22:52

Självklart är man inne i en Michael Jackson period just nu. Han har gjort så jäkla många bra låtar.
Detta är en av de bästa för mig. Riktigt bra video!

Ny Vecka, Jobbig Vecka.

Ja, denna veckan kommer bli jobbig! Jobbar måndag-fredag kvällar hela veckan. Måndag, tisdag långa dagar.
Och det kommer bli mycket känns det som. Men ja, man får ju ta det som det kommer som vanligt.

Just nu sitter jag och tittar på ännu en film. Har kommit in i en filmperiod. Riktigt roligt.
Just nu är det Wedding Crashers. Den är ganska så rolig faktiskt.

Men nu ska jag återgå till filmen, för att sedan göra mig i ordning för jobb. Och sen så måste jag börja fixa med veckan också. Ska betala resterande av Turkiet resan, ska festa i Malmö på lördag och en hel del annat.

Sen så måste Ven börja bokas!

Mysdag.

Än så länge har det varit en lugn mysig dag.
Har suttit och förälskat mig ännu en gång. Har just sett Grease 2. Mmmm...
En karl som är lite bad och har ett najs utseende. Var finns dessa?
Jag vill också leva i en drömvärld!

Underbara Dagar.

Dessa lediga dagar, har varit underbara dagar!
Onsdagen var vi först på stranden, för att bränna oss ( rejält ). Som vanligt, så brände jag mig rejält, och som vanligt var det mest skinkorna som fick sin del av solen. Men ja, det är som vanligt när jag solar första gången på året.
Sen på kvällen blev det inhandlat mat, för att bege oss till Marcus och tillaga maten. Alltid lika gott med tacos. Trevligt var det allt också!
Sen bar det av ner på bion, för att se den nya Transformers filmen. Riktigt bra. Inte i närheten av ettan, men det är nog mest för att jag förälskat mig i den filmen. Men den var fan bra. Rolig och allt.
Sen så blev det myspys där hemma, med övernattningskamrat. =)

Onsdag morgonen innebar att inhandla solkräm, och frukost. Och så fick jag första Transformers filmen på brevlådan, så vi såg en liten del av den.
För att sedan ta med oss katterna ut, och sola lite till. Dock solade inte jag så mycket, men vissa har ju sådan tur, så att de faktiskt kan sola mer, även om de har bränt sig...
Sen på eftermiddagen, så körde vi in till Ystad, för att bege oss ner till Saltsjöbaden. Där vi skulle träffa min syster och hennes arbetskamrater för att spela volleyboll. Kan ju bara säga som så att jag har lite smått ont i min arm idag. Men det är sånt man får bjuda på om man ska vinna! =P
Sen blev det en lugn kväll framför tv:n hemma hos Andreas för min del. Trevligt trevligt.

Men nu måste jag se till att börja göra mig i ordning inför jobbet. De lediga dagarna är över. Nu har jag 8 dagar att se fram emot på jobb....
Men sen har jag SEMESTER! Det kommer bli najs!


Solsken.

Idag är det strlande sol ännu en dag, och jag är leeeeeedig! För en gångs skull är jag ledig när det är fint väder. Underbart!
Även denna dagen har jag än så länge varit sjukt duktig.

Steg upp klockan 8, och började tvätta och städa. Darlingen kommer och ska övernatta inatt. Måste ju renbädda sängen och sådant då. Dock vet jag ju redan att det kommer ligga katthår över hela golvet igen när vi väl kommer hem, men det får väl vara så då. Det är sådant man får ta när man skaffat sig katter...

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, och fixa till sig, för att sedan göra sig i ordning.
Det bär av in till stan, där jag ska göra en liten snabb inhandling till stranden. Vatten och lite nötter.
Ska även hämta upp Therese så lagom till att hon slutar. Och sen blir det till att hämta upp en till, och så dra oss ner till stranden. Där man kan ligga och blir brun, och må lite dåligt över sig själv. =P Inte nog med att man inte fått drömkroppen än, så är man ju så sjukt vit. Haha.
Men "drömkroppen" ( mitt mål ) har jag faktiskt till den 15 augusti på mig att fixa. Då befinner jag mig i Turkiet, och vill hemskt gärna trivas lite bättre.

Sen blir det hem till mor, för att slänga sig in i duschen en snabb runda, och bege sig till sitt jobb för att inhandla till kvällsmaten. Som skall ätas hemma hos Marcus. Där vi sedan ska bege oss ifrån för att gå på bio.
Har så sjukt höga förväntningar! Kommer säkerligen bli besviken...Men det är något man får ta sen.

Men nu ska jag som sagt hoppa in i duschen, så att man kan börja göra sig i ordning.

Otroligt Duktig.

Ja, igår var jag otroligt duktig! Ger absolut mig själv en klapp på axeln!
Jag ringde till jobb klockan 9. Frågade hur många pallar godis det kommit, vilket de dessvärre inte visste än, eftersom bilen inte kommit dit än. Försenad som vanligt. Så vi bestämde att jag skulle börja klockan 11 ( 3 timmar innan ordinarie tid ). Somnade om, och vaknade igen klockan 10. Jävlar. Då blev det stressigt värre kan jag ju säga! Slängde mig in i duschen, och slängde på mig mascara, för att sen slänga mig ut i bilen.
Blev faktiskt bara fem minuter försenad! Jävla idioter på vägen. Är det 90, så håller man väl för fan minst 100?? Eller hur systeryster. =P Haha. Kunde inte låta bli med den piken.

Väl på jobb, så jobbade man häcken av sig med godiset som vanligt. Jävligt jobbigt, men samtidigt jäkligt roligt, eftesom man får göra något annat än sitta i kassa för en liten stund, och ha lite ansvar. Byggde gavel, gjorde snyggt, frontade, och packade upp mina tre pallar. Hann till och med att gå igenom en del datum. Har dock en hel del kvar på den fronten. Men man kan tyvärr inte hinna med allt, det är bara ett faktum. Svetten den rann, men det är sånt man får ta. Haha. Nej, så illa var det väl inte, men jag jobbade hårt!

För att sedan sluta 20.30. Skickade sms till en kompis, och hämtade upp honom, för att bege mig ut till motionsslingan ännu en dag. Milen! Känns så jävla skönt när den är avklarad. Är lika nöjd med mig själv varje gång. Och sakta men säkert, så blir det förändring på kroppen. Man får väl vara nöjd med det lilla.
Eftersom jag är skitkass på att hålla min jäkla diet, så får jag väl själv skylla mig. Men det är fan sommar, och det är så gott med mat. Men jag tänker ändå efter en hel del innan jag äter något.

Sen när man väl var på väg hem, så körde jag förbi mina gamla klasskamrater, så självklart stannade man och pratade med dom en del. Fy fan va roligt vi hade. Vi satt på en bänk i en park, och bara snackade strunt rent ut sagt. Precis som det var i skolan. Haha. Så jävla underbart!
Här har vi två riktiga vänner också. Måste börja ta mig lite mer tid till dom också! Ännu en gång: Hellre riktiga vänner än ytliga vänner!

När jag väl kom hem, så slocknade jag som en liten bäver.

Kvällens Filmval.

Blev så mycket som: Brokeback Mountain.

Heath Ledger
är bara så underbar! Så kvittar det fan om han spelar bög, eller vad han spelar, för han var en av de bästa skådespelarna!
Han lever sig in i sina roller, och man verkligen älskar varje roll han gör!
Som i Batman filmen. Han spelar störd, och han gör det så jäääävla bra!

Men nu ska jag återgå till den underbara filmen!

Fullbokad Vecka.

Ja, denna veckan är fullbokad! Riktigt roligt är det!

Imorgon är det mest jobb, och motion som gäller.

Men sen onsdag, så är jag ledig, så då ska jagse till att hinna storstäda, fotografera lite, motionera, och sen på kvällen är vi ett gäng som ska bege oss till biografen. Ska bli riktigt roligt! Transformers så klart! Kassa platser, men det är det fan värt. Ångrar det så sjukt mycket att jag inte såg ettan på bio. Men min tanke var från början: Detta är verkligen ingen film för mig! Men jag fick så jag teg. Sjukt bra! Så nu har jag höga förhoppningar på denna två så klart!
Måste även se till att komma iväg till systemet!

Torsdag, är min andra lediga dag. Vilket också ska bli mycket motion i centrum. Ska försöka hålla mig till det jag brukar, och sen på eftermiddagen, så blir det förhoppningsvis volleyboll. Så länge vädret tillåter...
Vilket jag verkligen hoppas på!
Till detta ska det förhoppningvis grillas, och drickas gott. För att sedan kanske ta en runda ner på festivalen.

Fredag, är en arbetsdag. Tyvärr.. Men jag slutar tidigt, så det ska man nog kunna klara av. För att sedan äta och dricka gott ännu en kväll ( ska försöka hålla det så nyttigt som det bara går! ). Och sedan bär det av ner till Ystad festivalen. Ingen jättestor sak så, men man träffar en hel massa man känner, och det är alltid trevligt!

Lördagen vaknar man förhoppningsvis upp sent, efter en väldigt lyckad fredag kväll. Tar det lugnt hela dagen lång, försöker pallra sig ut på motionsrunda. Och sen bär det av till jobbet på eftermiddagen.
På kvällen där sen, när det är dags att stänga, så gör man allt för att försöka få folk till att skynda sig, så att man ännu en kväll kan bege sig ut på stan.

Söndagen blir förhoppningsvis också sovmorgon. Och kanske en lite kortare promenadrunda. Och sedan vidare till jobb. Och på söndag kväll är det dags att bege sig hem igen, efter några dagar hemifrån.

Får se till att packa rejält med ombyte, så att man fixar alla dessa dagarna. Onödigt att ligga och köra hem hela tiden ju!

Ha en trevlig vecka, och håll tummarna för fint väder! Annars får jag väl göra en liten omplanering...
Och så kommer det förhoppningsvis en överrasking natten mellan fredag och lördag.... Mer säger jag inte.
Tack och hej, nu ska jag plocka undan lite, och sätta mig framför en film!

Nytto Dag.

Jag har varit sjukt duktig idag!
Jag har tvättat, jobbat, motionerat, väldugt nära på att hålla dieten hela dagen.
Och så har jag även diskat. Hade tänkt att börja plocka undan och städa lite smått nu, för jag är trött på att lägenheten ser ut som skit...
Förra veckan var lite tuff på jobb, så det fanns verkligen ingen ork att städa då. Så nu får man väl ta igen det dessvärre. Men det ska vi nog allt se till att fixa det också. På med en bra skiva, och sen bara rullar det på!
Sen får det även bli en film ikväll! Och ska försöka orka med lite läsande sen också. Måste se till att bli klar med mina böcker! =)

Morgondagens måsten:
  • Jobba. ( Börjar tidigare... )
  • Tvätta.
  • Städa. ( Dammsuga, dammtorka, hela köret... )
  • Motionera.
  • Hålla dieten.
  • Fixa inför allt på onsdag.

Vänskap.

Det är något jag värderar väldigt högt!
Det tråkiga är bara att alla långt ifrån gör det.

Man märker fler och fler som nog tycker att ytlig vänskap är tillräckligt. Men jag känner verkligen inte för att ha någon vän som är enbart ytlig. Antingen är man vänner, eller så kan det va så!
Man måste inte alltid finnas där, men man kan i alla fall ärligt bry sig när man väl är det.

Så det är ännu en gång dags att kolla över vad man har, och kanske se till att skaffa sig nya.
Vilket jag trevligt nog har! Riktigt roligt. Har fått mycket mer kontakt med en hel del av mina arbetskamrater, och vi har riktigt roligt!


Äkta vänskap!
Sådan vänskap som jag skulle kunna gå igenom regn och rusk för.
Kvittar vad det är, för i slutändan är det värt det!

Kvällen.

Ikväll blir det film igen. Efter en trevlig dag på stranden tillsammans med Therese, så ska det nu bli myskväll här hemma i soffan med transformers!
Igen! Den är så jävla bra!
Fast nu blir det kanske inne i stan istället, eftersom jag försökt övertala mor hur länge som helst till att se den!
Men den är så sjukt bra, och jag måste ju se nummer två på bio, så är det bara! Så nu får man ju se ettan innan!

Gott Humör!

Denna låten får mig fortfarande på så jäkla gott humör, och på sådant partyhumör! Helt underbar!

Midsommar helgen.

Haha. Ja, igår blev det en trevlig kväll med familjen.
En lugn kväll, med mycket roligt. Lite barndomsminnen kom upp så att säga.
Studsmatta, och avslut med Bamse på tv. Haha.
Det var ju till Albin så klart, men då får vi andra också titta ju. Och det sjuka var ju att man kom ihåg vad som hände i avsnitten. Sinnes. Hur kan man komma ihåg sådana saker som man såg när man var väldigt liten?

Midsommarafton blev väldigt lugn för mig! Har haft en lång vecka, och kände att jag behövde vila!
Så jag var faktiskt hemma för mig själv, och mös. Riktigt härligt.

Idag ska jag träffa Therese! Första gången vi ska umgås sedan hon kom hem. Eller alltså jo, vi har träffats, men det har liksom varit på jobb. Vi har inte haft någon möjligthet att träffas och umgås som vi brukar. Vilket innebär: snacka skit, äta gott, och bara njuta av en lugn dag!

Kanske prata en eventuell Europa resa. Får se. Vi har pratat om att börja tänka på det, och planera lite, så att man har en grund, fall i fall det faktiskt finns möjlighet att vi kan göra det nästa sommar. Det är i vilket fall som helst dags att börja spara pengar till en sådan resa! Men vi får se vart dagen leder.
Vi hade ju hoppats på fint väder, så att man kanske kunde legat på stranden lite, men det fanns inte på kartan alls typ...=(

Men tack alla för en trevlig helg!

Underbart.

Jag pratade med Therese igår, och hon har en viss förmåga att få mig på väldigt gott humör!
Hon sa något i stil med:
Men du har ju ett statistiskt sett bra singelliv.

Haha. Underbara du!

Men nu är det midsommar vecka, och det är fullt upp på jobb! Minst sagt!
Och nu ska jag köra in till stan, för det är promenad som väntar nu!

Kvällen.

Ikväll var det tänkt att man kanske skulle ut.
Men eftersom vädret suger ( jag lider med er studenter! ), och humöret är borta, så blir det inget ikväll.
Det får bli imorgon istället!
Så jag sitter och tar det jäkligt lugnt.
Sitter och tittar på Berg flyttar in. Fan va jag tycker det är roligt! När hon sitter i sin egen lilla värld, och drömmer sig bort i sin fantasi. Och så har de då filmat en scen med fantasin. Haha.
Det är så sjukt roligt!

Idag är hon hemma hos Martin Stenmark, och hon sa något om att det inte borde vara så svårt att skriva en låttext. Bara till att rimma lite, och så lägga på musik.
Ärta rimmar på smärta. Rimma rimmar på simma, som rimmar på rimma.
Och sen så i fantasin ser man Martin sjunga detta, och lite till, och så dansar Berg till det. Haha.

Kvällen kommer fortsätta med någon film hade jag nog faktiskt tänkt mig. Vet bara inte vad jag skall välja än.

HAHA!

Så jävla bäst!

Dagens Mys.

Helt underbar artist! Och en helt underbar låt!
Detta ska spelas i mina högtalare konstant nu kan jag ju säga! Så härlig musik.

22:10

Ännu en dag, så började jag tidigare, och jobbade även över. Det känns som ett evighets jobb, att fixa och dona. Men så är det när man får ett område i butiken, som ser ut som skit.
Fixa detta Jessica. Det har du gjort innan. Det är lite kaos just nu, men det fixar du.
Jo, men tack för förtroendet. Men måste man få skiten för det?

Såg just precis klart The Terminal nu. Fick sluta se den innan, eftersom jag som sagt började tidigare idag.
Den är som sagt inte fartfyld, men den är mysig, rolig och väldigt trevlig! Någon av de bästa ändå, på sitt eget lilla vis.

Men nu är jag ledig imorgon, och ska passa på att sätta igånge en film till.
Gamla godingar är det som gäller typ. Haha. Det är aldrig fel det heller!
Ikväll blir det Ace Ventura - Den galopperande detektiven. Så kan jag väl få mig ett skratt denna kvällen i alla fall.

Ont I Magen.

Igår när jag jobbade, så fick jag plötsligt väldigt ont i min mage. Lite illamående så där...
Men inget som hade med något jag ätit att göra eller så.
Det var en kund jag fick. En kund som gav mig en klump i magen.
Visste inte vad jag skulle säga, eller om jag helt enkelt skulle hålla truten.

Men jag höll truten. Fick bara lite ångest eller något...
Har sagt det förr, och säger det igen:

Varför vill man alltid ha det man inte kan få?!?!

09:58

Just nu ska jag hoppa in i duschen, eftersom jag ännu en dag skall börja tidigare. Det är helt okej, när man vet att det bara är för ett litet tag, för sen kommer Ewa tillbaka, och tar hand om godiset.
Men just nu ska jag försöka få lite mer ordning på det hela. Igår jobbade jag över 3,5 timme, och idag ska jag börja två timmar tidigare. Och kanske till och med jobba över den sista halvtimmen. Får se hur det ser ut ikväll.

Men just nu, så sitter jag och slappnar av i soffan, och tittar på The Terminal. En väldigt bra film enligt mig. Det händer inte så mycket i den egentligen, men den är mysig.

19:46

Ja, jag såg ju som sagt Top gun igår kväll också. Och en ung Tom Cruise hade man ju inte heller sagt nej till.
Men att välja mellan han och Travolta ifrån Grease, det är svårt.
En bad guy, och en i uniform! Det är ju två helt olika drömmar. Haha.


21:50

Varför kan inte bara livet vara som i en film. Så länge det är rätt film vill säga. Men som Grease. Fan va underbart! Den filmen tycker jag fortfarande är en av de bästa!
Och det sjuka är att jag kollade på fodralet, och insåg hur gammal filmen är...Den spelades in 1977. Herregud! Och den håller fortfarande i sig. Ingen man ser dagligen precis, men den är underbar att se någon gång då och då, och nu är det riktigt längesen jag såg den.

Man kan inte bli mer än förälskad i unga John Travolta. Så jävla het är han!

Och därför önskar man att man kunnat leva i den filmen.
Varför kan inte kärleken någon gång vara som i film? Då hade man varit lyckligt lottad! Får väl hoppas på att man kommer få lov att uppleva det någon gång i sitt liv.

Satte precis igång nästa smörfilm. Också en av de bästa någonsin. Top Gun.
En ung Tom Cruise är inte helt fel det heller, men han kommer ändå inte i närheten av Travolta!

Idag.

Ja, idag har jag verkligen inte gjort ett jävla skit!
Jag sov långt in på förmiddagen, för att sedan stiga upp, och gå ut och lägga mig på soffan framför tv:n.
Min arbetskamrat frågade mig igår när jag var och handlade, om jag egentligen hade någon enda dag när jag inte gör ett skit?
Och nej, det var väldigt längesen jag verkligen inte gjorde ett skit. Så det är precis vad jag gjort idag! Inte ett skit!

Och nu sitter jag och funderar på vilken film jag ska sätta igång. Känner lite för en smörfilm, så man kan bli lite mer deprimerad. Få det ur systemet typ. Men vilken ska man välja? Funderar på någon gammal goding, typ som Grease.
Ja, det får det nog fan bli. Det blir Grease ikväll. Och sen så måste jag hitta nummer två också. Även om det inte är i närheten av den gamla godingen. Men den är också charmig!

19:21

Igår blev det en lugn kväll, men ändå väldigt rolig!
Från början var det tänkt att jag skulle ha förfest, för att sedan bege oss vidare ut till sommarnatta. Men så blev inte fallet, för som vanligt, så vill alla att man ska ha förfest och fixa, och sen så kommer ingen längre...
Therese är förlåten, för jag har gjort detsamma om det varit jag som fått det alternativet! Plus att jag vet att hon kommer ta igen det senare i sommar. Haha.

Men i alla fall. Det blev grillning och trevligt sällskap med familjen, och några goda till det.
Sen på kvällen blev det fotboll så klart. Och självklart bjöd Henric på lite roliga kommentarer som vanligt.
Vi fick t.ex. reda på att han blivit nunna inomhus... Haha.
Ja, roligt hade vi!
Men när fotbollen var slut, så satt Henric och klyddade lite med min tv, och kom långt om länge till Animal Planet. Och där såg vi något helt sjukt. Jag satt bara och förvånade mig!
Tyvärr kunde jag inte lägga upp klippet här på min blogg, men ni måste bara se det, och se hela och lyssna på vad de säger. Sinnes...

http://www.youtube.com/watch?v=RNCWcgi0I_s

Hon är som ett jäkla tåg som bara plöjer igenom vattnet, och vilken styrka hon visar.

Kvällen avslutades sen med lite Wii. Jag och Henric dansade, och i bjöd på det! Haha. Självklart filmade jag lite på kameran och mobilen, så för den som vill se, bara säg till. Haha.

Men tack för trevligt sällskap! Trevligt att veta att familjen i alla fall ställer upp!

19:09

Det är bara så underbart att se!
Titta på hela. För det är bara så underbart!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5180150.ab

02:03

Det var längesen nu.
Har tagit en timeout ifrån allt mer eller mindre. Kände att jag behövde det. Eller ja, allt förutom jobb.
Känner att det är dags att börja ta tag i livet.

Är egentligen inte så trött just nu, sitter istället och funderar alldeles för mycket som vanligt. Var inne på min facebook, och där hittade man en bild som gav mig en enorm klump i magen. Jag vet egentligen inte riktigt varför, och det är svårt att förklara. För det är väl egentligen inget jag riktigt vill att alla ska veta.

Men ja, jag får väl se till att komma i säng. Imorgon är det en ny dag, och då är det massor som skall göras!
Hade dessutom tänkt att stiga upp tidigt. Får se hur det blir med det, men tanke på att jag inte gått och lagt mig än...
Och det går bara en massa myslåtar på MTV. Suck....

När jag sen dessutom just vände mig om, för att titta ut, så ser jag att det börjat bli ljust...Eller så har det inte blivit mörkt än, men det är ljust i horisonten.

Godnatt.

RSS 2.0