Onsdag v. 43

Invigning på Ikea i Svågertorp.
Och jag och min arbetskamrat begav oss in för att slåss.
Vi kom dit ungefär vid nio tiden, och då var vi trotts allt bland de 50 första i kön. Och då undrar jag bara: VARFÖR SOVER MAN UTANFÖR IKEA FÖR ATT KOMMA IN?!?!
Ren idioti för mig. Om man nu verkligen vill komma först in på något, och övernatta natten innan. Kan man inte välja något vettigt då i alla fall??
Svinkallt var det. Men eftersom jag i vilket fall som var tvungen att sticka in på Ikea innan söndagen, då jag skulle få hjälp med att fixa och dona här hemma. Och om man då åker in på invigningen eller om man åker in på fredagen eller lördagen, när det varit löning. Det är skitsamma. Då kunde jag likabra åka in på självaste invigningen, och få lov att vara med och uppleva det.

Lite roligt var det väl. Men sjukt jobbigt att gå upp för trapporna, med personal som står och applåderar, skriker och vifftar med flaggor hela vägen upp. Och när man väl kommer upp för trapporna, och tar upp huvudet från att tittat ner hela tiden, för att koncentrera sig så att man inte trillar i trappan. SÅ, så har man en kamera enda upp i huvudet. TACK!!! Tack säger jag bara...

Jag fick handlat mina saker, och även alla andra saker som jag handlade till alla andra......Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0