Nyttigt.

Idag har det varit en väldigt nyttig dag än så länge!
Uppe tidigt. Iväg till jobb. För att hinna med en massa där, vilket kändes skönt.
Sen bar det av hem, och jag bytade om väldigt fort, för att sedan börja på min dagliga promenad!
45 minuters promenad var vad jag hann med idag. Och det är jag nöjd med! Sen så skall jag bara se till att göra detta varje dag!
Nu skall jag alldeles strax göra mig i ordning, för att köra iväg hem till min arbetskamrat Alexandra.

Och föresten, så var gårdagen jäkligt givande! Jag och Therese stack till Nova Lund, och jag tror aldrig jag har handlat så bra saker måste jag säga!
Träningsskor, träningskläder, och andra väldigt bra kläder! Inget slöseri med pengarna faktiskt! För en gångs skull enbart saker jag behövde!

Dagens.

En gammal, men åhh så bra låt. =)

Inhandlas!

Denna månaden nu, så skall det inhandlas saker till ballkongen! Nu börjar det finare vädret komma, så därför skall det inhandlas så att man skall kunna sitta där ute, och trivas!
Det skall upp vindskydd, bord, stolar, ljuslyktor och lite blommor var även tanken! Och det skall läggas ett golv.
Allt för att man faktiskt skall vilja sitta där ute. Sen blir det till att fixa en innerdörr så att säga, så att man kan sitta där ute, även om man har katterna här inne.
Ska bara komma på något smart, och något som ser något så när bra ut. Men det kommer väl säkert att se lite konstigt ut, men det får man väl ta...

Nu blir det till att krypa till kojs, för att upp ännu en tidig morgon imorgon!
Puss godnatt.

Strålande Sol.

Ja, sikket jävla skit. Det är strålande sol ännu en dag, och här går jag hemma och haltar...
Nu när man äntligen bestämt sig för att jävlar i det börja promenera och leva lite mer hälsosamt, så får man en jävla megablåsa på foten, så man knappt kan gå med någon sko på sig alls..
Jävla skit. Men förhoppningsvis är den borta till nästa vecka, så att jag kan börja från och med på måndag, och då hoppas jag även på strålande sol den veckan!

Kan bli skoj att se hur det skall gå på söndag...
Då skall Therese och jag ivägoch shoppa hade vi tänkt oss, eftersom hon kommer hem denna veckan. Och eftersom jag vet hur det är när vi shoppar, så hoppas jag VERKLIGEN att blåsan är borta!
Jäkla skitskor! De åker i soptunnan idag!

Dagens.

Den är så mysig!

Just Det!

Jag tänkte att jag skulle börja vara nyttig nu. Ut och promenera och liknande. Äta lite bättre och så.
Men så kom jag på att jag ju faktiskt har ett par gamla gympaskor. Jag som hela tiden gnällt om att jag inte har något par ordentliga skor att gå i.
Men jag hade för mig att där var någon anledning till det hela. Men men, va fan.

Jag började promenera, och tänkte faktiskt gå riktigt långt idag. Det är strålande sol ute. Visserligen kallt, men det är strålande sol, och då skall man absolut inte gnälla, utan bara passa på!
Efter typ bara en kvart, så kom jag på vad det var med mina skor. Jag får skoskav utav dom...Jävla skit!
Nej, tänkte jag, och fortsatte gå. För nu är jag äntligen ute och rör på mig. Förstör då inte detta era jävla skor. Efter en halvtimmes promenad började det göra olidligt ont, och jag kände att det var dags att vända om...
Jag var trotts allt ute och promenerade en timme idag. Det är en bra början, även om det skall bli bättre!
Men detta är vad jag fick ut av det än så länge.....


En FET jävla blåsa på hälen, och ett sår lite längre upp...
NOT SO FUCKING NICE!!!!


Helgen.

I helgen har det hänt en hel massa!
I lördags, så hade jag semester, och Jolle kom hit tidigt på morgonen. Började lungt med frukost, för att sedan sätta igång i arbete. Se till att få upp en hel massa saker på väggarna som jag ville ha upp!
Sen helt plötsligt, så började klockan bli massor, och det blev stressigt värre...
Vi hann dessvärre bara med hälften av vad jag ville ha upp...=(
Men sen bar det av in till Ystad, för ett snabbt klädbyte, för att sedan vidare ut till syster. Där blev det lite fördrink, och snabbt som tusan vidare mot tåget. Väl på Svågertorp, så var vi så sjukt sent på det, och stressigt värre blev det, men dessvärre missade vi tåget....Fick vänta hela 20 minuter. Och då fick det ju självklart bli vätskepaus!
Men vi kom i alla fall med tåget därefter. Vi gick och tog platser, där det satt två personer i kupén. Efter bara en minut eller liknande, gick den ena...Jaha? Och vi hade fortsatt trevligt! Men efter någon minut till, så gick nästa också...
Va fan!? Har vi satt oss i tysta kupén eller??? Jag var tvungen att gå och titta, men nej...Det var inte riktigt så, men vi blev ensamma i alla fall.
Sen på Köpenhamns station, så mötte vi upp Jesper och Maria, och vandrade runder på stan lite. Gick in och tog en öl och någon nacho tallrik på Hard Rock. Och sen så vandrade vi runder på Ströget. Väldigt fint, inte alls som några turister eller så:
Man måste väl ha flaskorna i beredskap!? Man kan ju bli akut törstig. Två fjortisar på två olika vis.
En som försöker dölja drickandet: Utblandat i Coca-cola flaska.
Och en som springer runder med flaskan öppet: Den fjortisen som tror att han är såååå cool.
Haha.

Sen kom vi i alla fall fram till konserten, och denna gången fick vi i alla fall se den!
Eller ja. Alla utom jag. Men musiken var bra! Fick höra den denna gången! Jag mådde så sjukt dåligt, så jag höll mig i utkanten, så att det inte skulle hända en olycka....
En jävligt lyckad kväll, förutom illamåendet, enligt mig i alla fall!
Tack alla!

Dagens.Ingen ny låt. Långt ifrån, men den är så jävla bra bara!

Dagens.Nu längtar man ännu en gång bara utomlands! Crossfire gör typisk sådan musik tycker jag! =)
Turkiet nästa?

Dagens.


Sägs Therese?

Antar att vi har hittat en ny dans att träna in, eller vad säger du min sköna böna? =P
( Kass kvalité, men det enda jag hittade tyvärr... )

Det roligaste är ju ändå att det mer eller mindre är Andreas rörelser man vill lära sig ganska så mycket, för att han gör fan det bättre än de andra två! Haha! =D

Melodifestivalen 2009.

Ja, precis som vanligt, så suger Melodifestivalen.
Annat var det förr när det var en gång om året. Då längtade man som bara den. En dag då familjen samlades, åt gott och hade trevligt. Nu är det hur många helger som helst, och man uppskattar det inte det minsta! Och värdelöst rösningssystem är det också!!
Men det fanns en enda rolig sak detta året, och vi garvade som bara den...
Undrar om vi ens får komma till Ryssland och visa vårt bidrag...Haha...


Vad tycker du om Melodifestivalen nu för tiden? Och tyckte du att det var rätt låt som vann?

Något Av De Bästa!

Haha. Hittade just detta på YouTube! Fan något av det bästa jag sett!
Så jävla bäst. Tittade på Tyra Show, inget vettigare att göra...Där visade de detta, och det är så jävla bra!Har tittat på en massa fler av hans Mean Kitty klipp nu. Helt jävla underbara!
Kan det bli bättre än en snygg kille som älskar katter?!
Tror inte det...Haha!

Första Dagen.

Igår var det första arbetsdagen på tre dagar, och det var faktiskt ganska så skönt. Att komma ut. Att träffa folk.
Men det är på något sätt obehagligt att komma tillbaka, och upptäcka att där är så mycket nytt på så kort tid!
Men det är bara till att vänja sig, precis som vanligt.

Men igår var humöret på topp. Ungefär som i början när jag jobbade där. Men det försvinner säkerligen snart igen. När man stöter på ännu mer problem, precis som vanligt. Men idag är det jobb igen, och sen är det en ledig helg! Det skall bli jävligt skönt. För även om jag varit hemma i tre dagar, så har det ju inte varit så jäkla skönt, eftersom man varit sjuk.

Men i helgen är det en massa jag vill göra! För en gångs skull är där inget inplanerat, och jag känner för att fixa och dona i lägenheten. Så jag skall försöka göra så gott jag kan, och hinna med så mycket som möjligt!
Jag hoppas även på fint väder, eftersom jag fått tillbaka suget för fotografering. Och det är underbart när man verkligen känner ett sug efter att ut och hitta motiv till foton.

Men nu blir det åter till Lost, igen...Snart klar med säsong 3 också. Och sen kommer det bli lite uppehåll på Lost, eftersom vi inte har säsong 4 här hemma. Får väl se till att köpa den snart också.
Men jag skall låna en annan serie av en arbetskamrat idag, så jag kommer nog kunna sysselsätta mig i helgen också. Haha.
Har upptäckt att jag blivit en liten serie nörd. Men ja, alla har vi våra perioder. Och detta är tydligen min serie period. Och har även börjat bli lite av en bok period. När jag inte ser Lost, så läser jag min bok. Och eftersom jag snart inte har mer att se av den serien, så får jag väl gräva ner mig i boken! =)

Överraskningen Blev.

Överraskningen blev perfekt! Han blev irriterande direkt, vilket innebär att han blev väldigt överlycklig!
Han gissade självklart på en box, men han gissade på fel box. Han gissade på Lost säsong 4.
Vilket jag också tänkte på att köpa, men eftersom jag antog att han skulle gissa på den, så gjorde jag ett annat val istället.

Fotografering.

Jag och en arbetskamrat har börjat prata om att ge oss ut och fota lite.
Har tusen och en idéer, och hoppas på att det blir lite varmare snart, så att man kan börja ge sig ut för att fånga fina bilder.
Men tyvärr så är det så mycket som skall stämma för att man ska få bilderna som man vill ha dom.
Men i alla fall, så skall jag börja leta efter objektiv och extern blixt som jag kan köpa till kameran!
I helgen, så hade jag tänkt att ge mig ut och försöka hitta fina platser att fotografera på. Det är halva saken. En bra plats. Och sådant tar tid att hitta...
Sen så skall man bara försöka få in någon dag också, men det kommer så fort vädret blir lite varmare och bättre. Vi har båda ganska så mycket samma idéer, och det är foton som jag tagit liknande innan.
Men det blir bara en extra erfarenhet för oss båda så att säga. Jag är ju inte precis en jävligt bra fotograf, men man kan inte bli bättre heller, om man inte får prova nya saker osv.

Tusen och en idéer, och de skall snart verkställas. Ska bli så jävla roligt!
Någon som har förslag på platser som är fina att fota på, och motiv och liknande, så säg till!?
Och någon som känner till någonstans man kan hitta objektiv och tillbehör till Olympus E-400 för rimliga priser..?

Beställningen..

En av beställningarna nu när jag varit hemma:
Gutt säger jag bara! Dock är jag ju helt inne i Lost som sagt, så jag har ändå inte tid med det än, men det kommer en dag till det också! =P Har sju avsnitt kvar på säsong två, och sen så är det bara till att börja på säsong tre. Efter det, så har vi inte mer hemma, så då får vi först inhandla den boxen också! =P

Men detta är vad som kom hem till mig idag:
The New Adventures Of The Old Christine beställde jag mest för att den var så sjukt billig. Humor kan man alltid titta på! =)

Sen så var det även detta som kom i paketet, en överraskning till Johan, eftersom jag fick av honom:
Jag hoppas bara att han blir glad för den! Men det kommer komma som en chock för honom, och han älskar serien, så det tror jag nog!
Men nu blir det ännu en gång åter till tv:n.


Fortsättning.

Idag fortsätter det. Lost...
Ja, man kan väl inte säga mer än att jag är fast i Lost träsket.
Har redan sett två avsnitt idag, och är just nu på mitt tredje. Men idag skall jag väl även försöka få lite mer gjort i lägenheten, eftersom jag mår rätt så mycket bättre idag än de andra dagarna!
Tog väl mer eller mindre en extra dag. Jag anser att det alltid är bättre att göra det när man varit sjuk. När man sitter i kassan, så hanterar man egentligen jävligt mycket baciller. Och jag vill gärna bli helt frisk innan jag sätter mig i skiten igen!

Men nu skall jag i alla fall fortsätta titta lite på min tv. Men jag skall uppdatera lite senare hur saker och ting ser ut.

Dagen...

En jäkligt deprimerande dag egentligen. Men det beror väl på vem man pratar med.
Idag klådde jag Johans rekord! Jag har nu sett 14 avsnitt av Lost. IDAG har jag sett 14 avsnitt. FJORTON!
Jävligt deprimerande för mig, men roligare för någon annan, som väl mer eller mindre är stolt över mig...
Men det är väl en rätt så spännande serie, och jag kan väl inte riktigt slita mig ifrån den heller.

Och imorgon kommer det ännu mer intressant hem i brevlådan.
En överraskning till min granne, och lite till mig själv också så klart! =P

Sen så är det mindre bra att vara hemma och sjuk. För jag upptäcker att man beställer lite saker som man kanske egentligen inte beställt just idag. Men varför inte. Det är ju något jag vill ja...
Måste väl få unna sig något någon gång.....?
Usch...Använder nog den meningen lite väl ofta nu för tiden...
Men va fan, man lever bara en gång...!

Nu blir det sängen och boken!

Dags Att Läsa?

Ibland får jag bara lust att läsa, och då läser jag tills jag läst ut boken. Varje ledig stund jag har!
Men det var ett jäkligt bra tag sedan sist, men det har nog med att göra att jag fastnat i den boken jag håller på med. Den är jäkligt jobbig att läsa...! Djävulen Bär Prada. Inget jag har fastnat i, inte än så länge i alla fall.
Nu har det ju varit en massa bokrea, och jag tänker läsa en annan bok emellan:
Tänkte läsa något som var lite lättare, och bara jag öppnade denna boken, och tittade lite, så insåg jag att den skulle bli sjukt lätt att läsa. Så nu kommer jag gräva ner mig i denna för en liten stund. Efter att jag sett ännu mer Lost vill säga.

Någon som läst boken? Var den bra?


Överraskning.

Tror det var två veckor sedan, som jag fick en överraskning när jag kom hem.
Innanför dörren, så låg där ett paket. Ett paket från cdon. Jag öppnade det, och i den låg:
Det är nog inte så många mer än jag som mer eller mindre älskar serien. Har alltid tyckt att den varit väldigt bra. Men det har nog lite med att göra att jag på ett sätt själv velat leva ett sådant liv. Eller i alla fall få lov att prova på att leva ett sådant liv. Det hade varit drömmen!
Men eftersom man inte kan få den uppfylld här hemma, så får man väl se till att se serien och drömma sig bort istället.

Någon annan som tycker att McLeod's Döttrar är bra?

Tack Johan! Det var bland det bästa på väldigt, väldigt länge! Underbart!

Sjuker.

Ja, just nu ligger jag hemma och är sjuk...Förkylning...Inget allvarligt...
Jag har klarat mig hela vintern, men den 8 mars, så får jag en megaförkylning...
Men ja, det skall väl hända någon gång varje år...

Så nu sitter jag här hemma i min ensamhet. Helt jävla värdelöst. Men jag kan sysselsätta mig i alla fall.
Igår tvättade jag och tittade på tv hela dagen. Har påbörjat nästa serie. Som jag blivit tjatad på att se nu i en hel evighet. Så nu när jag ändå ligger här, så kan jag lika bra se på det, som att glo på Rachael Ray, Våra Bästa År och liknande.

Men idag blir det uppenbarligen lite skillnad. Det knackade just på dörren, och jag fick då reda på att jag inte längre kan tvätta idag. Jag som just börjat...
Men det leder ändå bara till goda nyheter! Vi skall få en ny tvättmaskin! Härligt! Den andra har slitigt sig ifrån sin plats och jag vet inte allt. Den centrifugerar inte som den skall heller riktigt. Kass är den, och nu skall vi få en ny! Dock lite ledsamt, eftersom jag har en del tvätt, och gärna skulle vilja bli klar, eftersom jag ändå går hemma..
Så nu blir det väl mest bara tv tittande för min del...Kanske lite städande, om jag orkar. Men jag har verkligen ingen vidare ork till något. Det känns helt jävla värdelöst!

Detta är i alla fall vad jag fastnat i just nu:
Någon som följer Lost?

Fruktansvärd Lägenhet?

Eftersom jag fått en fråga på varför jag flyttade till en lägenhet som var fruktansvärd, så är ju svaret:
Allting går att göra bättre, och den är ju långt ifrån fruktanvärd nu! Nya golv, finare färger och mycket fräschare!

Allting går att fixa, bara man vill lägga tid och pengar på det. Och det är just vad jag har gjort. Har en del kvar, men jag har kommit en väldigt bra bit på vägen!

RSS 2.0