckte Jävligt fort hur otroligt kassa de är på Ica, och körde självklart vidare till mitt underbara jobb, Willys. Willys is the shit. Haha.
Där hittade vi allt vi ville ha, och inhandlade till våra pannkakor som vi skulle tillaga. Och till de skulle vi helt enkelt ha: Vispgrädde, hallon och jordgubbar. Mumsigt värre.


Gick dock inte så jättebra med den första...Haha.
Riktigt bra och gott blev det. Satte oss vid tv:n, och började med vårt McLeod's! Lovely! Både jag och Joanna trodde innan att vi, var och en, var de enda som tyckte om McLeod's. Sen så kom vi fram till att vi båda är helt förälskade i det! Haha. Riktigt roligt.

Efter maten, så var vi så sjukt slitna. Höll mer eller mindre på att ligga i soffan och somna. Så vi begav oss ut på Tomelillas gator. Med vars en cider i handen, och så begav vi oss in i skogen. Haha. Självklart med den nya kameran med oss!
Underbart väder!
Sen när vi kom hem, så blandade Joanna till oss vars en riktigt god grogg, och startade upp Nintendo Wii! Och provade på mitt nyinhandlade spel! Sjukt jobbigt, men riktigt roligt att prova. Ska bli spännande att träna med det sen...

Sen bänkade vi oss för ännu mer McLeod's, och avnjöt med chips, dipp och vin. Gott!
Det blev en lagom kväll, och sista gången jag tittade på klockan, så var den 02. Och katterna gjorde allt för att få sig en plats i sängen. Eller ja, Berit kämpade nog mest.

En riktigt underbar kväll! Med en massa roligt skitsnack, och delade intressen!
Tycker definitivt att vi ska börja spara till en längre resa till nästa sommar! Om det sen blir en biltur i Europa, eller leta heta karlar i Australien, det kan vi ju se då!?

13:44

Håller på med tvätten, städar och ska strax slänga mig in i duschen.
Tittar ut, för att kolla så att det inte börjar regna, då jag har mina kläder på tork där ute. Det börjar se mörkt ut....

Sen vid fyra, så ska jag hämta upp Joanna inne i stan, för att köra och lämna kameran på lagning. Tråkigt, tråkigt, men sant. Där är något fel på den, och nu får det vara nog! Nu ska jag allt lämna in den!
Ska även passa på att inhandla en digitalkamera hade jag tänkt. Är trött på att inte kunna ha en kamera med mig var jag än går, så att man kan fota när man vill. Systemkameran vill jag inte bära med mig konstant. Den är stor, jobbig, och jag betalade en hel del för den. Då vill man inte precis slänga ner den i handväskan, och ha den liggandes där hela tiden...

Sen så ska vi tillbaka, och jag kommer väl försöka lära mig lite om kameran, och passa på att fota lite ikväll.
Vi ska laga en god middag, vilket nog blir pannkakor. Joannas underbara förslag, och det är så sjukt längesen jag åt det, så jag säger absolut inte emot! =D

Men nu är tvättmaskinen klar igen...

Sms Från Therese.

Jag fick ett sms innan helgen av Therese. Jag stod på jobb när jag läste det, och jag kunde inte låta bli att bara le när jag läste det. Hade lite svårt för att inte skratta också. Men log stort det gjorde jag!

"Kom på en sak.. Tänk om du och X blir tillsammans.
Snacka om långt ifrån kärlek vid första ögonkastet.. :) Puss"

Och jag kan fortfarande inte låt blir att le när jag läser det.
Kommer fortfarande med underbara kommentarer. Haha.

21:58

Dagen har varit helt underbar, trotts att jag jobbat!
Började med att sova alldeles för länge...Haha.
För att sedan stiga upp, och sätta mig framför tv:n. Kollade mina mejl, och upptäckte där att jag fått ett mejl av en gammal vän, som verkligen gjorde dagen för mig! Vi pratar inte så ofta, men det är alltid lika roligt när man väl hör av honom! Tack underbara du! Du gjorde min dag!
Hoppade in i duschen, gjorde mig i orndning och begav mig sedan iväg till jobb. Vilket var en ganska så lugn dag så att säga. Men det är bara för att jag sedan vet att jag ska vara ledig två dagar igen. Stressigt var det ju så klart, eftersom det var barnbidrag idag.

Sen så begav man sig hem, fixade lite mackor, och slängde sig framför tv:n. Har börjat fastna lite för Lipstick Jungel, så det var bara till att bänka sig! Och varför inte passa på? Jodå! En cider i handen, datorn i knäet, och snart är det Prison Break!
Underbart!

Imorgon kommer det bli ännu bättre, men jag måste dock se till att stiga upp tidigt. För att städa över lägenheten, och se till att tvätta en hel massa.

Imorgon kommer Joanna hit, och vi ska ha en helkväll med McLeod's, Nintendo Wii, och skitsnack! Äta god middag, och äta god efterrätt! Och vi har även planerat in en del pimplande. =)

Det Är Sommar.

Det är verkligen sommar, och det är underbart! Tänk om man ändå kunnat vara ledig hela sommaren, och bara avnjuta den.
Igår var det underbart väder på dagen, och tyvärr, så skulle jag jobba. Men jag var inte så bitter för det. Hade väldigt bra humör på jobb, och fick faktiskt jobba med trevliga människor för en gångs skull. Där är dessvärre en hel del som drar ner humöret, och man vill mer eller mindre inte gå till jobb när man vet att de ska jobba. Tråkigt att man känner så, men det är sant.

Sen blev det dessutom en felfri stängning, vilket inte hänt på typ...ALDRIG! Sinnes! Humöret blev ännu bättre, och jag skyndade mig att byta om, och ringde mor för att fråga om hon ville ge mig skjuts för kvällen. Hon informerade då att det regnade. Och där stod jag och bytte om för kvällen, till shorts och linne....Det var ju så fint på dagen!? Och kvällen innan hade det ju varit en helt otrolig sommarkväll!
Väktaren öppnar dörren, och utanför pissar det ner. Det ösregnar något så fruktansvärt.
Men jag blev utknuffad, och det var väl bara till att börja springa i regnet i sandalerna och se glad ut. Fy fan vad det regnade!
Sprang till bilen, och begav mig sedan vidare.

De satt ute och hade just ätit när jag kom dit. Riktigt mysigt var det! Det var långt ifrån kallt ute, och de satt under tak, så det var verkligen härligt. Men efter en liten stund, så begav vi oss in, och fortsatte med en del goda där. En härlig kväll med lite skitsnack och lugn stämning. En lagom kväll för min del efter jobb faktiskt!
Och så blv det övernattning i stan...=)

Min kväll igår, och jag känner sommaren! Och singellivet passar bra till det!

13:44

Idag är det jobb igen. Sista dagen denna veckan. Ska bli skönt att ha denna korta veckan avklarad!
Just nu sitter jag och slappar lite, för att alldeles strax springa och göra mig i ordning.
Har trotts allt hunnit med lite idag: tvätta, laga middag och tittat på tv. =P

Just nu sitter jag mest och retar mig på att jag inte hör min tv överhuvudtaget. Istället hör jag grannen spela ashög musik...Så jävla tråkigt när man försöker slappna av lite innan jobb. Men nej, det får man inte. För det ska spelas högt, istället för lagom.

Ikväll, så ska jag nog iväg till vänner och ta en god en, och njuta av kvällen. Så jag måste även se till att packa ihop lite god dricka, och kläder som man kan ha på sig ikväll. Men det blir inget finare ikväll, när man jobbat.
Men det ska bli trevligt. Hoppas bara att jag är på humör när den tiden kommer, och att det är trevliga människor jag stänger tillsammans med ikväll.

Ha en trevlig kväll allihop!

10:24

Så jävla tråkigt!
Hela min semester vecka, så har vädret varit lite si så där...Det har funkat liksom, men det har aldrig varit något riktigt strand väder.
Idag börjar jobbet igen, och vad ser man utanför fönstret?
Just det, man ser INGET moln någonstans...Jävla skit. Snacka om att jag kommer vara bitter på jobb idag....
Och dessutom tre långa dagar framför mig, så fint väder kan jag ändå inte lapa åt mig de dagarna...

21:50

Har haft en trevlig familjemiddag, nu när far är hemma.

Som jag sagt innan. Nu handlar det enbart om mig!
Sitter och myser för mig själv i soffan. Underbart! Sitter och väntar på att Prison Break ska börja.
Imorgon är det sen dags för jobb igen, men det försöker jag förtränga idag.
Idag är det jag, frisk luft, tända ljus och mysa upp i soffan lite.

Trevlig Förmiddag...

Dagen har ju just börjat bra...
Eller ja, det beror väl på hur man ser det. Är väl ganska så skapligt ändå.
Var inne på hudkliniken i Lund, och fick reda på diagnosen. Och visst, det är skönt när man nu vet vad det är, men det är något jag kommer få leva med helt enkelt. Bara till att acceptera. Okej...

Men en sak undrar jag.
Vem fan vill gå in i en byggnad där det står: Hudhuset???
Vilket äckligt namn...
Men ja, välkommen till hudhuset.....

Bara Jag.

Underbar kväll igår. En helt underbar middag, med underbara vänner, och lite god dryck till det. Kan inte bli mycket bättre. Riktiga vänner!
Dock mådde jag lite dåligt sen när vi skulle ut. Magen ville inte riktigt som jag ville, men jag tog mig hem istället. Kände att det var bättre att åka hem medans man låg på topp. Plus att jag var lite smått trött på lite människor där vi var och dansade.

Men nu sitter jag här hemma, i fönsterkarmen, men fönstret öppet, och luktar på sommaren.
Fint väder, fåglarna kvittrar. En aning kyligt, men det funkar ändå. Trött som bara den är jag, men det är bara bra, eftersom jag har en tid bokad imorgon, så jag måste komma i säng, och upp imorgon bitti.
Sitter och tittar på ännu en av de högt rankade filmerna för min del: Batman - The Dark Knight.

Efter denna helgen, så känner jag bara som så, att jag tänker börja tänka på mig själv.
Mig själv, och ingen annan.
Måste börja med att själv må bra, för att egentligen kunna njuta av livet, och ha roligt. Självklart, så kommer jag tänka på mina små bebisar, Berit och Åke också! Har just beställt ett litet hus till dom, så jag tänker i alla fall på dom också! Mer än vad någon annan gör...

Efter sommaren, så ska jag börja spara pengar. Och börja se mig omkring efter ett bättre liv.
Det tråkiga är att jag älskar min lägenhet, men hatar allt som är runt omkring den. Allt utanför min dörr är bara desto mer dystert. Jag är trött på att jag tror det bästa om folk. Att jag verkligen tror att det skall bli någon skillnad. När jag innerst inne egentligen vet hur det slutar. Men jag hoppas någon gång på att den lilla rösten ska få rätt.

Jag har så många saker jag vill ordna i mitt liv. Så mycket jag vill uppleva. Och jag är så trött på att bara skjuta upp allt bara för att någon annan kommer ivägen.
Jag tänker ta tag i mitt liv, och jag tänker inte låta någon annan styra över det!

Jag tänker spara pengar och leva livet!
Planera mina resor som jag vill iväg på.
Skita i allt som har med karlar att göra, för det kommer när man minst anar det.
Tänka ut var jag egentligen vill bo någonstans.
Och fundera ut vad jag egentligen vill jobba md i resten av mitt liv!

Stor saker att tänka på, men det är måsten!
Denna veckan kommer handla enbart om mig själv.
Även om det så innebär att jag skall undvika alla andra runt omkring mig.
Punkt slut.

Mys Musik.

Riktigt mysig!

Sommarmusik.

Härliga sommar!

Hemma.

Nu är man hemma igen. Eller ja, det var ju ett tag sen jag kom hem, men kände att jag behövde vila upp mig lite.

Gårdagen var helt underbar!
Tidigt uppe, fixade med maten som vi skulle ha under dagens gång. Sen så promenerade vi ner till stationen, och hoppade på. Det kändes som en oändlig resa upp till Landskrona...
Det var trångt, vi hade en hel massa packning, och vi var fruktansvärt trötta. Väl uppe i Landskrona, så blev det dags att hoppa på båten. Och på väg över till Ven, så började det ösa ner. Det regnade så jäkla mycket, att vi verkligen tappade humöret lite...

Väl på Ven, så var det till att ta sig upp för den första mördarbacken, med all packning, för att hyra våra cyklar.
Regnet började lite smått när vi stod där uppe och packade allt på cyklarna, och plötsligt åskade det...Jävla skit!
Men vi ställde oss under tak för en liten stund, och väntade tills det slutat. Sen bar det av, iväg till campingen.
Och vi stötte på ännu en backe, som jag mindes så väl. En backa som är jäkligt brant. Och denna gången hade man en hel massa packning, så det var bara till att ta det lilla lugna...
Men vi klarade det. Till och med Therese och Oscar, som hade deras tandem.

Väl på campingen, så var det bara till att börja få upp tälten. Innan det började regna igen, kändes det som. Man kan ju inte påstå att vi hade några stora tält, men det är fan så mycket lättare att få upp de tälten, än ett gigantiskt ett.
Efter att tälten kommit upp, och den första maten ätits, så var det bara till att hoppa upp på cykeln, och bege oss iväg. Helt perfekt väder! Solsken, med lite inslag av moln. Riktigt härligt. Ingen brännande sol, och inget regn, precis lagom.
Tog några pauser, och satte oss för att dricka lite gott. Men däremot, så la man märke till att det blev jobbigare och jobbigare att komma igång igen, efter varje öl/cider man druckit. Men det var det värt.
Vi tog det lilla lugna, och cyklade runt allt, förutom en liten, liten del av ön, men det handlade mycker om att vi började med att cykla till campingen, för att dumpa vår packning.
Sen när vi kom tillbaka, så slappade vi lite, efter att vi cyklat så fruktansvärt mycket. Haha.
Sen blev det dags för en runda minigolf. Det var en utmaning om något! Vilka banor! Och nu pratar vi inte om avancerade banor, utan om jävligt dåligt skötta banor. Helt sjukt. Men det blev ju lite mer sport av det hela, eftersom ingen fick det som man ville. Men jag förlorade inte i alla fall! =P

Sen slog vi våra fiffiga huvuden ihopa, och fixade till en jäkligt bra grill! För att grilla våra flintastekar. Mysigt värre att sitta och grilla nere på stranden, ha solen i ansiktet, och skymta dåligt väder på avstånd. Men det höll sig där borta, därför var det riktigt härligt att bara titta på.
Maten var riktigt god. Och det var härligt att sitta ner och bara slappna av.
Jag var systembolaget på ön, och det sköttes väl. Hade väldigt nöjda kunder. Haha.

Det var som sagt en riktigt mysig kväll, med god mat, trevligt sällskap, god stämning, god dricka.
Sen kom det även fram lite spel, godis, och lite mer att dricka. En mysig solnedgång på ena sidan, och när man sen vände sig till andra hållet, så var det riktigt dåligt väder in mot Landskrona, och det åskade riktigt mycket! Vi trodde definitivt att vi skulle få det över oss under natten, men vi slapp det faktiskt! Som tur var.
Det blev ett ganska så tidigt avslut, av många anledningar. Våra grannar hade alla lagt sig och vi var sjukt trötta efter en lång dag. Så sen började det jobbiga. Haha.
Två personer i varje två manna tält. Jag hade verkligen helt glömt hur sjukt små de tälten är! Smidiga att ta med sig, lätta att sätta upp, men sjukt obekväma att sova i.
Och själv låg man bredvid självaste Hulken. Haha. Det lät så i alla fall....=P Men det fixade vi bra. Efter ett litet tag fick man in någon bra ställning som man kanske kunde sova i. Så länge man sammarbeta lite så.
Det blev i vilket fall som inte mycket sömn, men det var underbart att vakna till det här:
Helt enkelt underbart!
Tack alla för en underbar liten resa. Det var mysigt och skönt att komma hemifrån.

Längtar.

Längtar tills imorgon!
Vi har under en veckas tid planerat att åka iväg på en tur. Bara komma ifrån Ystad lite.
Vi är 4 personer som ska bege oss iväg på tåg imorgon förmiddag, för att sedan hoppa över till en båt, för att ta oss till våra cyklar. Vi ska till Ven och cykla. Vi ska faktiskt till och med passa på att tälta. Det är många år sedan sist.
Men kan det bli mycket bättre?
God mat, lite gott att dricka, trevligt sällskap och lite roliga saker att hitta på med oss.
Hoppas självklart på fint väder också! Dock inte allt för fint väder, för vi vill ju gärna inte cykla i allt för varmt väder heller. Det ska helst vara så perfekt lagom. =P

Det kommer bli en tidig morgon imorgon, och det gäller att få upp honom ur sängen sen när vi ska fixa med maten. Och sen så ska vi möta upp de andra två på tåget.
Förhoppningsvis inga större problem under dagens gång.

Imorgon är det fest på lilla ön Ven.

Tonårskärlek.

Igår kväll, så var jag och Therese inne i Malmö. Det blev en ganska så lugn, rolig och mysig kväll.
Vi var några som var ute och åt thai mat. Gott var det. Och riktigt somrigt. Vi satt ute, i solen, i värmen.
Sen så bar det av till min kusin. Där vi började dricka lite gott, och svettades en hel massa.

En sak är säker: Jag kommer alltid vara tonårskär i en viss person. Han är så underbar! Kan prata med honom om allt, och han fanns väldigt nära mig i många år förr. Och jag känner att jag alltid kan vara mig själv i närheten av honom!
Mysigt, och som vanligt hamnade vi i våra speciella samtalsämnen. Sjukt roligt, och sjukt ärligt.

Det är längesen vi egentligen träffades, och pratade och så. Men det känns ändå riktigt jobbigt, nu när han ska resa iväg.
Han ska resa så långt bort, och vi vet inte när han kommer hem igen. Det beror på hur det går där över.

Tonåren var de bästa i mitt liv! Än så länge i alla fall. Och jag vill bara behålla de vännerna man hade då, för vi hade det så underbart roligt. Något jag aldrig vill glömma. Och igår drogs det upp en del som man glömt!

Glöm inte oss min vän, och tänk på den stora frågan från igår! Haha. Så får vi se hur svaret blir när du är hemma sen! ;)
Ha en underbar resa!
En bild bara för dig! Så får vi väl se sen. =)

Sören lilla...Har du någonsin haft en mage i närheten av det som visas på bilden? ;) Önsketänkande...

05:05

Då var man uppe, efter mer eller mindre ingen sömn...
Ja, idag bär det av på en dags utflykten till Tyskland! Roligt, roligt! Dock inte lika roligt att man inte sovit sådär värst mycket...
Värmen är olidlig när man ska sova, sov inte i min egen säng, magen den kurra, och så låg jag och planerade.
Jag har alltid gjort det. Så fort jag vet att jag ska göra något speciellt dagen efter, mest när det inte är något jag gjort innan, så ligger jag och planerar dagens detaljer i huvudet.
"...jag får inte glömma att packa ner mobil....bla bla...jag måste handla....bla bla..."
Så håller min hjärna på, tills jag somnat.

Om ca. en timme, så ska vi vara på väg, och jag hoppas på att få liiite sömn i bilen. Annars kommer det nog faktiskt bli lite svårt att hänga med i svängarna ikväll...

11:05

Klockan är bara 11, och jag har redan fått så jäkla mycket gjort!
Jag har tvättat lite, jag har snabbstädat invändigt i min bil, rengjort två grillar, duschat, läst ut Sex and the city.
Jag har dock en hel massa kvar att fixa, men jag tycker jag har varit jäkligt duktig än så länge idag.
Ska alldeles strax göra mig i ordning, och köra in till stan, där jag har en hel del ärenden att fixa. Så som ett nytt pass. Igår kväll upptäckte jag att det jag har gick ut den 24 juni. Skit säger jag bara!
Jag ska till Tyskland på lördag, och jag antar att jag får hoppas på det bästa. Men med EU och skit, så ska det egentligen räcka med körkortet, så jag får väl hoppas på det. Ska höra lite uppe på polisstationen idag när jag ändå är där.

Men som sagt: ska snart göra mig i ordning och köra. Ska först försöka slappna av, och sluta svettas...
Sinnes vad varmt det är! Det räcker att man rör lillfingret, sen så är man genomsvettig. Jävla värme!
Men antingen gnäller man för att det är för kallt, eller för varmt. Man kan aldrig vara helt nöjd...=P

Hoppas på lagom värme på tisdag, när vi ska till Ven! =D

RSS 2.0