Helg Med Fredrik.

Ja, uppdatering om ännu en helg nu! En helg med väldigt blandade känslor måste jag säga.
Var det en bra eller dålig helg egentligen?

Ja, lördagen började med att jag stack in till min morsa klockan 06.30, för att ännu en gång tvätta, så att jag kunde ha rena kläder till kvällen..Att jag aldrig får tummarna ur här hemma. Ja, får ju skylla mig själv!
Sen när klockan blev halv nio, så kom Axel upp där, för att vi då skulle bege oss in till Ikea. Väl inne på Ikea, där jag inte varit på hur länge som helst, så skulle jag försöka få ihop lite saker till inflyttningspresenten/påskpresenten till Fredrik. Och när jag står där och tittar på vinglas, eftersom han är en vinkille, så självklart...Händer ju bara mig, så tar jag i sönder ett.
Jaja, va fan då? Precis som om jag är den enda människan som någonsin tagit i sönder något på Ikea?
Det såg ungefär ut så på blondinen bredvid mig i alla fall, som bara stod och gapade och glodde skit på mig, som om jag egentligen inte skulle göra något åt det?!
Vad är där jag kan göra? Sätta mig och limma ihop det, och försöka få det sålt? Icke!
Plockade på mig vad jag skulle ha på Ikea. Och sen så begav vi oss tillbaka till lilla Ystad.

Stack upp till Willys, för att fortsätta handladet till Fredriks present. Och väl hemma hos morsan, så insåg jag att den lådan jag tagit med mig, aldrig skulle funka att få plats med allt i...
Så jag fick låna en enorm flyttlåda av morsan. Vid 14.30, så bar jag upp allt till Fredrik. Började med att ta de två påsarna med kläder som jag hade med mig. Han satt framför datorn, och la knappt märke till när jag kom dit. =P
Sen så sprang jag ner, hämtade lådan med de 6 vinglasen. Gick upp och sa: Lycka till med lägenheten!
Överlycklig blev han, gav mig en kram, och sen så sprang jag ner, för att hämta de sista, som han inte hade någon som helst aning om. När jag väl kom upp igen, när jag burit den enormt tunga lådan uppför trapporna, så såg jag att han satt framför datorn igen. Satte flyttlådan mitt på golvet, och bad honom titta.
- Va fan?! Ska du flytta in eller?!
När han öppnat den, så såg han lite gladare ut!

Klockan fyra, så började vi plocka fram glasen, tittade på lite Jeff Dunham, skrattade och hade skoj!
Vid fem kom Axel också dit, och vid halv sex, så kom Tobias, så att vi kunde sticka upp och handla. Lite lullig var man väl redan då. Eller i alla fall jag! Haha..Nice!
Handlade till kvällsmaten, som vi tillagade direkt när vi kom hem till Fredrik igen! Gott var det!
Sen så ringde min mobil konstant, och Tobias och Fredrik svarade på den! Skitroligt hade de. Sen så fick man ta skit för att någon annan svarar i ens mobil..Herregud.
Jag ska nog uppfinna en mobil som känner av när det är jag som svarar eller någon annan. Mest så att ingen annan kan svara på den!?

Emelie anlände, och sen så vid 22, så begav vi oss vidare mot förfest hemma hos Patrik. Där man möttes av människor med sura miner, men även väldigt många fler glada miner.
Förfesten var väl rolig, förutom när de gäller två vissa personer, som inte har något vett i skallen.
Den ena är blond ut i fingerspettsarna, och den andra var nitad så de hette duga.
Blev nästan till en jävla fight där på festen, för jag tänker inte ta att man står och kallar varken mig eller mina vänner för skällsord inte! I helvete heller!
Lilla vän, du har satt din sista potatis!

Vid 00, så kom chauffören och hämtade oss, så att vi kunde bege oss vidare till Öja!
Där jag möter den lilla ragatan, som kallat både mig och många andra för både det ena och de andra, och ändå så börjar hon "diskret" ragga på killarna som hon sagt allt till och om?!
Hur många rätt har du hemma?!
Och ännu en gång, så hade hon gärna tagit någon pelar med sig hem, eftersom hon inte kunde få någon karr med sig i alla fall!
HA!
Men du har ju alltid din älskade pojkvän som du älskar så mycket.
Och att tjejerna alltid har övertaget när man är ute på barer och så?! Ja, du sänker ju den procenten i alla fall. För killarna kan ju göra PRECIS vad de vill med dig i alla fall! Lindad runt lillfingret!

Hittade ragg nummer två som jag fixade till Fredrik för två helger sen! Sjukt härlig tjej!
Tjejen i det BLÅ linnet?! Ta de på dig nästa gång också, så att vi har koll på dig! Du är underbart trevlig och rolig! Party on!

Väl efter ett väldigt roligt Öja, så blev bilen hem full, så Axel och jag började promenera hem, och gick i alla fall halva vägen, sen så hämtade chauffören upp oss också!
Åkte hem till Fredrik, och nannade sen kudden.

Tack alla underbara människor för en underbar kväll!
Det hela överväger till en BRA helg!
Och de underbara vet att de är underbara! Resten...Ja, ni är bara glädjedödare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0