Riktigt bra!


14:14

Så, då var de flesta ärendena fixade. Nu återstår det sista.
Var på Ikea, och det var mycket värre med folk där idag, än när jag var där på invigningen. Man blir bara så sjukt trött av att gå in där.
Fick lämnat tillbaka det jag skulle, och köpt det nya jag skulle också.
Nu återstår att jag ska fixa med det jag inhandlat.

Efter det, så ska jag åka iväg och ge en liten present/för tidig julklapp eller vad man skall kalla det för.
Sen så ska jag faktiskt bara unna mig själv. Ta det lugnt, titta på film, ansiktmask, duscha i en evighet. Sätta igång lugn och skön musik, och bara ta hand om mig själv. Ska bli riktigt skönt!

08:28

Tidigt uppe. Äter just nu en tallrik med filmjölk. Ska alldeles strax se till att klä på mig och blir färdig, för att köra in till Ikea. Ska lämna tillbaka lite saker som är sönder. Man blir lite smått trött när man inser att fyra av fem ramar är sönder när man kommer hem...
Plus att jag köpte en möbel för ett tag sedan, som jag egentligen inte behöver mer...Så den ska också tillbaka. Ska bara hitta alla kvitton.

Sen i eftermiddag ska jag faktiskt bara unna mig själv!!

09:14

Ja, då har man dragit sig upp.
Ska alldeles strax klä på mig, och köra in mot stan. Träna, för att sen jobba..
Men det är en ganska så lugn dag ändå. Slipper stänga idag!

23:45

En underbar kväll!
God middag, bestående av pasta med pastasås. Underbart!
För att sedan tillaga äppelpaj tillsammans med Albin. Riktigt gott var det.
Har suttit och slappat och pratat skit hela kvällen typ.

Jag hann faktiskt nästan till och med städa helt klart i lägenheten också. Har mest sortering av papper och liknande inne på kontoret. Men det får bli en annan dag. Förmodligen på onsdag.
Sitter just nu framför tv:n och ser på CSI. För att alldeles strax bege mig in till sängen, fortsätta läsa min bok, för att sedan sova gott. Nyrakade ben och nytvättade lakan är fortfarande sååå underbart.

Före:                                                        Efter:








Och nu har ni fått ta del av min lägenhet också. Som jag så länge skullat lägga ut bilder på. Trivs så sjukt bra nu! Och ännu bättre ska det bli när jag får upp det sista!
Godnatt.

Söndagen v. 43

Söndagen blev en väldigt intensiv och intressant dag.
Drog upp ögonlocken, upptäcker att det balkongdörren är öppen, och att jag ligger i draget. Rullar ur soffan, och inser att mina ben knappt vill bära mig. Jävla träning i lördags. Drar mig ut till badrummet, där jag tänder lampan, tittar mig i spegeln, och håller på att dö av synen...
Gud. Hade uppenbarligen en bra kväll. En massa små luddiga minnen dyker upp i mitt huvud om gårkvällen. Smärtan i mina fötter är olidlig, och jag inser att jag nog gjorde en del misstag kvällen innan.
Skit samma. Försöker dra upp J, för att få oss till att börja gå mot tåget.
Upptäcker efter ett tag att min kära kusin uppenbarligen är kass på vägbeskrivning, och vi har knappt någon tid till att hinna med tåget. Fötterna gjorde OLIDLIGT ont. Nöden hade ingen lag...Jag gick barfota i regniga Malmö en söndag förmiddag...
Ahh fan... Jag bjuder på den!

Ser tåget köra ifrån oss, och jag drar mig upp för trapporna till stationen, där jag sätter mig för att invänta att J ska hitta en kiosk eller liknande för att få något att dricka. Långt om länge kommer min ängel, och har apelsinjuice med sig. Jag har nog aldrig varit så sjukt tacksam över något!! Räddaren i nöden.
Kallt och jävligt, och vi satt och väntade på tåget i en timme. Väl framme i Svarte, så hämtade min mr. Handyman oss. En varm bil. En extra jacka. Min dag var gjord!

Sen körde han och jag hem till mig, och fixade och donade som planerat! Sjukt nöjd är jag. Har lite kvar att fixa, men man kan inte få allt när man har en hel massa att göra..


Lördagen v. 43

Lördag. Underbara lördag. Lördagen kom äntligen.
Började lite stressigt. För att sedan sätta sig på ett tåg till Ystad och bege sig iväg på hård träning. J la upp en hård träning för mina ben. ( Vilket märktes så trevligt på söndagen... )
Sen åkte vi hem till J, började pimpla lagom vid tre tiden, och sprang runder och gjorde oss i ordning. Hon är alltid så underbar och fixar så att jag känner mig riktigt fin varje helg!
Lagom till vid sex tiden, så kom Amanda så underbart och hämtade oss, för att köra vidare till staden Malmö.
Väl där inne, så blev det helt enkelt: Det blir inte roligare än man själv gör det. Och tack för att jag har min box.
Vissa människor var ju lite mer sociala än andra, och andra tror att de är väldigt fina i kanten. Men de kan ju bara hoppas vidare...
Kvällen blev underbar och kan bara återkopplas med:
Box. Bittra människor. Osociala människor. Amanda och J. Kb. Smärta i fötterna, tack vara sjukt obekväma skor. Falafel. Tidsändring, som vi missade. J blev bundis med Muhammed. Efterfest. Fyllesamtal med gammal bekant, vilket jag så fint insåg morgonen efter. Och som vanligt: Massvis med obetydande fyllesms... Förlåt mig alla som blev drabbade.



Bilderna där emellan förfesten och efterfesten där jag ligger och kvider om mina fötter som jag inte längre hade någon vidare känsel av...De äger Joanna, och jag ska försöka få tag på dom också.
Tack till de sociala människorna som befann sig på förfesten, som går att räkna på en hand.

Onsdag v. 43

Invigning på Ikea i Svågertorp.
Och jag och min arbetskamrat begav oss in för att slåss.
Vi kom dit ungefär vid nio tiden, och då var vi trotts allt bland de 50 första i kön. Och då undrar jag bara: VARFÖR SOVER MAN UTANFÖR IKEA FÖR ATT KOMMA IN?!?!
Ren idioti för mig. Om man nu verkligen vill komma först in på något, och övernatta natten innan. Kan man inte välja något vettigt då i alla fall??
Svinkallt var det. Men eftersom jag i vilket fall som var tvungen att sticka in på Ikea innan söndagen, då jag skulle få hjälp med att fixa och dona här hemma. Och om man då åker in på invigningen eller om man åker in på fredagen eller lördagen, när det varit löning. Det är skitsamma. Då kunde jag likabra åka in på självaste invigningen, och få lov att vara med och uppleva det.

Lite roligt var det väl. Men sjukt jobbigt att gå upp för trapporna, med personal som står och applåderar, skriker och vifftar med flaggor hela vägen upp. Och när man väl kommer upp för trapporna, och tar upp huvudet från att tittat ner hela tiden, för att koncentrera sig så att man inte trillar i trappan. SÅ, så har man en kamera enda upp i huvudet. TACK!!! Tack säger jag bara...

Jag fick handlat mina saker, och även alla andra saker som jag handlade till alla andra......



16:04

Just nu håller jag på och städar och fejjar för fullt.
Ikväll kommer familjen på middag, så att jag stolt kan visa alla mina foton som nu kommit upp på väggarna! Känns riktigt roligt!! Och fler skall det bli. Vi hann dessvärre inte med allt igår, eftersom det blev lite förseningar ifrån Malmö när jag och J skulle hem därifrån.
Återkommer senare med lite mer uppdatering om förra veckan, och kvällen!

10:23

Då har man dragit sig upp, och även hunnit göra sig i ordning. För att alldeles strax gå ut och sätta mig i bilen, och köra iväg till jobb.
Jag måste börja stiga upp tidigare nu för tiden också. Mitt nya jag måste börja lära sig det också. Det är egentligen den sista förändringen jag ska göra i mitt nya liv. Se till att skärpa till mig när det gäller att sova länge.
Jag tränar för fullt, jag äter lite bättre. Så nu är det bara att man ska ta tag i dagen när den börjar, och inte när det är lunch.

Idag är det ju söndag. Och jag och J har ju en tradition på söndagar nu för tiden!
Det är: God middag, McLeod's och lite gott snacks till det hela kvällen lång.
För att sedan skeda tillsammans och vakna upp något så när tidigt...Haha.

Men nu får jag gå ut och värma upp bilen.

22:38

Innan idag, så såg jag filmen Be Kind Rewind. Verkligen inte min stil på film! Men Jack Black har i för sig aldrig varit någon höjdare enligt mig...

Just nu, så sitter jag dock och tittar på 21, vilket verkar vara en helt ok film. Kortspel är alltid roligt att sitta och titta på. Så nu ska jag återgå till min soffhörna, och mysa med Berit.
Imorgon är det dags för ännu en arbetsdag. Men den blir förhoppningsvis lugn.
Har hört lite rykten på jobb om att jag nog kommer bli tillfrågad om en sak...Vet dock inte vad jag ska säga än...Vill man ha mer ansvar eller inte...?

Får se hur man gör i slutändan. Har ju faktiskt inte blivit tillfrågad riktigt än...
Tack och godnatt för mig.

13:28

En tidig morgon. Vaknar upp, inte ensam för en gångs skull.
Och så beger vi oss ut på en härlig morgonpromenad. Sinnes vad kallt det plötsligt blivit. Jävla höst. Hösten är fin, men kylan slår så jävla hårt. Det kändes som om öronen och näsan mer eller mindre skulle trilla av.
Men gud vad skönt när man faktiskt gjort det!
Sen begav man sig in till Ystad, för att inhandla en iPod. Stolt ägare av en ny iPod. Dock har jag inte ägt någon innan, så jag har väl en del att lära mig nu. Men det ska vi ta tag i lite senare i eftermiddag! Passade även på att köpa ett sådant armband som man kan sätta iPoden i. Så kan jag nu njuta ännu mer utav träningen.

Direkt efter att jag inhandlat den, så begav jag mig ner för att träna. Idag själv dock. Men det gick prima. Svettades lika mycket ändå. Haha.

Men nu ska jag ta tag i det jag behövt ta tag i ett bra tag nu. Jag ska sortera i dator och den externa hårddisken! Ett MÅSTE. Fan va mycket skit man har på den. Så nu lär jag väl kunna sitta här resten av dagen...
Men någon ska ju göra det också. Tvätten håller ju på samtidigt. Känner mig jäkligt effektiv!

15:25

Så, då har man mer eller mindre städat klart. Har lite kvar, men det ser inte riktigt ut som ett krig längre...
Men varför får Åke ( min katt ) fnatt så fort jag städat??? Så fort det kommer in någon ny pryl i lägenheten, eller så fort jag städar, så får han fnatt, och håller på att riva stället..
Helt sjukt. Idag har jag äntligen fått upp gardiner i mitt vardagsrum! Har bott här i nästan ett år utan gardiner. Så det känns jäkligt skönt faktiskt.
Jag som just nu håller på att fixa och dona i min lägenhet, är nöjd med dagens förändringar!
Nu ska jag bara fortsätta med tvätten, och så ska jag alldeles strax köra och handla inför kvällsmaten.

Skönt!

Just nu känns det så sjukt skönt!
Jag och Joanna var just och tränade. Det är skönt att ha kommit igång ordentligt nu!
Det är nu det gäller! Det är nu jag ska träna en fem dagar i veckan, och när jag inte är på gym, så ska jag sysselsätta mig med någon form av träning här hemma också.
Försöka se till att äta nyttigare också. Det är väl egentligen det som är det svåraste.
Men jag letar för fullt efter nyttigare recept på internet. Så ikväll ska det bli något med lax hade jag tänkt mig.
Och så ska det bli serier med så nyttigt tilltugg som möjligt.
Ikväll blir det McLeod's. Även om jag redan sett allt, så är jag fan lika inne i det nu, som jag var sist. Helt sjukt! Men det är väl för att det är en bra serie helt enkelt.

Uppdatering under dagens gång senare. Tvätt och städ som gäller idag. Ser ut som ett litet krig här hemma hos mig för tillfälligt. Och tyvärr kunde inte min väldigt bra händiga karl komma och hjälpa mig med tavlorna idag. Så det kommer tyvärr ta ett tag innan det kommer upp.
Men idag ska här städas upp, och fixas, så att man kan ha en trevlig myskväll!

Mys.

Ikväll är det mys. Med tända ljus, och film.
Efter en förlängd arbetsdag, så har jag gjort mig förtjänt av lite lugn och ro.
Och peppar, peppar, så ligger faktiskt katterna och slappar också.
Ikväll blir det så mycket som Dan in real life.


Filmen var väl helt okej. En del skratt, och i övrigt, så var det väl en ganska så mysig film.
Om man bara vill ha något lite lugnt att titta på. Rekomenderar den om man bara vill sitta bland en massa tända ljus, slappa och mysa.

Blivit äldre.

Ja, man har ju blivit lite äldre. Och nu pratar jag inte bara åldersmässigt, utan även till sättet. Man börjar väl bli vuxen. Även om man kanske inte riktigt vill det. Självklart har man än så länge barnasinnet kvar dock! Inget man kommer förlora på väldigt länge hoppas jag!
Jag har börjat bli ltie mer spontan. Tar tag i saker lite mer, och som jag även sagt innan.
Jag har tittat över vänskapskretsen. Där finns ganska många som man faktiskt kan vara utan. Det är ju liksom inte bara en som ska höra av sig, det är ju faktiskt bådas uppgift. Och en massa skitsnack orkar man inte riktit med längre. Självklart pratar man skit med vänner och bekanta. Det kommer man göra i alla åldrar. Haha.
Men skitsnack som att: Ja, självklart ska vi göra något. Jag hör av mig!
Skitsnack som: Ja, jag lovar att inte säga det till någon annan.

Sånt är jag sjukt trött på när det inte hålls. Därför kan man liksom se över vänskapen. Jag orkar inte med ytliga vänner. Jag vill ha nära vänner, som man kan prata om allt med. Och det börjar jag känna att jag har runt omkring mig nu! Efter denna helgen känns det dessutom ännu bättre!

Dock, så har man kanske förlorat en del vänner som man kanske inte velat. Där det kanske gått lite fel.
Vänner som man har väldigt mycket gemensamt med egentligen. Men där båda parterna kanske är lite för envisa för att erkänna att man faktiskt kan ha fel. Och ordet förlåt, kanske inte riktigt kommit upp någon gång.
Jag har dessvärre förlorat några som varit ganska nära vänner, som man av en slump delat mer eller mindre alla intressen med...
Men sånt är väl tyvärr livet...Man kan väl inte få allt.

Man kanske till och med blivit lite äldre och visare?
Fast det är nog bara ibland man har sina stunder har jag en känsla av.
Men man kan ju ändå hoppas att personen i fråga kanske läser detta, och känner sig lite träffad.
Förlåt.

Stressade?

Va fan händer??
Börjar folk blir stressade så här nu innan vintern kommer??
Det verkar som det.
Folk man verkligen inte trodde skulle få ihop det, börjar få ihop det. Vad är detta? Kris innn vintern, så att man slipper sitta själv?
Va fan. Det finns ju inget skönare än att tända en massa ljus, sätta igång en bra film eller serie, och krypa ner i soffan. SJÄLV. Bara sitta och mysa och ha det bra.
Varför är så många så beroende av att ha någon intill sig hela tiden?

Jag tirvs med singellivet, och tänker fortsätta med det ett bra tag till känner jag!
Jag har mycket att ta igen!

Jönköping.

I helgen, eller vad man ska säga, så var jag i Jönköping.
Jag och Malin bagav oss ifrån Lund vid 8 på morgonen. Jag var något så sjukt trött.
Vi stannade till och samlade ihop en del vuxenpoäng. Haha.
Malin hade fixat fika, vilket bestod av: Hembakat bröd, med pålägg. Yoghurt. Päron. Och en termos med varmt vatten, och tepåsar.
Kan det bli mer vuxet? Det är som jag sa till Malin. Om det varit jag som skulle göra det, så hade jag säkerligen glömt skedarna till yoghurten i alla fall. Vilket gör att det inte längre är en vuxen fika.

Sen fortsatte vi resan upp. Och vi började med att köra dit jag skulle, för att framkalla en hel massa foton!
Fixade allt som skulle fixas där, och sen var det bara att köra och hämta Therese.
Lämnade av våra saker, och begav oss ut på stan för att luncha. Jag fick prova på att vara student för ett litet tag..Haha. Shopping, där jag hittade två nya tavelramar.
Och sen var det dags att shoppa mat. Självklart på Willys!
Till kvällsmat blev det: räkor och vitt vin. Mumsigt!
Och kvällen spenderades även framför något avsnitt Svenska Hollywood fruar. Vilka skratt vi hade!

Sen förvandlades lägenheten till en etta med enbart sängar.

På fredagen var det sen fullt upp. Jag skulle köra och hämta mina foton, och vi skulle hämta Josefin på busstationen. Men varför inte passa på att riva Thereses lägenhet när vi ändå är där uppe? Malin tyckte att hon skulle vädra lite, och så tyckte hon att det var lite mörkt, så hon skulle bara rulla upp...

Therese vågade nog inte riktigt lämna oss ensamma längre sen...Men så går det...Hon ska ju ändå flytta, så vadå då? Haha.
Jag blev sjukt nöjd med resultatet på mina foton! Det ska bli så jäkla roligt att få upp det på väggarna!
Hämtade upp Josefin, och begav oss ut på utflykt. Genom hagar och uppför berg. Men vi fick en underbar belöning när vi kom upp!

Vi tog oss upp på Tabergtoppen. Som ligger på Tabergvägen 1 i Taberg. Enligt deras hemsida..

Det blev en shoppingunda på A6. Josefin ville in på Vero Moda, och vi är tre stycken som kommer ut med påsar därifrån. Therese ville in på Skopunkten. Och vi gick ut med 8 par skor...OCh insåg dessutom att vi varit i två butiker, och det tagit 2 timmar. Haha. Tur att vi trivs med varandra. Vilken kille som helst hade ju dött!

Det blev det middag hemma, med tacos. Alltid lika trevlig, och en del vin till det. För att sen festa lite med Therese vänner. Gävle bor. Väldigt lätt att förstå varandra. Men de kunde ju ordet spittekaga. Haha. Då klarar man att prata om allt! ;) För en vidare utgång!

 

Dagen efter var lite seg, men vi drog oss ut på promenad innan vi skulle köra hem. Och då blev det lite foton även där. För att sen köra hem vid 17.

Tack tjejer för en underbar helg!!


Bitter?

Nej, absolut inte! Bara trött och grinig...
Förstår mig inte på varför det finns sådana här tidiga tider. Och att man frivilligt ser till så att man kommer upp vid dessa tider!? Usch och blä.
Men i alla fall, så hoppas jag på att jag kommer hinna fixa allt det jag tänkt mig.
Idag drar jag och en kompis upp för att hälsa på Therese i Jönköping! Ska bli så sjukt roligt! En helg med enbart tjejer. Bättre kan det inte bli! Skitsnack på hög nivå har jag en känsla av! Haha.

Sen så i grinigheten, så fattar jag inte hur man kan snacka så mycket om hur man ALDRIG skulle få för sig att flytta till någonstans, och sen så letar man ändå lägenhet och funderar på att flytta dit.
Självklart får folk göra som de vill! Men jag är så trött på att alla ska vända kappan efter vinden. Att man inte har egna åsikter och tankar. Men det kanske är för jobbigt? Inte vet jag.

Jag trivs bra där jag är just nu i alla fall! På alla sätt och vis!
Men nu ska jag bara se till att packa klart, och göra mig i ordning, sen bär det av!

22:33

Film tajm.
Ikväll blir det Hitman.

Den verkar ganska så spännande än så länge.

Kan ju inte påstå att det var någon wow film. Men han var het, så det gick smärtfritt att titta på den!

RSS 2.0