Dagen.

Ja, denna dagen blir lugn.
Just nu håller jag på att tvätta och titta på Sex And The City. Jag har alldeles strax sett hela SATC från början till slut! Lovely!
Jag har bara fem avsnitt kvar. Och det är jäkligt roligt!
Dock har tvättandet fått upphöra, eftersom tvättmaskinen har dragit sig loss ifrån fästet den satt i...Den känner väl att den inte vill stå här längre..
Men i alla fall, så sitter jag här framför tv:n och njuter. Hade dock varit ännu bättre med något gott att äta, men det finns här inte hemma, så det får va så.

Senare, så kommer Albin hit, för att ha en trevlig kväll. Och sedan skall vi alla åka hem till Johans syster, för att äta en trevlig middag och ha roligt.
Men nu återtar jag SATC fullt ut!

Saknad!

Jag bara saknar och längtar efter nästa gång!
Jag vill bara tillbaka ner till ett underbart, varmt och festande Turkiet.
Jag älskar Turkiet. Trivs så jävla bra där nere, och där är så jäkla mycket att se!

Men jag hade gärna velat se mer också så klart. Och jag hade ännu mer velat åka utomlands med just Therese igen! För vi hade det så sjukt roligt, tyckte i alla fall jag! =P
Hade velat åka iväg till USA eller liknande med henne, för att riktigt komma iväg. Finns ingen annan som jag trivs så bra med, som med Therese! Och ingen annan som står mig så nära!

Äntligen. Före Bilder.

Äntligen har jag tagit mig i kragen, och gått igenom bilderna som jag tagit i lägenheten innan jag började renoveringen!
Här kommer de:

Köket.

Väldigt dassigt, och mycket jobb att göra. Än så länge har jag bara kommit halvvägs. En hel massa kvar att göra. Men jag trivs så mycket bättre nu när det är jäkligt mycket gjort!

Toaletten.


Badrummet är mer eller mindre helt klart. Mest lite små saker att fixa. In med en tavla och lite sådant. Där var så sjukt mycket hål överallt när jag flyttade in. Med gräsligt badrumsskåp och allt annat där runt omkring. Plus ett fint handtag vid vasken...

Hallen.


Väldig avlång, och väldigt lite man kan göra egentigen. Men det har blivit väldigt mysigt. En tavla och ett nyckelskåp av något slag är vad som saknas just nu.

Sovrummet.


Sovrummet som där var en jäkla massa röd färg i ÖVERALLT. Men jag tänker inte lägga ut bilder på allt det..Ett väldigt tråkigt sovrum, innan jag började på det! En massa hål överallt, och fruktansvärda garderobsdörrar!

Garderoben.


Mintgrönt och jävligt. Golvmattan upp längs med listerna och jag vet inte allt...Usch och blä är fan allt jag kan säga!

Vardagsrummet.


Ett gigantiskt vardagsrum, som även det var handikappsanpassat. Och så stod där ett stort skrälle i mitten av rummet, som var tvunget att försvinna! Och tapeter som håller på att trilla ner. Fruktansvärda tapeter och jag vet inte allt..

Dusch.


Även lite handikapps i detta rummet, men det är bara bra. För där kan man hänga handduken och liknande. I detta rummet kan man ju inte göra så mycket förändringar, men de fastklistrade fula krokarna på väggen skulle ju bara bort!

Det "lilla rummet".

Det hemskaste av det hemska! Heltäckningsmatta. Vad tänkte man här?! Den skulle ju bara ut så fort som det bara gick! Hemska garderobsdörrar, och ja, ännu mer hemska tapeter.


Detta var min lägenhet innan all förändring. Ingen vacker syn om man säger så! Snarare fruktansvärd!
Och det känns mycket mer som om det är ens egen när man gjort så mycket i lägenheten. Jävligt skönt!
Jag är nöjd, men där är mycket kvar fortfarande. Och nu ska jag bara se till att fota allt som är klart, så att man inte bara får se bilder på den hemska lägenheten..=P

Idag.

Idag var det tidig morgon, och städning/Sex And The City tittande. Även en del tvättande. Detta är nog den dagen jag gjort allra mest måste jag säga..=P
Jag har snart städat över hela lägenheten. Skulle dock behöva göra mer, men det hinner jag inte.
Henric har varit och lämnat mors gamla dator, och om två timmar kommer han och hämtar min tv, för att lämna den inne hos morsan.
Och sen efter det skall jag köra in till stan, för att prata skit med en kompis som jag tyvärr träffar allt för sällan nu för tiden.
Känns som om vi har alldeles för mycket att göra båda två. Eller i alla fall så har jag det jävligt svårt att trycka in vänner, med tanke på jobbet. Och så skall det fan inte vara!

Och efter det, så bär det av hem, för att förbereda en middag med ännu en vän som man träffar allt för sällan. Men det är fan bara för att hon bara är ute och reser, och aldrig är hemma...=P Jävla skitunge!

Men nu blir det ännu ett SATC avsnitt, för att sedan fortsätta med städning, tvättning och kanske faktiskt se till att göra sig i ordning också..........

Nu!

Nu blir det så mycket som det här:
Sex And The City maraton! Har fan inte tittat på det sen jag fick boxen av Therese. Nu är det dags!
Jag har fullt upp ikväll, och tänker inte bli störd! =)

Den Lediga Dagen.

Ja, jag har faktiskt fått en hel del gjort idag. Trotts att jag brukar behöva en dag till att göra ingenting först, för att sedan göra allt den andra dagen. Det är just därför jag behöver mina två lediga dagar i veckan!
Den första dagen tar man igen sig efter att ha jobbat häcken av sig som vanligt. Och den andra dagen utför man alla ärenden som man skall på, tvätta, städa och en massa sådant skit som man måste göra när man bor hemifrån, och har vuxit upp...

Morgonen började lite segt, precis som vanligt. För att sedan komma igång med att tvätta. Jag åkte in om till apoteket som jag skulle. Sedan bar det av till Lund, där jag skulle möta upp min syster för att iväg och shoppa lite.
Det blev en snabbvisit på NovaLund, eftersom syster inte hade så jättelång tid på sig, eftersom hon var tvungen att ta sig tillbaka till jobbet.
 
Men det spenderades mer pengar än tänkt, precis som vanligt, i vilket fall som helst. Så det var kanske tur att vi inte hann mycket mer....Samtidigt som jag hade velat hitta ett par bra skor som jag kan ut och promenera i. Och lite träningskläder osv. Så att man faktiskt kan komma igång. Har man ordentliga saker, så går allt så mycket lättare! Det är bara till att inse!

Men nu blev det i alla fall det här idag:


Inget billigt...Men jag unnar mig själv det! =)

Tag Sedan Igen...

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något vidare igen. Känner att jag inte har något vidare liv, utan att jobbet tar alla krafter, och all min tid.
Vilket rent ut sagt suger, med tanke på att man bara är 21 år.
Förra veckan ställde jag upp för jobbet hela jäkla veckan, pga. många sjukdomar och liknande. Får man något igen för det?
Nej, i två veckor har jag sagt till om onsdagen ( idag ), som är min lediga onsdag, som de satt upp en tid på, UTAN att fråga. Att jag inte vill jobba. Det är min lediga onsdag, och det är fan en princip sak att man ska vara ledig! De får fan fråga om de vill ha ens hjälp! Punkt slut.

Sen så känner jag som så, att jag bryr mig inte om jag börjar tidigare, eller jobbar längre dagar jag redan skall jobba. Men lediga dagar, de vill jag ha lediga! Speciellt när de inte frågar, och inte har någon respekt för att man faktiskt har ett liv utanför jobb...
Men det får man väl nog inte.

Men i vilket fall som helst, så efter jävligt mycket tjafs, och rent ut sagt bråk på jobb igår. Så blev jag ledig idag. För att helt enkelt göra en historia kort.

Trött på mitt jobb, och vill fan bara byta. Och efter igår, när man fick höra både det ena och det andra, så kände man fan bara för att lämna in papper på att sluta, och gå därifrån!

Jag hade fan bara velat göra som min kompis Joanna gör! Resa runder. Jobba lite här och var utomlands, få se världen, och faktiskt vara ung och uppleva saker.
Istället sitter man fan bara fast...Känner att pengarna inte hade räckt till för att göra som hon gör, hur mycket jag än velat. Trotts att man kanske jobbar när man är utomlands, så måste man ju ändå ha en grund att kunna leva på. Kan ju inte bara räkna med medgångar...

Någon som har ett jobb att erbjuda någonstans?

Såld!

Min bil blev tvättad, städad och såld igår! =D För det priset jag ville ha! =P
Underbart!

Köpa Bil?

Ja, jag säljer bil, eller ja, Stefan säljer bilen till mig. Men intresserad av att köpa bil, så varsågoda:

http://www.blocket.se/vi/20155520.htm?ca=23_15_s

Dagens Låt.

 
En bra partylåt, och träningslåt.

Har du förslag på musik som är trevlig att träna till?

Införskaffa:

Jepp, jag har kommit underfund med vad jag måste införskaffa, för att kunna fortsätta träna som jag tänkt mig. Sen så funderar jag på om jag skall lägga upp träningsplanen också, för att jag helt enkelt skall ha den någonstans, eftersom jag alltid har en viss förmåga att tappa bort lappen som man skriver upp det på...

Men jag har kommit underfund med att detta måste inhandlas, snarast:
 • Yogamatta/pilatesmatta.
 • Ordentliga skor, till promenader!
 • Ordentliga träningskläder.
 • Träningsskiva.
Det blir aldrig någoting gjort om man inte har ordentliga skor och kläder!
Och yogamattan hade jag behövt till när jag tränar med mitt Wii Fit.

Jag är inte den som är den, utan kan deprimerande nog berätta att det är 60 dagar sedan sist jag tränade på mitt Wii ( och då vet jag att det inte ens var riktig träning så att säga... ). Och jag har gått upp 3,3 kilo sedan dess. Men man får väl ta sitt straff efter jul, nyår och allt annat skit man äter....Måste skärpa mig!
Men just nu har jag tränat över en timme på Wiiet. Och jag skall alldeles strax bege mig ut på promenad också hade jag tänkt, väntar bara på tvättmaskinen...

Men nu ser träningsplanen ut så här:

Måndag:

 • Köra all yoga på Wiiet.
 • "Lättaste" nivån på muskelträningen. ( Wii )
 • All aerobic. ( Wii )
 • Promenera 30-45 minuter.
Tisdag:
 • Se måndag.
Onsdag:
 • All yoga.
 • "Mellan" nivån på muskelträning.
 • All aerobic.
 • Promenera 1-1,5 timme.
Torsdag:
 • Se onsdag.
Fredag:
 • Se måndag.
Lördag:
 • All yoga.
 • "Svåraste" nivån på muskelträning.
 • All aerobic.
 • Promenera 2 timmar.
Söndag:
 • Se måndag.
Så, nu kan jag inte fly mina egna planer! Det skall tränas, och det skall tränas ordentligt! Nu ska jag byta om, kolla tvättmaskinen, och bege mig ut i ett dassigt väder, med fruktansvärt dåliga skor, och fula kläder. Men vad gör man inte när man vill gå ner i vikt...
Inget jävla gnäll!

Idag.

Idag händer det en hel massa...
På sina lediga dagar, har man fullt upp...
Ska alldeles strax ställa mig på Wii brädan, och träna lite. För att sedan försöka ge mig ut på promenad också.
Ska bara lära mig att sluta äta godis också..Helt jävla värdelöst.

Sen så ska jag in om banken, och se till att skriva över bilen på mig.
Allt måste fixas ikväll.

Har även varit uppe på Jysk, för att försöka få klartecken på listen på skänken. Men de hade fortfarande inget svar, ( två månader efter ). Men ännu en gång skulle de se till att ringa mig när de fått något svar. Jäkla skit. Detta suger!

Men ja, medans jag fortfarande har humöret uppe, så skall jag se till att börja röra mig mot Wiiet, innan jag helt och hållet ändrar inställning. Tvättar samtidigt, så det är bara till att köra igång!

Jäkla Telia.

Vad fan?! Nu har jag varit utan telefon i 6 dagar! SEX JÄKLA DAGAR!!!
I fredags när jag körde ifrån Jönköping tillsammans med Therese, och hade kommit halvvägs, så såg jag att det helt plötsligt stod: Sim-kort ej godkänt, på min mobil.
Jaha. Jävla mobil var ju då min första tanke, eftersom den varit till problem nu i en evighet. Therese provade att starta om, ta ut batteri, ta ut kort, och allt annat som var möjligt. Det fungerade ändå inte. Nähä, får väl köpa ny mobil imorgon tänkte jag.
Väl hemma, så provade jag kortet i två av mina andra mobiler, där det stod samma sak...Va fan?!
Det var med andra ord kortet, och inte mobilen där är fel på.
Ringde till Telia i fredags kväll, och då sa hon så här:
- Jag kan tyvärr inte se något fel här. Eller, har du varit i Dalarna? För det har varit lite problem där idag. Fast...Det var ju inga sådana problem...Men ring imorgon igen, så kanske de kan se vad som hänt.
Med andra ord, så kunde hon ingenting. Det var lättare att be mig ringa dagen efter....

Ringde på lördagen, och fick då det här svaret på min fråga om vad som hänt:
- Ja, vi har haft lite problem, och det är tyvärr inte bara du som blivit drabbad. Men om du väntar i några dagar, så skall det vara återställt.
Okej, jag väntade och väntade, och provade kortet, och provade kortet, men inget hände....

I måndags ringde jag igen, för då var jag trött på det! Jag betalar 599:-/månad, och så har jag inte haft det på så lång tid...
Då sa hon så här:
- Vi har inte haft några problem...( Hon provade med en massa uppdateringar och saker, men inget fungerade... ) Det enda jag kan göra, är att skicka en felanmälan, så får dom kolla över just ditt fall. Vilket nummer kan jag nå dig på?
- Ja, detta är det numret du kan nå mig på. Har bara en telefon. Det är min mobil OCH hemtelefon.
- Jaha...Men då får du nog återkomma...Ehm...Det tar 1-2 arbetsdagar, så ring igen på onsdag, så skriver jag en liten notis här om att du pratat med mig...

Idag ringde jag IGEN.
Och då fick jag reda på att de kunde inte fixa vad som nu än hade hänt med mitt kort...De fick helt enkelt skicka ett nytt sim-kort till mig. Då frågade jag vad jag skulle få för ersättning, med tanke på att jag tidigast får mitt kort på fredag, då jag varit utan telefon i 8 dagar ( vilket motsvarar 160 kronor ), och då jag förlorar alla mina nummer, för ett fel som jag inte kunnat göra något åt. Hennes svar blev:
- Ersättning? Vi kan ju inte hjälpa att ditt kort slutat fungera...
- Så jag ska fortsätta att titta på mitt icke fungerande sim-kort då? Det är inte mitt problem att ett sim-kort som är ert, har slutat fungera, utan anledning, och jag varit utan det i snart 8 dagar. Då tänker jag ju inte betala fullpris för det?!
- Nej, det är väl klart då...Du kan få 100 kronors avdrag på nästa faktura.
- 100 kronor!? Bara de här sex dagarna är vi uppe i ungefär 125 kronor eller liknande, plus att det är två dagar till, och alla mina nummer är försvunna!?
- Ja, men jag sa 200 kronor..Men nummerna kan vi ju inte göra något åt. Har du inga på din mobil?
- Nej, med tanke på att man räknar med att mobilen är det som går sönder, och inte sim-kortet, så nej.
- Nej, men du får 200 kronors avdrag på nästa faktura, och så får du ett nytt kort gratis. Tack hej...

Jävla Telia! Man ska fan inte betala för något man inte kan använda?!
Men nu ska vi se hur detta kommer gå. För får jag inget avdrag, så kan de ju räkna med ett samtal till...

Ikväll.

Ikväll skall det bjudas på middag.
Jag skall bjuda Johans mamma med man på middag.
Lax hade jag tänkt mig. Hade tänkt att ta modet till mig, att äta lax...
Jag har faktiskt inte ätit det sen den fruktansvärt jobbiga kvällen när jag råkade sätta ett laxben i halsen. Sjukt jobbigt var det! Och jag har undvikt det sedan dess.

Men nu måste jag fortsätta med att städa, tvätta och fixa här hemma.
Återkommer säkerligen lite senare. Är så skönt att kunna skriva av sig en massa!

Helgen.

På lördagen började jag med att städa, för att sedan köra och hämta Therese.
Vi begav oss in till Ystad, för att inhandla lite drycker till kvällen och för att se om vi kunde hitta något att ha på oss.
Drycker fann vi, men inga kläder.
Vi körde sedan vidare hem, för att förbereda allt i lägenheten, och för att göra oss i ordning inför kvällen.

Förfesten var jäkligt lyckad, enligt mig i alla fall. Jag hade det jätteroligt, precis vad jag behövde efter allt på båda jobben!
Vi spelade Twister, och hade det trevligt.
För att sedan bege oss vidare till Tingvalla, och Joddla med Siv.
Det finns bara två gånger man går på Tingvalla, och det är när det är Joddla, och när det är Sommarnatta.

Tingvalla är inte vad det har varit, men det är ändå tradition för oss att gå dit när det är Joddla, och det var just därför jag hämtade hem Therese. Eftersom hon egentligen ville hem, och för att jag kom på att det nog kunde bli en bra födelsedagspresent.

Tingvalla var väl si sådär roligt, men det blir inte roligare än man själv gör det! Joddla får igång publiken som ingen annan, och det är det som räknas! Skitroligt! Väldigt många konstiga människor, precis som vanligt. Man själv kan bete sig hur som helst, för alla andra är värre. Haha.

Kvällen avslutades lite tidigare, eftersom Therese mådde lite dåligt, så vi åkte hem, och åt pizza och glass, för att sedan somna.

Söndagen blev jäkligt bra den också. Hämtade syster och kusin i stan, för att de skulle kunna hämta sina bilar.
Åt frukost tillsammans, för att sedan sätta oss i bilen, och bege oss till Sjöbo. Jag och Therese skulle hem och hälsa på vår kompis Camilla, som fick en liten flicka för några veckor sedan. Helt underbart söt var hon!
Det blev en liten mysstund tillsammans med vänner.

Vid halv fyra tiden, så var det dags att bege oss mot Lund, för att lämna av Therese. Jag hade räknat med att köra tillbaka henne upp till Jönköping, eftersom jag trotts allt rövade bort henne till Skåne. Men hon ville hellre ta bussen. Så då fick hon väl göra det. Men på vägen in till Lund, så stötte vi på en trafikolycka, och fick gissa oss fram till Lund, mer eller mindre. Men vi hann ganska så precis fram till bussen!
Vilken tur!

Resten av kvällen sov jag bara. Så sjukt trött efter en lång arbetsvecka, och en fartfylld helg.
Men det var det lätt värt!

Överraskning.

Ja, i fredes, så fick sig Therese sin födelsedagspresent. Lite tidigt, men det var den enda chansen till att fixa det...
Jag slutade lite tidigare ifrån Driva, och klockan 12 satte jag mig i bilen, och begav mig upp mot Jönköping.
Jag stannade till i Helsingborg, för att inhandla lite Efes öl (en ölsort från Turkiet), som en liten överraskning till.
När jag var framme, strax efter klockan 15, med en paket i ena handen, och den andra handen höll jag för titthålet med.
Det tog en jäkla tid, innan Therese lååångsamt öppnade dörren. Och då tittar hon på mig som om jag är någon utomjordning. Hon tittar på mig lite till, och efter ett tag, så släpper hon in mig i lägenheten. Det tar lite tid innan hon fattar vad som hänt, och långt om länge, så sätter hon sig och öppnar sitt paket. Vilket var en paket, som var till enbart för att jävlas. Det var en juicepress med glas från Driva. Vilket hon packat en hel massa när hon också jobbade där. Så nu fick hon äntligen en. Hihi..Blev väl si sådär glad, men Oscar gillade den i alla fall, och ville direkt springa och handla en apelsin..Haha.

Sen frågade jag henne vad hon skulle göra i helgen, och hon tittade väldigt frågande på både mig och Oscar. Fick väl egentligen inget riktigt svar, så jag gick och hämtade överraskning nummer två i min väska.
I den ena handen höll jag en biljett till Tingvalla, och i den andra höll jag en Efes öl. Hon tittade lite mer frågande på oss båda, och svarade:
- Jag antar att jag inte har något val...?
Snällt sagt...Här har man kört hela vägen till Jönköping, så får man den frågan...Haha. Men hon var nog mest bara sjukt förvånad, att hon inte riktigt visste vad hon skulle säga eller göra.
Men Oscar och jag fick henne i alla fall till att börja packa. Hon sprang runt som en yr höna, och det tog sin lilla tid. Men för att vara Therese, så gick allt väldigt fort! För en timme efter att jag gått innanför dörren, så satt vi i bilen på väg tillbaka till Skåne.

Det roligaste var att höra allt på vägen hem. Hur mycket Oscar (som jag haft kontakt med hela veckan, för att detta skulle gå igenom) tjatat om fredagen. Att hon absolut inte fick plugga längre än till klockan 15, och att det skulle vara en dag för bara dom två. En mysig kväll med middag och bio.
Therese hade varit helt förvånad, eftersom han aldrig föreslagit något liknande. Och på vägen hem, så kom hon på...Tur att han berättar om värsta kvällen tillsammans, när han visste om att jag skulle komma och hämta henne. Haha.
Jävligt bra Oscar, jävligt bra! =P

Vid 19.30 var vi hemma hos Therese föräldrar, som inte heller visste om något. Vi kom hela vägen in i hallen, innan någon reagerade alls. Men glada blev dom! Alltid roligt att kunna överraska folk!

Hoppas att Therese också blev glad i alla fall!
Grattis på födelsedagen stumpan!

Mer Nytt.

Det har hänt en hel massa sedan sist.
Jag jobbar inte längre på Driva också, så nu kan jag ha lite tid till att skriva lite om mitt liv.
Äntligen har jag slutat på Driva. Jag hade helt glömt varför jag glatt gick därifrån förra gången. Och jag gick därifrån lika glatt denna gången!
Det finns fördelar, men mest nackdelar. Sura miner, och intriger. Där är fan mer intriger där, än vad där är på mitt andra jobb, och där är vi dubbelt så många anställda...

Men i alla fall, så har jag nu köpt mig en ny bil!
En helt underbar bil. I alla fall just nu, tills den också går i sönder..=P
Men i alla fall, så har jag köpt en Audi A3. Den har redan fått vara ute på roadtrip med mig, och jag är nöjd. Dock är den så skitig just nu, så att jag skall först tvätta den, så att jag kan lägga ut en bild på den sen.
Nu är det dags att sälja gamla skrutti-bang-bang.
Hon har gett mig mycket, men även varit världens skit. Gått i sönder lite väl mycket, speciellt på senaste tiden...
Så imorgon skall jag ut till min syster, och så ska vi fixa och dona, så att allt blir bra med den nya bilen, och även med den gamla.

Peppar, peppar, men allt går framåt just nu.

RSS 2.0