Adventures.

Ja, när jag var över på andra sidan jordklotet, så kan jag ju inte säga mer än att jag begav mig ut på en del äventyr. Och på vissa av dessa äventyr, så fick man en souvenir. För att man ska minnas det.
Kommer berätta mer om allt sen en annan dag!
Nu ska jag fortsätta med allt inför helgen.

Fullt ös...

Ja, idag har jag tusen och en saker att göra. På ett sätt är jag lite glad. Skönt att ha något planerat att göra, samtidigt som jag blir lite trött bara av tanken på alla MÅSTEN som ska göras idag.
För sen så ska jag upp i min egen lägenhet och bo där över helgen. Hon som hyr den ska på spa-helg med familjen, så jag ska upp och mysa med mina katter!
Ska bli så mysigt! Men jag kommer förmodligen börja med att storstäda hela lägenheten, för att jag vill ha det på ett visst sätt i min egen lägenhet! Haha.

Men saker och ting som är måsten idag:
  • Ska sortera skit på min gamla dator.
  • Sortera bland mina foton. Kan man ha mer än oändligt med foton?
  • Ner på systembolaget. Snart helg!
  • Ska bränna ut musik och film, så jag har att sysselsätta mig med i lägenheten.
  • Handla.
  • Fixa med överraskning.
  • Ner till H&M, för att lämna tillbaka lite saker som jag ångrar mig om.
Egentligen är det inte allt för mycket att göra. Ska mest sitta med datorn, men det skall trotts allt göras det också, tyvärr..
Har hållt igång sen 8 i alla fall, så jag hoppas jag hinner med allt! Ska strax bege mig ut på stan i alla fall.

Shopping á la Australia.

Jag befann mig i Australien i 4 månader, och jag insåg idag, att jag nu befunnit mig i Sverige i 2 månader.
Var fan tar tiden vägen undrar jag då!?
Australien börjar på något sätt kännas overkligt. Har jag verkligen varit där?
Men det är nog dels för att man inte har någon att riktigt dela det med, och man vill ju inte tråka ut vänner och bekanta runt omkring en, med enbart tjat från resan. Samtidigt som man gärna gjort det. Haha.

Men för tillfälligt bor jag ju hemma hos min mor igen. Håller på att driva mig till vansinne, men det får man väl ta. Har man en gång bott hemifrån, så kan jag ju inte mer än säga, att det är ju inte precis någon dröm att flytta tillbaka hem igen.
Men ska jag ha råd med min nästa resa, så får det vara så här för tillfälligt. Men som tur är, så har jag underbara vänner och en underbar syster, som låter mig fly hem till dom lite då och då.

Idag, så kände jag i alla fall att jag blev lite trött på att jag inte riktigt får plats i det lilla utrymmet till rum som jag har. Så jag tänkte att jag måste sortera. Vilket gjorde att jag har en hög med saker som jag ska se till att ta med mig upp till min lägenhet, och sen så när jag satt och sortera, så kom jag på att det ju faktiskt är lika bra att slänga ner vissa saker i den stora resväskan, inför nästa resa. Istället för att det ska ligga och ta plats någon annanstans.

Med andra ord, så åkte nästan alla kläder jag inhandlat i Australien ner!
Handlade inte allt för mycket, fattig backpacker som man var. Men jag kände faktiskt att jag inte bara kunde åka hem utan lite saker i alla fall!

Kvällen.

I eftermiddagen/kvällen, ska jag tillbringa tillsammans med min kompis Petra. Har inte träffat henne alls sen jag kom hem från resan, så det ska bli riktigt roligt!
Vi har pratat om det så länge, men det har dessvärre alltid kommit något emellan. Men nu jäklar! 
Ska ut på promenad när jag väl kommer hem till henne. Måste ju se hur det ser ut där hon bor, eftersom man alltid får se så otroligt fina bilder på hennes blogg.
För att sen tillaga någon LCHF middag. Hon verkar ju ha stenkoll på detta, så det låter bra. Så lär jag mig lite jag också! Måste försöka variera mig desto mer måste jag säga! Men tror i för sig aldrig att man kan tröttna på ägg och bacon till frukost.
Sen till kvällen, så blir det Melodifestival för hela slanten. Har bara sett en halv deltävling i år, och det var när jag var ute hos min syster på kalas.
Gillar inte riktigt det längre. Ganska längesen jag tyckte det var något roligt. Alla dessa jäkla deltävlingar. Mycket bättre förr måste jag säga!
Årets händelse när man var liten. Hela familjen samlades, man åt god mat, satt framför tv:n och sjöng med, åt en massa godis. För att sen prata om det ett tag, inför Eurovision! Det var ju ännu större! Helt fantastiskt roligt!
Men allt måste moderniseras. Gillar vi inte! Fan va gammal jag börjar känna mig..Haha.
Nej, nu ska jag försöka göra mig klar, så att jag är klar till att köra när mor kommer tillbaka med bilen.

Skandaler, eller bara otroligt roligt?

Ja, det är en väldigt bra fråga. Skandalernas år, eller bara sjukt roligt? 
År 2010 var ett väldigt händelserikt år, och här kommer en del i bilder, så får man själv fundera på vad som stämmer in. Men jag tackar alla underbara vänner för ett helt fantastiskt år! De gamla vännerna är alltid med, och alltid på topp, men de nya vännerna, som jag kommit så nära detta året. Tack för allt! Och hoppas på ett lika bra och händelserikt 2011!
( Om ni hänger med i bilderna, så är det ett lite speciellt system. )


Hoppas på ett lika händelserikt 2011!
Och tänker fortsätta leva efter mitt motto!


Dejt ?

Ja, jag har väl tydligen varit på dejt på senaste tiden. Verkar det som.
Jag som alltid sagt att jag aldrig varit på riktigt dejt, har ju varit på hur många som helst, om det är det här som räknas som dejt. Men eftersom alla säger att det är en dejt, så antar jag väl att det är det.
Känner att jag inte har så mycket talan, eftersom jag är den som oerfarna på det området.

Men om detta kallas för dejt, så var det dejten från helvetet. Yay.....
När jag pratade med mina vänner, så insåg jag att jag haft kontakt med killen sen jag gick i 9:an. Men egentligen aldrig träffats, mer än när man möts ute.
En sysslolös kväll, och en inbjudan att se film hemma hos honom. Va fan, hur dåligt kan det bli?

Jag hade ingen aning om att inga förväntningar alls, kan sjunka ännu längre ner...
Har en känsla av att jag kommer hänga ut personen lite nu dock. Men va fan, det var värdelöst, så han får skylla sig själv.

Jag är inte den som är extremt utseendefixerad, men att ha en tandställning, som syns otroligt mycket, när man är 27 år gammal.
För att sen bara vara väldigt konstig. Och för att prata på om hur många katter han medvetet kört över, och katter som sprungit in i hans fälgar, "du skulle sett, det var värsta köttfärsen", att hans grannkatt inte tålde att få en träbit i huvudet. Och detta är från en karl, som vet att jag har två katter.

Jag kan ta ett splatterskämt om katter, jag är trotts allt uppvuxen på landet, och det är sådant som händer...
Men när man liksom inte kan fatta när man bara ska hålla truten.
Men jag har mina närmsta vänner, som skickade och frågade om de skulle ringa och gråta. Men va fan, filmen var ju bra, så jag kunde ju alltid se klart den, så var det inte så uppenbart. ( Plus att jag valde en film jag redan sett innan, eftersom han var konstig redan när det gällde val av film. )

Konstigt man tappar hoppet om det manliga könet, och inte känner för att gå på "dejt". Känner att jag nog faktiskt hellre är singel och har roligt, än att man ska behöva sitta med en sådan person.


20.45

Då var denna dagen nästan slut. Kan inte säga mer än att jag är trött och sliten.
Känner träningsvärken efter dagens pass. Men det är ju bara bra, även om jag mer eller mindre känner mig lite handikappad!

Idag har jag varit hos en kompis, och mest bara snackat skit. Tagit det jäkligt lugnt, och haft allmänt roligt. Sådana dagar vill jag ha fler av! Med lite mer träning, skärpning med mat, så kommer detta gå hur bra som helst.
Sen måste jag bara komma igång med hur bloggen fungerar igen. Ingenting funkar som jag vill, är så pass längesen jag skrev och använde den, att jag minns mest ingenting.
Känner lite på mig att jag ska ta till lite hjälp, men nu blir det lite mer The Big Bang Theory, för att sen se till att somna.
Tidig morgon till gymmet imorgon igen!

10.32

Då var det färdig tränat för dagen. Ett pass, som håller på att ta död på mina armar kan jag väl säga. Men det är ju då det gör nytta. När man håller på att dö, vill lägga sig i fosterställning, för att gråta och kräka. vet man att träningen gör nytta.

Just nu sitter jag för att slappna av en liten stund, med min frukost. Ägg och bacon. Gillar denna nya "dieten". LCHF. Funkar helt okej för mig måste jag säga. Hoppas bara på resultat också, annars kommer jag bara tycka ännu mer synd om mig själv. Men jag ger allt en chans vid detta laget just nu. Tackar en av mina vänner, Petra, för detta briljanta förslag!
För så fort man ska börja med någon jäkla diet, så handlar det om att svälta sig, och det varar ungefär en halv dag, sen har man redan lagt ner det igen..
Till denna trevliga frukost, så fortsätter jag med mitt underbara The Big Bang Theory maraton! Är på säsong 3, och älskar fan bara hur otroligt töntiga de är! Underbar serie!

07.55

Nej, men om jag kanske faktiskt ska börja skärpa mig. Med allt möjligt i mitt liv rent ut sagt.
Nu tar jag tag i mitt liv. Jag tränar, jag äter bättre, fixar inför nästa resa, sorterar på min gamla dator och nu tyckte jag det var dags att verkligen börja blogga igen också!
Klockan är inte allt för mycket, men jag är uppe, för att inom väldigt kört ta mig ner till gymmet och möta upp min väninna, Martina. Idag blir det till att träna upp kondition och armar.
Men först min frukost för att få lite energi.

En jordgubbs/banan smoothie.


RSS 2.0