Svårt att somna.

Ja, på senaste tiden har jag haft sjukt svårt att somna på nätterna. Bara ligger och vrider och vänder på mig. Tankarna vandrar iväg till en massa måsten som jag är tvungen att ta tag i.
Vilket skall jag ta tag i först? Vilket skall jag skita i?
Ska man satsa på att hitta någon kärlek? Hur skall jag kunna få ihop pengar till de två resorna jag vill göra nästa år?
Orkar jag ta tag i mer på jobbet? Ska jag ta på mig mer ansvar eller inte?

Just nu är det lite kaos och stressigt på jobb t.ex. Har tagit på mig att sköta en tävling. Dock är det liksom inget allvarligt, men det tar ändå tid. Och man ska ta sig tiden också. Vilket mest blir innan påbörjat arbetspass och liknande. Det tar tid med andra ord.
Plus att jag skall bli skyddsombud på min arbetsplats. Vilket jag inte ser händer något med? Vet inte ens om killen som ska anmäla mig till det, har gjort det än. Men känner man honom rätt, så kommer det inte hända inom den närmsta framtiden. Och jag känner lite som så, att ska jag vara det, så ska jag vara det ordentligt, och vill gå utbildningar, så att jag kan sköta det som man skall.

Träningen la jag dessvärre på hyllan av lathet denna veckan, vilket gör att jag vrider och vänder på mig i sängen. För jag har lite ångest. Jag vill ju se resultat, och jag vet ju att jag inte kommer se något resultat om jag inte skärper mig. Så varför latar jag mig?! Skärpning! Måndag: Hårdträning!

Ska se till att lämna in min semesteransökan, så att det inte blir något problem med resan som är bokad nu i alla fall.
Och hjärnan får på högvarv, för att jag så gärna vill att det skall vara imorgon vi ska resa, och inte om ett halvår. Det är fan ett halvår kvar tills vi sitter på planet. Men fan va underbart det skall bli!!!

Nästa helg är det julbord tillsammans med jobbet, och jag känner att jag vill in och handla de skorna jag hittade sist jag var och shoppade. Men när skall jag hinna? Ska ju ligga i hårdträning i veckorna framöver nu igen, och den enda lediga dagen jag har, är på måndag.
Och eftersom jag inte städat ordentligt sedan festeliten var här för någon vecka sen, så känner jag att det är ett måste. Och om jag ska få tid någon gång, så måste jag börja plocka fram julpyntet.
Vilket jag ABSOLUT vill få fram! Älskar julen, och älskar den mysiga stämningen, så det ska jag definitivt INTE gå misste om!

Och kärleken. Ja, den hade ju varit trevlig att ha, samtidigt som jag älskar friheten jag har just nu. Friheten att göra vad jag vill när jag vill. Lägga pengar på...mig själv för en gångs skull. Inte slänga ut pengar på någon annan. Älskar att festa loss på helgerna.
Och jag har efter denna tiden börjat känna en känsla som egentligen känns riktigt hemsk...
Känner att de senaste 4 åren varit bortkastade. Kände inte det med mitt gamla X. Visst, där är lite ångest där också. Men inte i närheten av denna känslan.
Att man slängt bort så många år av sitt liv på....På vad?
Det är just det jag frågar mig själv, och som jag insett att jag inte längre kan svara på. Innan har det varit i stil med: Man kan inte hjälpa att man är kär i den man är och liknande.
Men jag minns nog egentligen inte när jag var riktigt kär senast. Men jag tror inte ens det var i den förra i mitt liv. Känns i efterhand, och när man vuxit till sig lite mer, som att det nog egentligen inte var riktig kärlek.
Inte från min sida i alla fall....

Detta är några av sakerna som får mig att vrida och vända på mig i sängen.
Kanske även att mina älsklingar tar upp ca. 70% av all sängplats..
Men nu ska jag gå tillbaka in till dom.

Mysdag.

Idag är det en riktig mysdag. Det är dåligt väder ute, och jag har just börjat göra mig i ordning för avfärd.
Har faktiskt en hel del att fixa med idag. Eller njaä. Inte fixa, men att spendera min tid med om jag säger så.
Jag ska alldeles strax bege mig som köttleverans till Nybrostrand, till min faster.
För att sedan köra vidare till Köpingebro och fika tillsammans med en arbetskamrat. Snacka en hel massa skit, och bara ta det lugnt. Sånt som är guldvärt.

För att sedan bege mig in till lilla Ystad, hem till A, laga middag, se på film, och så ska jag göra en smarrig äppelpaj hade jag tänkt mig!
Mysig dag detta! Bara ta det lugnt lite, och umgås med nära och kära.

Att kunna gå tillbaka.

Tänk om man hade kunnat gå tillbaka lite i tiden. Fått förändra lite småsaker.
Självklart är där egentligen många sådana tillfällen, där man kanske ångrat vad man sagt, eller gjort. Men jag har ett tillfälle, som jag för tillfälligt väldigt gärna gått tillbaka till.
Vänner skiter jag mest i. För står de inte kvar nu, så behöver de inte stå kvar! Så är det bara.
Men däremot, när det kommer till kärleken.

Ibland känner jag bara för att gå tillbaka till sommaren 2001/2002, och förändra en del. Förändra en hel del för att vara lite mer exakt.
Kanske gjorde en del misstag... På ett sätt ångrar jag en hel massa, samtidigt som det var bland den roligaste tiden i mitt liv. Så jag ska inte klaga allt för mycket. Men där är ändå en del saker man gärna ändrat på.
En del saker som kanske gjort allt så mycket mer annorlunda i dagens läge.

Jag är ju sjukt svag för kärleken. Sjukt svag för känslor. Och sjukt svag för pirr i magen.
Att ha någon att mysa med, någon att se film med, någon att kunna prata med allt om.
MEN. Sedan jag blev singel denna gången, så känner jag också att jag inte tänker slänga mig in i något som inte känns riktigt bra. Har gjort det tillräckligt många gånger. Innan var man ung och naiv, och sist... Ja, det var bara korkat. Det handlade väl mer eller mindre om samma sak som jag hånar alla för nu: Det är jobbigt att vara ensam på vintern, men underbart att vara singel på sommaren.

Men inte denna vintern. Denna vintern tänker jag ta tag i mig själv. Leva mitt eget liv, och verkligen inte leta efter någon kärlek. Den kommer när den kommer. Det är inget man skall leta efter.
Men det känns som om jag trycker bort känslor för någon som kanske alltid funnits där i grunden...?
Men vi är så fruktansvärt olika, att det ändå inte funkat, vilket jag egentligen vet. Men man kan ju ändå inte sluta undra...

Hade jag kunnat ha den perfekta kärleken bredvid mig, om jag inte gjort lite andra val i de yngre dagarna?


Ikväll.

Ikväll är det myskväll. Det är bio, med VIP platser, vilket innebär justerbara skinnfåtöljer. Najs!
Vi ska se New Moon. Äntligen är den kommen, och äntligen har vi bokat!
Ska sitta och drömma mig bort inne i biosalongen. Heta män och jag. Mysigare än så kan det inte bli!

Sen när man väl är hemma, så blir det så mycket som ännu mer drömmar. Mina drömmars man kommer hem till mig. Eller ja, hela hans familj faktiskt! Familjen Ryan heter dom.
Mysigt!!

Åke vill självklart vara med på ett hörn!

Lovely!

Lördagen den 21 november 2009 är något att minnas!
Dagen började stressigt. Var inne och tränade. Packade ihop allt som skulle med in till staden Malmö. För att sedan bli hämtad vid halv två. Lastade in allt i bilen, och sen var det till att hämta upp resterande: Joanna och Therese.
Tog oss in till storstaden Malmö, och det kändes som om man skulle flytta in där. Hela bilen full med saker.

Direkt när vi kom fram, så började jag baka kvällens tårta. Och de andra började direkt med att blåsa upp ballonger. Alla 88 ballonger ( som senare blev ännu fler ). Upp med serpentiner och allt annat vi inhandlat till vårt fina rosa tema.
Tårtan blev klar, lägenheten blev klar, och det var dags att göra sig i ordning inför kvällen. Ägaren av lägenheten och värden kom, och blev väldigt överraskad och glad över vad vi gjort! Och blev väldigt förvånad över att se Therese sitta i hans soffa ( jag hade lyckats hålla tyst om hennes hemkomst! ).
Klockan 19 började gästerna komma. Dock var det en del som kom väldigt mycket för sent, men det var tydligen som vanligt fick man höra.

Kvällen började med smörgåstårta, som var riktigt god! Men kvällen började även precis som vi gissat på att den skulle. Med folk som inte kunde hälsa, och att de satte sig i deras egna lilla cirkel ännu en gång. Det är lugnt. Vi har bara fixat allt, men sitt ni i er lilla cirkel. Farligt med nya människor.
Kvällen blev bara bättre och bättre! Folk dumförklarade sig själva, roliga presenter.
Och jag fortsätter köra på mitt fina motto: Det blir inte roligare än man själv gör det!
Det övergick till tårtan, som roligt nog var väldigt uppskattad. Och den tog slut. Roligt!
Sen var det bara det flytande kvar. Och det gick i ganska så rask takt. Folk lyckades spilla så klart. Men det klagade vi inte på när vi fick halvnakna män i lägenheten. Mums.

Sen bar det iväg till utgång. Insåg att kön var gigantisk, och begav oss vidare till en av Amandas vänner. Där var fyllan som bäst. Med andra ord inget större minne än vad bilderna berättat för mig.
Men när vi sen insåg att vi inte skulle komma in denna gången när vi kom ner heller, så åkte vi vidare till nästa uteställe. Där jag och Therese kände efter att magen kurrade ganska så bra.
Så Joanna och Amanda gick in och skaka rumpan lite, medans jag och Therese gick och åt lite mat.
För att sedan vandra vidare hem till TB igen. Där fick vi reda på att det inte varit så värst roligt på utestället. Skönt att höra. Pumpade upp sängen, och så la vi oss.
Något senare, så kom Amanda och Joanna också hem. Och vilket ös de hade inne. Samma ös som Therese och jag haft för mindre än en halvtimme sen när vi kommit hem. Vi hade bara hunnit varva ner.

TB 25 år, det är något vi sent kommer glömma! Underbar kväll! Och riktigt lyckat!
Ingen ångest, bara lycka! Grattis kära kusin!

Helgen!!

På lördag är det FAAAAAAAEEEEEEEEST, som Albin säger.
Fest som jag och Joanna fixar till! Najs! Kommer bli en del överraskningar! Men det gäller att man har humor, annars kan man vända i dörren och gå igen. För då platsar man inte på vår välplanerade fest.
Det är som så, att min kära kusin fyller 25, och vi ska vistas 13 personer i hans lilla etta. Trångt? Men det skall väl funka. Man tar det man har, och det blir inte bättre än man själv gör det.

Tycker att det är något så sjukt tråkigt med folk som helt plötsligt bara tänker utebli. Tycker det är jäkligt dålig stil. Har man varit vänner i X antal år, så visar man att man är en vän också när man fyller 25. Det tycker jag i alla fall. Fast det är kanske bara jag som tycker att jobb på en söndag är en dålig ursäkt? Ingenting som säger att man inte kan komma och äta en bit mat, och visa att man faktiskt är vänner.

Men det är just sådana människor jag är så sjukt trött på. Folk som bara pratar en massa strunt.
Men vi kommer nog fan ha roligare utan någon bitter människa i rummet ändå. Där lär säkerligen vara tillräckligt med bittra människor, så att det räcker och blir över....

Men i övrigt, så är det PARTYYYYYY!! Och jag har inhandlat ny klänning och alla tillbehör runt omkring! Ska bli riktigt roligt!! Med vidare utgång i Malmö, och övernattning inräknat.

Som vanligt...

Som vanligt vet jag inte vad det är.
Vad det är som rör sig i mitt huvud. Och i min kropp.
Är det ångest? Är det kärlek? Är det trötthet? Vad är det för känsla som rör sig där innanför mitt skinn?
Jag vet bara att jag går runt i min egen lilla värld. Har bara en sak i tankarna.
Och vad innebär det?? Det är just det jag egentligen hade velat veta. Kroppen har så olika sätt att visa vad den känner, och vad den vill.
Men framför mig har jag en stressig och tuff vecka. Men förhoppningsvis blir lördagen bara så perfekt, att det kompenserar för vardagarna.

Godnatt på er alla. Imorgon väntar ännu en tidig morgon. Precis som resterande av veckan. Ska bara försöka hålla mig till mina mål. Misslyckades redan lite ikväll...Får ta igen det resten av veckan! Ska fan klara detta!

Allt för....Ja, allt för vadå egentligen? Ja, för mig själv kanske....Måste man verkligen känna efter?


Stressigt, stressigt!

Sjukt stressigt inför morgondagen. Vet inte riktigt hur jag egentligen ska hinna med allt. Men förhoppningsvis fixar jag ju det i slutet.
Idag är det så sjukt tråkigt väder. Det är ett tröttsamt väder.
Om en timmes tid, så ska jag göra mig i ordning inför jobb. Köra iväg, och ta mitt sista pass för denna veckan. Ett kort pass. Ska bli riktigt skönt att vara ledig i helgen sen. Även om den som vanligt är fullbokad.
Men längtar till imorgon!! Ska göra middag till 16 personer. Som ska befinna sig i min lägenhet, och äta. Ska bli intressant att se. Men det blir inte bättre än man själv gör det!
Men nu ska jag lägga mig och slappna av lite. Och sen bär det av.

Utvecklingssamtal.

Idag var det dags utvecklingssamtal på jobb.
Trotts att jag glömt lappen jag skulle fylla i och ha med mig, så gick det bra.
Fick enbart bra respons, och det tycker vi om! Chefen är nöjd med mig, och när man får bra med beröm, så klarar man några dagar till med ett leende på läpparna.
Man kanske ska satsa lite mer nu?

Filmvecka.

Ja, jag har tittat på filmer som en galning denna veckan som gått.
Sitter faktiskt just nu i denna stund och tittar också.
Detta är vad jag avverkat denna veckan:
 • The Pianist. - Riktigt bra!
 • Vantage Point. - Helt okej att fördriva tiden med.
 • Traitor. - Bra.
 • Oh in Ohio. - Total flopp! Så fruktansvärt meningslös.
 • Licens to Wed. - Helt okej.
 • Blonde Ambition. - Den gick att se..
 • Ghost Rider. - Helt okej att fördriva tiden med.
 • I Know Who Killed Me. - Helt okej att fördriva tiden med.
 • American Gangster. - Riktigt bra!
 • Juno. - Bra.
 • The Queen. - Inte vad jag trodde, men den var bra! Bara man inte är sugen på action.
Och just nu ser jag: Perfume - The Story of a Murderer.

Det har ju varit en del riktigt bra, en del okej, och vissa totala floppar.
Men sen är jag lite som så, att när jag väl börjat se en film, så ska jag i alla fall se klart den. Och det har jag gjort med alla hittills.
Tänkte att jag ska försöka klämma in en film till idag. Innan J kommer hit, och vi ska fortsätta med vårat underbara serie maraton!
Och nästa i högen i eftermiddag då är: You Don't Mess With The Zohan.

Jobbig dag.

Igår var det en jobbig dag.
Mådde egentligen hur bra som helst. Men.... Jag var så sjukligt trött. Hade ju bara sovit tre timmar, och det märktes... Så fort jag hamnade i kassan, så höll jag på att sitta rakt upp och ner och somna. Det pipande ljudet när man drar varorna var inte längre jobbiga. De gjorde mig mer och mer sömnig. Kände att jag trotts allt klarade mig bättre ute och packa upp varor. För som sagt. Jag mådde inte ett dugg illa.

Men när jag gick på toa, och inser att jag håller på att sitta och somna, då var det dags att ta sig i kragen. Det startade problem i kassan, och först då vaknade jag till liv. Höll mig vaken, och var ändå ganska så pigg. Då hade jag ju ändå bara jobbat i 6 timmar redan... Som en zombie...

Upptäckte under dagens gång även ett fett blåmärke på mitt ben. Hur det nu än kommit dit...
Men det gör fruktansvärt ont, och sitter så lägligt så att jag alltid slog emot det när jag satt i kassan.

Men jag kom hem i slutändan i alla fall, och jag somnade som en stock så fort jag la huvudet på kudden!

Ångest?

Ja, det kan man väl lugnt säga. Men annars är det väl inte en riktigt söndag...?
Gjorde man sig fin på jobb. Satte sig i bilen, och gasade iväg upp till Kristianstad.
Satte sig och fick börja med dubbelt tempo, för att komma ikapp alla.
Utgång till Banken. Skitroligt var det, förutom att man som vanligt blir sjukt trött på folk som har attityd problem på dansgolvet. Okej att man råkar knuffas lite, men va fan!?
Lite mer dricka, och lite dans. Lite hånande över hur folk klär sig på Halloween. Och om vissa var utklädda eller inte? Stora samtalsämnet. Men ragg fick dom i alla fall...

Skickar som vanligt tusen fyllesms. Skickar fel som en annan liten fjortis. Men hellre sms än samtal, för då kan man kolla vad som blivit "sagt" dagen efter. Vilket man inte kan i ett samtal. ( Fortfarande extrem ångest över förra helgens samtal mitt i natten. Minns två meningar i hela samtalet.... )
Klockan blev 3. Vi väntade på att få ut våra jackor. Handlade lite nattamad. Promenerade, barfota, igen, hem till M & T där de bjöd på efterfest. Kände dock att jag skulle försöka vara duktig, med tanke på att jag skulle köra så där, några timmar senare.
Hemma hos F, somnade lagom sådär vid 6. Vaknade klockan 9, och inser att jag verkligen måste dra mig upp. Tar taxi till bilen, och kör hem. Sen har jag mest legat och kollat mobilen vad som hände igår..
Men vad är en söndag utan ångest? Det måste vara en annan veckodag.
Vad är Jessica utan söndags ångest? Det går hand i hand...

Och nu till det roligaste av allt....
Nu ska jag köra till jobb.....

RSS 2.0